Pripomienky?

Projekt podľa mojích predstáv, no dám si poradiť, ak by mal niekto nejaký návrh. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
pekne, take super riesenie, ziadne zbytocne chodby... len by som asi presunula to male wc s tym satnikom co je v izbe.... sice by potom nebolo okno z wc..... inak sa mi to vsetko pači ;-) drzím paste pri realizácii nech je podla vasich predstáv a dobre sa vám býva
Odpovedať
Profilova fotka
Este mala vychytavka by bola spriechodnit stanik v spalni az do kupelne. Ale zasa by to bolo na ukor ulozneho priestoru v satniku..
Odpovedať
@gabriela19855 kto vam robil navrh? Povedal by som, ze to je jeden s tych podarenejsich, ale daj pozor na mierku zariadenia !!! Niektore prvky su zmensene aby miestnosti vyzerali velke a dost priestranne. Ak tam zakreslis skutocne velkosti bude to ine.
Odpovedať
tie postele mi pridu malicke. inak nie je dovod na "zapustanie vchodu. je to potencialny problem pri zatepleni, radsej si urobte striesku.
Odpovedať
Zrušil bych ten odskok dveří z chodby do ložnice a udělal bych zeď rovnou. Mělo by to vyjít
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný projekt, odporúčam ešte spraviť svetlovody zo strechy do chodby aby nebola taká tmavá. Ešte by som odporúčal preriešiť kuchyňu aby nebol drez tak vzdialený od chladničky. Mala by byť dodržaná následnosť - chladnička - umývanie - varenie.
Odpovedať
moje pripomienky: - v akej je to mierke? lebo zariaďovacie predmety mi veľmi nesúhlasia.. ak sú dvere napr. 800vky, tak prečo sú postele menšie ? - zádverie - tá skriňa má tak 40 cm, takže na šatníková skriňa nevojde. Iba ak tak botníky a vešanie bude klasicky na stene. - chodba - určite presvetlenie zhora - kúpeľňa - rohová vaňa berie veľa miesta. preriešila by som. - kuchyňa - kuchynská linka má dva barové pulty, drez rohový /drahý a nepraktický/, mal by byť bližšie k chladničke a varenie ďalej /náväznosť - chladnička - drez - varná doska/ ostatné ok.. aj logika projektu je ok. ale to je len môj názor :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?