Zdravičko, treba porfix pred sieťkovaním napenetrovať?

mam vymurovanú chalupu z porfixu a teraz neviem či ho mam napenetrovať pred sieťkovaním, alebo stačí potom napenetrovať nasiťkované, pred omietkou?
Odpovedať
Profilova fotka
Treba napenetrovat, zbavis tvarnice prachu a nebude ti lepidlo rychlo schnut. Penetrovat tesne pred tahanim sietok.
Odpovedať
netreba a pod omietku už dupľom nie!!!!pred malovaním sa penetruje.
Odpovedať
Poradia odbornici, ja som pred sietkovanim nepenetroval, omietkari pridu tento tyzden, ti pouziju regulator nasiakavosti a samozrejme pred malovkou tiez, ale ako som uviedol - nepenetroval som. Lepidlo schlo "normalne"
Odpovedať
Profilova fotka
Otázka mala znieť "treba porfix pred omietanim sietkovať".
Odpovedať
Profilova fotka
zase sme pri tom sietkovani pan jan 45 :D sak ked si to chce nasietkovat nech si nasietkuje :D robi to pre seba,na cely zivot hlavne!ale najlepsi postup je si to pred omietkami klasicky napenetrovat regulatorom nasiakavosti,potom si prestreknut jemnou vrstvou omietky stenu do ktorej sa sietka zatrie(vtlaci) no a na to potom dostriekat dostatocnu vrstvu omietky!!!!dalsi postup uz je jasny....a ten nazor pana co nevie ani normalny nik (qweasdyxc) zalozit,je nezmysel,ze nepenetrovat pred omietkami,to moze spravit(odporucit) jednoznacne iba chmulo(prepacte za vyraz,ale to som este dost mily)
Odpovedať
Poriadne omiesť prach a napenetrovať. Napr. rozriedený Duvilax alebo origoš penetrák. Je to nutné, lebo lep na prachu ti nebude držať a bez penetráku ti lep na pórobetóne môže "zhorieť".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?