Elektrorozvadzac

Prosim o radu,v projekte mam rozvadzac definovany ako - v plastovom vyhotoveni ,pre zapustnu montaz trieda ochrany II. krytie IP40B-dvere ,IP20B kryt pristrojov po otvoreni dveri.Spisujem si veci podla projektu ,kde mam 30 modulov ,no radsej by som trosku predimenzoval a dal 42 modulov konkretne http://www.ema-elektro.sk/rozvodne-a-... uz aj pre jeho mechanicke prevedenie a miesto pre vodice.Len mam teraz otazku ze moj vybrany je s krytim IP30.Bude toto problem,ze nieje IP 40?
Odpovedať
@ibv Nebude
Odpovedať
nechaj to na elektrikara -aj tak bude treba papiere -o zhode a revízii - krytie nie je problem pokial ne ni vonku
Odpovedať
nie vonku nebude ,bude v technickej miestnosti,jednalo sa m o to vsetky plastove co som pozeral neposobili na mna prevedenim nejak moc kvalitne,pristroje budu vsetky EATON ,tak nech je to vsetko rovnake :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tento rozvádzač mám aj ja a dosť ma sklamal. Dôvod bol ten, že sme s elektrikárom zabudli pridať kábel a musel sa "prisekať" už na záver a je to tak krehučké prevedenie, že to bol skutočne problém ako ho pri tom nezničiť. Ale samozrejme keby sme na kábel nezabudli, nebol by žiaden problém. Preto pridať moduly a trubky sa vždy vopred oplatí. Na otázku s istením - pokiaľ je možnosť vždy je lepšie to istiť vyšším stupňom ochrany.
Odpovedať
Profilova fotka
Tento rozvadzač je uplne v pohode sám ho používam :)
Odpovedať
@miro4 Krehucky ? Co co ste s nim robili ? Si asi este nevidel krehucky rozvadzac :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?