O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
TC Daikin Altherma
Zdravím všetkých,chcela by som sa spýtať na skúsenosti s TC Daikin Altherma LT,Máme navrhované TC D…
kajo873
Pred 9 rokmi
21
Na streche sa mi zosunula jedna škridla
Pod hrebeňom v druhom rada aj od okraja druha sa mi uvoľnila škridla a zosunula sa dole,ako mám pos…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Zateplenie sokla
Ahojte, prikladám obrazok , presne nakresleny bočný pohlad domu, ktorý by sme chceli zateplitť peri…
beginner7
Pred 9 rokmi
1
2
34
Projekt prejazdnej betónovej šachty
Viete mi poradiť technické parametre šachty z liateho betónu (šalovanej), ktorá by bola prejazdná o…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Akrylova kuchyna vs. Striekana kuchyna
Prosim vas aky je rozdiel medzi aktylovou kuchynou bielou lesklou a striekanou kuchynou bielou lesk…
vlado75
Pred 9 rokmi
7
Hliníkové okna - firmy v prešovskom kraji: Kaleta ĽUbovňa, Incon Poprad, Noves, Hesta
Rada by som poprosila o skúsenosti s horeuvedenymi firmami, co sa týka hliníkových profilov na RD, …
bambula626
Pred 9 rokmi
1
Kleber - omietka --rozny vyrobcovia ??
chcem sa opytat ci bude problem ked chcem hodit do klebru otvor okna pred montazvou a rohy muriva s…
sysell
Pred 9 rokmi
3
Zateplenie základu
ahojte, chcem sa opýtať, ako ste pripevňovali stirodur k základu, či ste dávali nejaké kotvy, alebo…
rebeca196
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Zmena metraze v parcelach
Dobry den,vlastnim dva stavebne pozemky vedla seba,zamerane ,cisla parciel mame ,metraz je kazdy po…
draik
Pred 9 rokmi
3
Preklad nad okno
Ahoj. Chcem osadit nenosny preklad pod veniec koli znizeniu okna.A chcem ich davat jeden po stojack…
petka456
Pred 9 rokmi
13
Komín Schiedel Permeter - montáž
Zdravím priatelia, 1. poznáte niekoho okolo Nitry alebo všeobecne, kto by mi vedel namontovat d…
gashtaan
Pred 9 rokmi
5
Ako pripojiť sušičku prádla priamo na odpad?
vie niekto poradiť, ako pripojiť sušičku prádla priamo na odpad? v kúpeľni po prestavbe sme nainšta…
vladimir_galla
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
68
Skusenosti so salavymi vykurovacimi panelmi.
Poradte prosim kto mate skusenosti so salavymi vykurovacimi panelmi,ci sa to moze pouzit aj ako pri…
majkoj
Pred 9 rokmi
8
Kupno-predajna zmluva
Tt-okolie, poprosím typ na niekoho - kto vypracuje kupno-predajnu zmluvu?
clean
Pred 9 rokmi
2
Darovanie nehnutelnosti a pozemku
Zdravím, potrebovala by som poradiť, som podielová spoluvlastníčka doma a kúsku pozemku, chcem to …
milan209
Pred 9 rokmi
2
Dvere porta dub milano 4 - aku podlahu ??
Aku podlahu odporucate k tymto dveram. Je to dub milano 4. Farebne su dvere sivo hnede.
2v1
Pred 9 rokmi
5
Dobrý deň nepozná niekto dobrého opravára amerických chladničiek ?
Nitriansky kraj
mutti7
Pred 9 rokmi
1
Prepusta klimatizacia hluk z ulice
Dobrý deň, byvam nedaleko hlucnej cesty. V noci mame v spalni okno zatvorene kvoli hlucnosti. Ch…
peto99
Pred 9 rokmi
2
Ako natlakovat expanzku na TUV ?
Zdravim, vyfucal mi vzduch z 8L expanzky, co mam pred 125L bojlerom. Tlak 0,0. Aky je postup pri …
radoslavc
Pred 5 rokmi
9
Úprava bytu
Ko by vedel pomôcť pri menšej prerábke3 izbového bytu na modernejší?? krajší interier.TO
mamina61
Pred 9 rokmi
1
Refinancna hypoteka
Dobry den. Mam otazku a ak by ste mi niekto s tymto vedeli pomoct, bola by som vdacna. Mam nejake s…
natynka128
Pred 9 rokmi
8
Skúsenosti s firmou Ekookna
Ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosti s firmou ekookna v novostavbe? Uvažujeme nad nimi do no…
tiffany2017
Pred 8 rokmi
5
Znizit urok
Ahojte,chcem sa opytat,otec ma pozicku v slsp 2000eur ,urok 18%,a este 700e taktiez taky vysoky uro…
eduscho
Pred 9 rokmi
7
Aqua mercado
Zdravím má niekto skúsenosť s granitovim drezom aqua mercado...??? Bol by som rád za akú koľvek sk…
matko6969
Pred 9 rokmi
1
Kupa veci z druhej ruky - ako by ste sa zachovali?
Hodim to aj sem, je tu dost ludi ktori urcite maju skusenosti, tak rad si vypocujem nazory ak to ne…
y2k
Pred 9 rokmi
15
Súrne: Plastové okná INTER-OKNO verzus FAJNMONT + referencie
Poprosím Váš názor, ktorá z týchto dvoch ponúk: hľadám lepší štandard a kvalitnú montáž za rozumnú…
renatamaros
Pred 9 rokmi
2
Mozaika na podlahe v sprchovacom kúte - aký máte názor
Aký máte názor na mozaiku na podlahe v sprchovacom kúte? ďakujem
mareeek
Pred 9 rokmi
14
Aká je údržba umývadla na doske?
Ahojte, aké máte skúsenosti s umývadlom na doske? Ako sa udržiava umývadlo? Nesteká po okrajoch vod…
irise
Pred 9 rokmi
18
Murári Bardejov
čaute hľadám nejakého šikovného murára na stavbu rodinného domu /bungalov/ nepoznáte náhodou niekoh…
drpepper
Pred 9 rokmi
1
Zmena uzemka a stavebko.
Kolko vam trvalo vybavit tieto povolenia? 1. Uzemko na zmenu z jednoposchodoveho na dvojposchodovy…
ivantausk
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2131
2132
2133
2134
2135
…