O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ktorú značku strešnej krytiny?
Ktorá značka by bola najvhodnejšia na bungalov,novostavbu?Aby bola funkčná a pekná aj po rokoch.Uva…
cubicomp
Pred 10 rokmi
7
Podlaha z obrázku
Prosím, viete niekto čo by to mohlo byť za podlahu? Ďakujem
martus64
Pred 10 rokmi
5
Vana do priestoru
Ahojte, prosím Vás, potrebujem poradiť - chcela by som si dať do kúpeľne vanu do priestoru - voľno …
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Nedostatočná izolácia v podkroví
Zdravím Vás všetkých. Potrebujem poradiť: v skratke,podkrovie mám zateplené 120mm kamenná vlna,napr…
dlhehorenie
Pred 10 rokmi
19
Hľadám firmu na finálnu omietku na fasadu.
Hľadám firmu na finálnu omietku na fasádu v okrese Pezinok . Máme zateplené aj s kléberom. Materi…
later
Pred 10 rokmi
2
Stropný systém PREMACO aleb HELUZ ?
Som začínajúca stavebníčka.Architekt nám navrhol stropný systém Heluz. Zdá sa mi to drahé. Rozmýšľa…
michal3315
Pred 10 rokmi
8
Cyprusovec leylandský na živý plot - máte niekto?
Chcel by som sa opýtať, či máte niekto Cyprusovec leylandský - Cupressocyparis leylandii vysadený a…
rastlinky_sk
Pred 10 mesiacmi
1
2
...
...
6
7
200
Mäkké uteráky...
Poradite mi niekto,kde by som objednala uteraky a velke osusky? Ale aby boli makke a dobre sali? Da…
zitaje
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Ako získať strechou bezplatnú energiu?
Solárne zariadenia na streche domu sú dnes častou témou rozhovorov mnohých stavebníkov. Aké sú mo…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Na čo si dávať pozor pri kúpe strešných doplnkov?
Kvalitnú strechu netvorí len krytina, dôležité sú aj strešné doplnky. Ich nákup však stavebníci čas…
marcel_bramac
Pred 10 rokmi
3
Cena od projektu po hrubu stavbu
ahojte potrebovala by som poradit koľko cca treba na projekt, stavebne povolenie a hrubú stavbu k…
freky777
Pred 10 rokmi
7
Fasadny polystyren BEK Nitra
Kupovali ste niekto polystyren z hore uvedenej firmy? Je porovnatelny (kvalitou) s ISOVER-om resp. …
stano8
Pred 10 rokmi
2
Prasknuta odpadova rura v kupelni
Ahojte, vcera mi vodari robili montaz zavesneho WC v podkrovnej kupelni. Po ich odchode som si …
mkubani
Pred 10 rokmi
1
Rozmery kuchyne
aké máte rozmery kuchyne? myslíte že rozmer 3x2,2 bude málo?? nepotrebujem veľkú kuchyňu stačí mi m…
mirkasasikova
Pred 10 rokmi
5
Aku farbu pouzit na pretretie lakoplastu
Zdravim potrebujem poradit aku farbu je najlepsie pouzit na povodnu plechovu krytinu s lakoplastovo…
janmoravec
Pred 10 rokmi
2
Spoľahlivá murárska partia (2-3 murári, poprípade pomocníci) na hrubú stavbu
Ahojte, chcela by som sa informovať či by mi niekto nevedel odporučiť skúsených a hlavne spoľahli…
janulik164
Pred 10 rokmi
3
Šalovačky Klartec - kvalita
Prosím Vás má niekto skúsenosť zo šalovačkami Klartec.(kvalita). Môžete ich odporučiť na základy ro…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Okapovy chodnik z betonovej dlazby
Chcel by som si okolo domu urobit okapovy chodnik siroky 50cm z betonovej dlazby 50x50. Nie som lav…
bambula626
Pred 8 rokmi
9
Posuvne okna/dvere na terasu cena- skusenosti
chcem sa spytat na skusenosti s posuvnymy dverami/ oknom na "terasu" a z cenovou reláciou . Bola by…
chrobak7
Pred 9 rokmi
25
Cena projektu bez stavebneho povolenia
Ahojte potrebovala by som vediet okolo akej sumy sa pohybuje cena projektu domu (rekonstrukcia nie …
bozsky_kaja
Pred 10 rokmi
4
Mfpro-prejednavanie projektu,pripadne realizacie stavby RD
Zdravim vsetkych, Neviem ake mate skusenosti s mfpro v BA (riesia projekty domov,realizaciu),ale p…
dms
Pred 10 rokmi
4
Cena podhľadu
Je cena podhľadu 2463 € na rozmer domu 8x14m veľa,alebo je to ok? Jedná sa omietku. Prosím poradte.
gabika223
Pred 10 rokmi
3
Zateplenie bez poistnej hydroizolacie
Zdravim, planujeme zateplit podkrovie ktore nema stresnu foliu, ako krytina je pouzity vlnity eter…
wrapper
Pred 10 rokmi
5
Voda v jazierku
ahojte strecháči, chcem sa spytať tích čo majú skusenosti s jazierkami že či treba nejako chemicky …
romanman
Pred 9 rokmi
18
Super kožená sedačka - kde ju kúpiť?
ahojte, chcela by som rohovu sedacku s kreslom, v celokozi, pokial mozno co najkvalitnejsiu a najst…
bublinulka
Pred 10 rokmi
9
Vstup na pozemok
Na pozemku je orná pôda(záhrada). Ako zabezpečiť, aby nezapadlo nákl. auto, keď dovezie stavebný ma…
ankasek
Pred 10 rokmi
5
Podlaha a nábytok
Ahoj, vie niekto poradiť nejaký konkrétny cenovo dostupný nábytok k tejto podlahe? Najlepší by bol …
dodo11
Pred 10 rokmi
9
Územný plán a rozparcelovanie pozemku
Zdravím Vás. Potreboval by som jednu radu. Máme možnosť kúpiť väčší pozemok cca 1500m2 v dobrej lok…
vianocnydarcek
Pred 10 rokmi
8
Pomôžte sa mi rozhodnúť
Strecháči pomôžte mi prosim sa rozhodnúť medzi dvoma pôdorysmi.jeden je zo šatníkom zo spálne 14,2x…
14054
Pred 10 rokmi
3
Sprchový kout s vaničkou nebo bez vaničky
Zdravím - kdo má zkušenosti? Jaké jsou výhody a nevýhody ? Co je lepší na údržbu - vydlážděný sprch…
margarita
Pred 10 rokmi
16
1
2
…
2421
2422
2423
2424
2425
…