O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Po čistení práčky od vodného kameňa práčka stále páchne, neviete ako to odstrániť?
Máme práčku zn. Elektorlux, ktorú manžel občas vyčistí od vodného kameňa priemyselným roztokom kyse…
lifelike
Pred 9 rokmi
10
Farba strechy, okien a fasady
Už dlhšie nás trápi dilema, akú zvoliť farbu strechy, okien a domu. Najviac sa nám páči hnedý dom -…
lubk0
Pred 10 rokmi
6
Surne Bager Vrable a okolie.
Zdravim vsetkych, Surne hladam bagristu na vykopanie dvoch malych jam z okolia vrabel. PROSIM kto…
zuzana1291
Pred 10 rokmi
1
Tapeta v obývačke - farby a tvary
Zdravím, chcem sa opýtať, máme novostavbu rodinného domu. v obývačke budeme mať skrinky šedohnedé, …
luna58239
Pred 10 rokmi
3
Dobrý deň, ma niekto skúsenosť s realitkou Vaše reality?
Nemá niekto skúsenosť s nimi? Plánujem kúpiť byt a chcel by som nejake recenzie..
patkooooo
Pred 10 rokmi
1
Hydroizolacia a zateplenie sokla.
Idem robit zateplenie fasady a sokla. Navrhnute je podla prilozeneho obrazku. Realizator navrhuje…
dusko62
Pred 9 rokmi
4
Skrina v style vidieckeho nabytku - klasicka vs. vstavana
Ahojte, rozhodujem sa, aku skrinu vybrat do spalne. Mam dilemu. Spalnu mam vo vidieckom style (Ike…
kukucka_renca
Pred 10 rokmi
2
Požičať si na kuchynu nie veľa peňazí alebo ju dlhšie prerábať z vlastného a nič nenašetriť?
Ahojte, možno vám bude moja otázka znieť divne, ale rada by som počula viac názorov. Ideme prerábať…
hoblinka13
Pred 10 rokmi
16
sponzor fóra
Detektor kovov
Zdravim, ako je to u nas s detektorom kovov? Ano citam, ze je to tresne, ale clanky su rozpoluplne.…
reitak
Pred 10 rokmi
1
Teflon na krytinu?
dobrý deň, chcem sa spýtať, máme strešnú krytinu bramac čiernu , dávali sme ju pred 5 rokmi, v augu…
banjo1
Pred 10 rokmi
4
Hrubá stavba z vibrolisovaných betónových tvárnic
Dobrý deň, rozhodli sme sa predsa pre náš RD, že ho postavíme z vibrolisovaných bet. tvárnic :-D Po…
ticcco
Pred 8 rokmi
1
2
44
Ako je to s hmotnosťou krytiny pri rekonštrukciách?
Pri výstavbe svojho domu si každý zákazník kladie mnoho otázok pri výbere stavebného materiálu. Chc…
vlado_bramac
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
67
Viete ako správne zatepliť strechu?
Dostatočné zateplenie strechy má za úlohu znižovať tepelné straty v zimnom období na jednej stane a…
vlado_bramac
Pred 10 rokmi
1
2
36
Ake sedadlo do sprchoveho kuta?
Ahoj, v murovanom sprchovom kute mam vystupky, na ktore mam dat lavicu, ktora ma sluzit na sedenie.…
ytongsk
Pred 10 rokmi
11
Skusenosti s bielou/ svetlosivou plavajucou podlahou ????
ahojte, rozmyslam nad bielou alebo svetlosivou podlahou.... dub silver alebo dub white... ti ktori …
siart
Pred 7 rokmi
6
Debnenie na železobetónový strop Humenné
Prosím Vás vedel by mi niekto poradiť firmu alebo šikovnú partiu na požičanie a zhotovenie debnenia…
radopp
Pred 10 rokmi
3
Súkromný investor
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s pôžičkou od súkromného investora. Ak áno, môžete poradiť spo…
horthy
Pred 10 rokmi
1
Projekt domu MAX
Dobrý deň, Chceli by sme stavať tento dom http://www.projektydomov.com/projekty/042-max/ Mát…
daniel14
Pred 10 rokmi
15
Ahojte strechaci mete niekto skusenost s letkovym osvetlenim?
Riesime osvetlenie na chodbe v podkrovi treba nam asi 8m let pasika vraj listya trafo.Boli sme sa i…
praoteccech
Pred 10 rokmi
5
Folia medzi spodnou dekou a štrkovým lôžkom základou .
Murár mi odporúča dať medzi užabované štrkové lôžko a deku základu fóliu.Údajne aby nestiekla voda …
jano2007
Pred 10 rokmi
10
Taybera. Backingham
Ahojte. Mate niekto skusenosti s pestovanim tejto odrody beztrnistej malinocernice? Aka husta je vy…
viktoria73
Pred 10 rokmi
3
Firma na rekonštrukciu v Bratislave
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Máte skúsenosť so spoľahlivou firmou v Bratislave na rekonštruk…
emkadaf
Pred 10 rokmi
3
Co urobit lepsie?
mam takyto navrh kuchyne do panelakoveho bytu.Az ma niekto napad co by sa dalo urobit lepsie,ale za…
lilu18
Pred 10 rokmi
3
Pozicovna elektrocentral???
zdravim ..neviete niekto poradit pozicovnu elektrocentral?? potrebujem ale silnejsiu na omietky ...…
emill22
Pred 4 rokmi
6
Existuje eshop kde maju lacnejsie plavajuce podlahy???
ahojte, akurat sme si nasli super podlahu, ktora sa nam paci..... Plavajuca, laminatova, taka biela…
johnyfly1
Pred 10 rokmi
10
Elektrorozvadzac
Prosim o radu,v projekte mam rozvadzac definovany ako - v plastovom vyhotoveni ,pre zapustnu montaz…
romi29
Pred 10 rokmi
7
Ake hrnce mate na plyne?
Potrebujem nieco kvalitne za rozumnu cenu, dakujem
ketuna
Pred 5 rokmi
6
Premalovanie fasady domu
Dobry den, chcela by som sa opytat ci je mozne bezproblemovo premalovat fasadu rodinneho domu. nie …
okolik
Pred 10 rokmi
4
Zateplenie trámového stropu
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o názor, či som strop zateplil správne. Konštrukcia odspodu je nasl…
matorado
Pred 10 rokmi
4
Balkonove okna
ahojte chcem sa opytat ,da sa na balkonovych velkych oknach teda na jednom zmenit obyc klucka na …
dodok
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2423
2424
2425
2426
2427
…