O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pozemok uzky 13 metrov
Poprosim skusenosti, rady, navrhyna projekt domu. Pozekok je siroky 13 metrov dlhy 50 ked mi schval…
uzivatel11
Pred 9 rokmi
10
Armatura do stien
Zdravim vas, chcel by som sa poradit ohladom vhodnosti nahradenia viazanej vystuze karisietou. V…
zetak
Pred 9 rokmi
11
Odborník na odvodnenie
Zdravím, hľadám odborníka z okolia žiliny, ktorý sa zameriava na odvodnenie domov ...riešení je kop…
dominiciatko
Pred 9 rokmi
1
Vhodne zvoleny plot od susedov
Potrebujem radu kupili sme pozemok ktory je nerovny t.j z jednej strany na druhu je prevysenie 1,5 …
danohun
Pred 9 rokmi
2
Kúpeľňový dizajnér Dubnica nad Váhom, Trenčín
Prosím poraďte dobrého kúpeľňového dizajnéra z okolia Dubnice alebo Trenčína. Mám malú kúpeľňu v R…
bambula626
Pred 9 rokmi
2
Uzemnenie rozvod el. RD ?
Zdravim, ked sa robila hruba stavda nikde som nemal nic o bleskozvode, ze vraj netreba atd.. Teraz …
ondro81
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Koľko vás vyšlo vytiahnutie múrov + omietky - cena?
Ahojte, chcem sa spýtať, koľko vás cca vyšlo vytiahnutie múrov + omietky...našla som tu už túto otá…
weggie
Pred 9 rokmi
2
Klasická vápenno piesková omietka - najlepšie riešenie
Zvažujem použiť úplne starú techniku vápenno pieskovej omietky. Nemám však pripravené vyzreté hasen…
henry_sk
Pred 8 rokmi
5
sponzor fóra
Pristupova cesta k domu
Dobry den chcem sa opytat ak vlastnim pozemok cca 17a a chcem ho rozdelit na 2 polovice mozem z cas…
blackomt
Pred 9 rokmi
5
Kupa chaty bez LV.
Ahojte. Planovali sme kupit zahradku spolu s murovanou chatkou avsak pri kontrolovani LVcka som pr…
ewica
Pred 5 rokmi
4
Lepenie dlažby priamo na lepenku?
Caute.chcem sa pytat,mam na auto taky pristresok 6x5m...je zakryty,casom mozno dam aj okna a garazo…
jr66
Pred 9 rokmi
10
Rôzna výška poteru v miestnostiach
Vzhladom na hrúbku dlažby musime dávať v izbach poter vo výske +1cm ako bude chodba a obyvacka kuch…
mikella
Pred 9 rokmi
4
Tehla na cele palety?
Poradte prosim. Dali sme si vypocitat tehlu na stavbu. Naratali nam celu tehlu aj polovicky a rohov…
rabies
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
79
Záhorie ? hladám hlinu
ahojte, hľadám hlinu na predaj/za odvoz v okrese SI, SE, prípadne MA smerom na SE. Neviete o niekom…
katakatarina
Pred 9 rokmi
2
Poraďte firmu na pohľadový betón
Dobry den, viete nam poradit dobru a cenovo dostupnu firmu na vyhotovenie pohladoveho betonu ( stie…
maminecka2
Pred 8 rokmi
3
Schody obložené plávajúcou podlahou - životnosť
Máte niekto schody obložené plávajúcou podlahou? ako to vyzerá? ako ste spokojní? Máte to už dlho? …
milan209
Pred 3 rokmi
1
2
59
Kataster, to vazne?
boli im dane 2 originaly zmluvy, na jednom chybal jeden podpis a oni vazne potrebuju novu original …
clean
Pred 9 rokmi
1
2
37
Voda a odpad v podlahe
zdravím ,ako zaizolujem alebo nejak schovám poturbia odpadove a voda v podlahovom polystyrene pod p…
stowasser
Pred 9 rokmi
9
Dosky vysoký lesk
Vie mi niekto poradiť kde sa dá kúpiť doska s vysokým leskom. Niekde v okolí TN alebo e-shope.
jaro_v
Pred 9 rokmi
3
Schvalenie uveru
Prosim Vas kolko trvalo banke kym Vam schvalila hypoteku,nam povedali ze do 24 h daju vediet ci a k…
katika5255
Pred 9 rokmi
1
2
40
Uchytenie trubiek na podlahové kúrenie do vaty
Ahojte, idú mi robiť podlahové kúrenie a na poschodí by som mal dať na podlahu vatu, kvôli kročajov…
bmmedia
Pred 9 rokmi
4
Čím natrieť OSB dosku na detskom domčeku?
Robíme domček pre dcérku s OSB dosky. Chcela som ho otapetovat ( vzor tehla) , ale na vonku to nie …
renka40
Pred 9 rokmi
7
Drevený vs strop porfix
Robil niekto reálny výpočet ceny tohto stropu ? Mne totižto strop porfix 100m2 vychádza takto : …
mario0085
Pred 9 rokmi
1
Hľadáme partiu (firmu) na stavbu hrubej stavby, odporučite? Stavba v Martine
Hľadáme šikovnú murársku partiu na stavanie rodinného domu, hrubá stavba v Martine. Ak máte kontakt…
zuzana914
Pred 9 rokmi
1
Hľadáme partiu na stavbu domu, poznáte niekoho šikovného?
Hľadáme šikovnú murársku partiu na stavanie rodinného domu, hrubá stavba v Martine. Ak máte kontakt…
zuzana914
Pred 9 rokmi
1
Hydroizolacia podlahy.
Ahojte. Dostal som sa do situacie, ked mi vodari namontovali Geberity a natiahli vodu este pred tym…
mato176
Pred 9 rokmi
17
Kde sa da pozriet a kupit luster
Poradte prosim kde viem na sr pozret tento luster a kupit,idealne ba.
mimmi74
Pred 9 rokmi
7
Cesta k pozemku s viacerymi spoluvlastnikmi
Prosim poradte mi. Chceli by sme kupit pozemok- je vysporiadany-neni problem. Pozemok sa ale nachad…
clean
Pred 9 rokmi
10
Strojove vapenocementove omietky BB
Dobrý deň, chcel by som vas požiadat o kontakty na firmy ktoré robia strojove omietky , ale prosim …
majklname
Pred 9 rokmi
4
Sádrokartón - dizajn
Čawte vie mi niekto poradiť čo je na tejto foto? Je to sádrokartón? Ak áno aký je postup :-D
jaromir_maly
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
2129
2130
2131
2132
2133
…