O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rozdvojka vo vodovodnej šachte
Zdravím. Chcel by som poradiť. CHcel by som si vo vodovodnej šachte urobiť rozdvojku, aby som tam m…
chrobak7
Pred 2 rokmi
11
Skladba steny zdravého montovaného domu?
Ahojte, u jednej firmy som našla takúto skladbu steny...Poprosím názory..
janol
Pred 7 rokmi
21
Dom len z pórobetónu
Dobrý deň. Dá sa postaviť dom len z (póro)betónu? Zaujíma ma stabilita, spôsob výstavby, tepelné v…
rabies
Pred 10 rokmi
23
Dom z póro/betónu
Dobrý deň. Dá sa postaviť dom len z (póro)betónu? Zaujíma ma stabilita, spôsob výstavby, tepelné …
radopp
Pred 10 rokmi
10
Bytove jadro HUMENNE
Ahojte, vedeli by ste mi odporucit niekoho, kto preraba jadra? hlavne kvalitne a nie velmi draho.? …
katkamaj
Pred 10 rokmi
3
Stavba domu firmou Nízkoenergetické domy1
Stavala niekomu mont.dom firma Nízkoenergetické domy1? Je to firma z Michaloviec, majú dobrú cenovú…
shadowmilan
Pred 1 rokom
1
2
52
Zastrešenie terasy
Ahojte, nevie mi niekto poradiť, ako by bolo dobré zastrešiť terasu na obrázku? Pôvodne v pláne bol…
2l8
Pred 2 rokmi
18
Kuchyňa spojená s obývačkou ste s tým riešením spokojný?
Teraz sa navrhujú všetky interiéry kde je kuchyňa spojená s obývačkou...máme to aj my tak...ste s t…
nicolkaa
Pred 7 rokmi
1
2
60
sponzor fóra
1. navrh
Mam prvy navrh kuchyne. co myslite? asi sa to neda velmi inak usporiadat kvoli oknam. Rozmery kuchy…
blackomt
Pred 10 rokmi
8
Kedy vám vracajú štátny príspevok pre mladých?????
Ahojte, my máme úver v slovenskej sporitelni. Zaplatime normalne 240e, a po 2 mesiacoch nam vracaju…
seffka
Pred 10 rokmi
2
Triangel CV domcek-bungalov typu A mate niekto?
Ahojte ;-) silno uvazujeme, resp.uz riesime nad kupou bungalovu typu A v triangli. Mate niekto ten…
sashullla
Pred 8 rokmi
1
2
45
Hladam hypotekarneho poradcu Trnava
Urychlene na vybavenie hypoteky na vystavbu montovaneho domu, Zalozit viem rodicovsky dom - staviat…
portianko
Pred 10 rokmi
11
Skúsenosti s firmou LI Group.SK
Chcela by som Vás poprosiť o Vaše názory a postrehy na stavbu mont. domu s firmou LI Group .sk z Mi…
sorocinam
Pred 10 rokmi
2
Podlaha na dreveny strop
Poradte mame na bungalove dreveny strop, a chceme v buducnosti,urobit hore aj izby aky material by …
majuska451
Pred 10 rokmi
6
Rúra
Viete mi poradiť aký rozdiel je medzi vstavanou rúrou so zadným ohrevom a bez zadného ohrevu, a kto…
mariana225
Pred 10 rokmi
1
Nemá niekto na ponúknutie dlhosrsté mačiatko?
Ak viete o niekom, kto má dlhosrsté mačiatko - iba mačičku, nie kocúrika - buď perzskej činčily ale…
mima86
Pred 10 rokmi
3
ULICNA CIARA
Ako je to s ulicnou ciarou? Domcek nemoze ist pred ciaru, no do pozemku mozem umiestnit dom ako chc…
jaro_v
Pred 10 rokmi
5
Dane z nehnutelnosti
Prosím Vás o radu.Staviame dom a ešte nemame skolaudovane.Máme pozemok 1400m2.Vńali sme si pod dom …
sharin
Pred 10 rokmi
2
Poradte mi niekoho dobreho a lacneho na izolaciu podkrovia...
Ahojte strechaci, vedeli by ste mi poradit niekoho, kto by mi vedel zateplit podkrovie? Jedna sa…
tominohorvath
Pred 10 rokmi
6
Poťahy
Zdravím prosím Vás o radu potrebujem ušiť nejake podložky na vonkajšie sedenie ale potrebovala by s…
stanislava2308
Pred 10 rokmi
1
Stavebko a pripojky
Ahojte,chcem sa opytat ak ma niekto skusenost.ideme vybavovat SP,elektrinu uz mame na pozemku,nad p…
topvideo
Pred 10 rokmi
2
Velmi uzky pozemok
ahojte.chcem sa opytat mame strasne uzky pozemok 9m(širka)*20m je možne nejaky domček tam postavit?…
chlad12
Pred 7 rokmi
14
Poznate tieto dreviny
Vie mi niekto poradit, ake kriky su na fotke? Mam na mysli aj zelenu a bordovu? Dakujem.
atlaska
Pred 10 rokmi
6
Tuje a ilovita poda
Su vhodne na spevnenie svahu a zakrytie nepeknych stien susednych domov tuje? Ak ide o ilovitu podu?
lenocka1981
Pred 10 rokmi
1
Kuchyne od dailentrade.cz mate skusenost?
vygooglila som si len 4 recenzie, boli pozitivne...tak ale styri su malo....mate niekto od Dailen T…
adriana1609
Pred 10 rokmi
1
Spoj panela na strope
ahojte potrebujem poradiť v byte ktorý rekonštruujeme sú v izbách na strope také tie spoje panela..…
jan45
Pred 10 rokmi
3
Dom na splatky
Je tu niekto,komu sa takto podarilo kupit domcek,prip. Ake má skusenosti, co by nemalo chybat v zml…
thinka1
Pred 10 rokmi
11
Hrúbka priečky
Akú hrúbku priečky potrebujem postaviť aby sa na ňu mohla namontovať kuchynská linka ( hlavne vrchn…
blackomt
Pred 10 rokmi
4
Nábytok do predsiene
Potreboval by som radu ohľadom predsiene :-( . Manželka má predstavu podľa priloženého obrázku. Len…
uhlerado
Pred 8 rokmi
18
Modry plyn, modra elektrika, odporucate?? Je to dobre, ci ani nie? Oplati sa? :-)
kupujeme byt, a dali nam moznost vyberu - plyn od elektrikarov, elektriku od plynarov :-) Tak zvazu…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
21
1
2
…
2426
2427
2428
2429
2430
…