O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Znalec vs. reálna hodnota
Máme ohodnotený dom s pozemkom. Aké máte skúsenosti s tým akú dal cenu znalec a za akú ste kupovali…
ngb
Pred 10 rokmi
12
Vlastnosti krytiny Bramac
Môžete mi napísať všetky podstatné vlastnosti krytiny Bramac?
marcel_bramac
Pred 10 rokmi
23
Biele zarubne s dverami, svetloseda podlaha- a dalej co?? poradte
ahojteee, potrebovala by som aspon malinku inspiraciu, pripadne dobre rady skusenejsich :-) v obyva…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
5
Poradte dobre plastove okna...
gealan, iglo, siegnica, proste nevyznam sa v tych kovaniach, a chcela by som okna ktore aspon 20r v…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
24
Aká cena práce za krov je výhodná?
Ahojte, máme prvú ponuku na krov, cena 3400 eur a zahŕňa: Úprava reziva hoblovaním Osadenie drev…
mrrsro
Pred 10 rokmi
2
Máte skúsenosti so Stavmaxom?
Ahojte, vyberáme práve firmu na projekt aj stavbu domu v Bystrici. Ešte sme sa pevne nerozhodli... …
marci_el
Pred 10 rokmi
1
Ako prerobiť 3izb.byt.-inšpirujte prosím
Chceme prerábať klasický 3izb.byt. Potrebovala by som niečo na inspiráciu.Vďaka
manilla
Pred 10 rokmi
3
Šírka kuchynských dvierok
Poprosím Vás o radu. Vychádzajú mi horné skrinky 45 cm. Nie sú moc široké? Hlavne tam kde budú dvoj…
richard71
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Vonkajší obklad z Mercury Marketu
Ahojte, rozmýšlame nad kúpou vonkajšieho obkladu z Mercury Marketu, aké máte s ním skúsenosti?
kirsi
Pred 10 rokmi
4
Bungalov 14 od MFpro
Ahojte co vy na tento projekt? http://www.mfpro.sk/projekt/bungalov-14 máte nejakú skúsenosť s…
xr22
Pred 10 rokmi
2
Pripomienky?
Projekt podľa mojích predstáv, no dám si poradiť, ak by mal niekto nejaký návrh. Ďakujem.
fakteass
Pred 10 rokmi
8
Kde majú dobrý výber kúpelňových obkladov?
Zdravím, prosím Vás viete mi niekto poradiť, kde majú nejaký dobrý výber obkladov do kúpelne, okrem…
lilien16
Pred 10 rokmi
1
Balkón - finálna verzia
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Na obrázku je finálna verzia nášho domu a teraz konkrétne rieši…
pariska512
Pred 10 rokmi
1
Pošli svoj vysnívaný domček a vyhraj projekt domu
Pošli fotku rodinného domu s akoukoľvek šikmou strechou, ktorý by si rád vlastnil. Následne sami ná…
lebo5
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Protiplesňový náter
Obvodová stena v tehlovej bytovke mi v zime plesnivie. Najmä za skriňou a v rohoch. Teraz idem maľo…
fidzi1
Pred 10 rokmi
10
Spoločné napojenie sušičky a práčky Gorenje na odpad
Chcem pripojiť práčku Gorenje W7643L a sušičku Gorenje D7664N do jedného odpadu. Práčku aj sušičku …
fidzi1
Pred 10 rokmi
1
Máte skúsenosti s firmou Raveco pri stavbe domu?
Ahojte, mate pls niekto skusenosti so stavbou domu na kluc s firmou Raveco, s.r.o (Igor Rajcak, Mar…
bielabrada
Pred 9 rokmi
3
Nakupy podlah, okien, materialou a nabytku v polsku
ahojte, ma niekto skusenosti s nakupmi veci v polsku??? teda myslim podlahy, okna, nabytok, a vsetk…
drews_beauty
Pred 8 rokmi
3
Co dat do kuchyne pod PVC na beton ???
prosim o radu..ideme robit podlahu v kuchyni..mame beton na tom staru gumu ktoru chceme odstranit c…
leonardom
Pred 10 rokmi
3
Ako vyriešiť nižšiu splátku?
Ahojte, skúsim nájsť radu ešte tu, lebo už som zúfalá. Chceme kupovať dom suma 62 000 eur. Znalecký…
lilli18
Pred 10 rokmi
10
Co s plotmi a murom - zahradna architektura
Dobry vecer, riesim akurat zahradu. Vzadu mame 22 metrovy sivy mur z DTciek a vlavo klasicky pletiv…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
3
Rurka plast-hlinik 14x2
Potrebujem poradit, v byte mam kurenie tahane plast-hlinik rurkou 14x2 a bolo mi povedane ze sa to …
sunobb
Pred 10 rokmi
1
Stavebne sporenie
Najde sa tu dobra dusa,co ma navyse blocky na stavebne sporenie?Potrebujem este vydokladovat 1000eur
patko33
Pred 10 rokmi
1
Ako lepit tuto tapetu? vinyl vs. vlies
Viete pls poradit ako lepit takuto tapetu? Citujem z obalu: Penova tapeta profil na vliese a …
kuracinarez
Pred 10 rokmi
5
Plastove/ pvc exterierove obklady na zahradny domcek- skusenosti
ahojte, mate niekto skusenost s plastovymi exterierovymi obkladmi v imitacii drevenych latiek? vyho…
dodyno
Pred 10 rokmi
3
Pozemok pod garáž
Ahojte, ideme stavať dom, pozemok pod dom máme vynaty ale tam kde by sa mi hodila garáž, tak ten vy…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Prerábanie bytu
Dobrý deň chcel by som sa spýtať: ...majstri odomňa pýtaju 4000 euro za robotu ,za prerobenie 2 izb…
misana84
Pred 10 rokmi
2
Dokoncenie terasy v Trnave
Hladam majstrov na dokoncenie terasy. Zaklad je hotovy do hlbky 80cm a vytiahnute 2 rady DT. Potreb…
metodej84
Pred 10 rokmi
2
Sadrokartón alebo napínací strop?
Rozhodujeme sa medzi sadračom alebo napínacím stropom. Ideme maľovať, prerábať podlahu, tak je to z…
reint
Pred 10 rokmi
2
Obklad, dlažba - ideálna kombinácia
Ahojte strechári, v najbližšom čase sa budú obkladať dve kúpeľne. Obklad je už vybratý, potrebuj…
wrzteq
Pred 10 rokmi
6
1
2
…
2422
2423
2424
2425
2426
…