Spoj panela na strope

ahojte potrebujem poradiť v byte ktorý rekonštruujeme sú v izbách na strope také tie spoje panela....medzeri asi na cm po celej šírke izby.....stropy sme oškrabali a aj tie medzery sme vyškrabali ...chceme stierkovať ...otázk aznie musím tam dať sieťku a lepidlo? alebo som počula že aj nejaký akryl či čo sa môže dať a len to vyplniť....stropy sú pekné rovné takže dávať všade sieťky lepidlo my príde zbytočné chceme len tie špáry vyplniť aby sa mohlo ostierkovať.....aký postup by bol prosím najlepší?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanajamriskova Ak tie spoje neboli popraskané a posunuté, ani nebudú, môžete to zastierkovať, sieťku netreba. Ak to bolo prasknuté, treba to omietnuť po škáru, do škáry vložiť tvrdú pár mm hrubú pásku, prestierkovať z druhej strany, pásku vytiahnuť a priznanú drážku vyplniť akrylovým tmelom. Ten sa môže premaľovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanajamriskova Ak tie spoje neboli popraskané a posunuté, ani nebudú, môžete to zastierkovať, sieťku netreba. Ak to bolo prasknuté, treba to omietnuť po škáru, do škáry vložiť tvrdú pár mm hrubú pásku, prestierkovať z druhej strany, pásku vytiahnuť a priznanú drážku vyplniť akrylovým tmelom. Ten sa môže premaľovať. Prekrytie sieťkou, ak spoj praskal nepomôže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?