Ktorú značku strešnej krytiny?

Ktorá značka by bola najvhodnejšia na bungalov,novostavbu?Aby bola funkčná a pekná aj po rokoch.Uvažujeme nad Bramac Klasik Protector.Plusy a mínusy???
@mirenkapalkova Definuj slovo pekná.
Profilova fotka
Bungalov byva zvacsa spojeny s nizsim sklonom strechy, kde sa ziada "ozivenie" vyssou vlnou skridly. Pre tento ucel mame v ponuke Rimsku skridlu. Hlavne vo verzii "antik" posobi skutocne hodnotne. Model Klasik ma nizsiu vlnu, ma univerzalnu optiku, ktora je vseobecne akcaptovana a hodi sa ku vsetkym objektom. Rozdiel vo vlastnostiach Klasiku vs. Rimskej nie je ziadny, ide len o preferencie v dizajne. Klasik je nejpredavanejsim modelom skridly na Slovensku vobec.
@radopp pekná,tým som mala na mysli,že nebude sa farba olupovat,alebo nebude sa tam držat mach
@marcel_bramac dakujem pekne za odpoved :-)
Profilova fotka
@mirenkapalkova Dnes sa uz farba neodlupuje hadam zo ziadnej skladanej krytiny. A mach zase chyta uplne na kazdu krytinu - bez ohladu na material - dokonca aj na plech a na sklo. Povrch Protector moze pomoct ochrane pred machom a vysledok je urcite lepsi, ako by bol bez tohto povrchu. Zalezi vsak na okoli domu, ci je v blizkosti poli, stromov apod. - to su rizikove parametre na vyskyt machov.
@mirenkapalkova Nelskamp
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?