Maličká kuchyňa

Profilova fotka
Ahojte strecháči, som tu nová a potrebovala by som pomôcť. Absolútne nemám predstavivosť a ideme zariaďovať podkrovie :-D .... No a problém je že moja nová kuchynka sa musí zmestiť do priestoru 2x2.5 m podkrovného priestoru a ešte mi k tomu cez priestor lezú dva strešné trámy. Máte niekto skúsenosti so zariadením takej malej kuchynky? Jedálenská časť bude mimo takže len a len kuchynská linka so spotrebičmi. Eventuálne ak by sa s tým chcel niekto vyhrať som otvorená vašim vizualizáciám a rada vám poskytnem presné rozmery aj s tými nepodarenými trámami ;-) Chlapovi som hovorila nech ich odstráni ale odmietol, že by padla strecha 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
pomohli by fotky priestoru , nakres apod.. Kde je rovna stena, kde je sikma. kde je voda...
Odpovedať
Profilova fotka
tramy sa nachádzajú presne 1,5m od pravej steny. Neviem ich nakreslit :-| elektrika a voda sa budú ešte robiť. Nie je tam nič. Aj to je problém, kam dám vôbec radiátor keď sa mi tam ledva zmestí chladnička :-S CHlap potrebuje vedieť kade má viesť vodu a ja mu stále neviem povedať.... odpad je vyvedený presne v ľavom dolnom rohu ale dá dotiahnuť potrubie kam chcem... že vraj :D
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj a výška nadmurovky je 1m
Odpovedať
@natallynka Bude najlepsie oslovit nejakych kuchyniarov, toto vidim na riesenie na mieru, moc maly priestor na sektorovu kuchynu.. A namiesto radiatoru asi spravit podlahovku..
Odpovedať
@natallynka a bez kúrenia... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine na mieru, to mi je jasne. Na sektorovu som ani nepomyslela. Len neviem ako to rozložit tak, aby to bolo čo najpraktickejšie za daných okolností a aby to aj lahodilo oku. Veď predsa tam trávim najviac svojho času :-D Ešte by som dokázala o pol metra predĺžiť priestor a ubrať tak z jedálenského priestoru a obývačky. Ono je to totiž otvorený priestor do písmena L .....Ale hovorím, ja absolútne nemám predstavivosť. Nad Podlahovkou som už rozmýšlala a rada by som ju aj uskutočnila, len polovička sa bráni :D
Odpovedať
@natallynka radiator nech ta netrapi, naco v kuchyni ;)
Odpovedať
Ked sem pride Domaro, tak ti urcite pomoze to naplanovat :) Kamosovi robil kuchynu ktora ma iba 180 cm. A ma tam chladnicku, ruru, skrinku na hrnce, pribor, drez atd.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Nevidim v tom ziadny problem naplanovat kuchynu .. a ze na mieru? Ved miera je urcena 2x2,5 tak preco nie aj so sektorovych. A ak treba, tak aj s radiatorom 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
sektorovka sa mi nezmesti pre tie stresne tramy =-) musim ich zakomponovat do pracovnej dosky..... inak to nevidim
Odpovedať
Profilova fotka
@natallynka vsetko sa da orezat, zmensit, zvacsit.. aj pracovna doska zakomponovat. A to ze by to bola sektorovka tak aj tam si vies robit upravy ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte strechaci/ky, poprosila by som aj ja o radu so zariadenim malickej kuchyne, u mna dokonca len 2x2 metra. V prilohe posielam navrh developera, do ktoreho sa da v tejto chvili este zasahovat. Umyvacku som uz preciarkla, s tou nepocitam. Vdaka za kazdu radu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?