O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Parozabrana na kominovu tvarnicu schiedel
Ahojte, mame komin schiedel absolut. podkrovie nezateplene a pod krytinou (bramac) je parozabrana.…
roberto18
Pred 3 rokmi
30
Kamenny obklad
Ahojte...chcem sa poradiť ohľadom samonosných políc. Nevieme sa s mojim chlapom zhodnúť, či konzoly…
22petronela
Pred 9 rokmi
5
El. zásuvky v ostrovčeku
Dobrý deň, viete mi poradiť el. zásuvky na ostrovček?
jancanaj
Pred 9 rokmi
7
Zaliatie nopovej folie v zakladoch
Chcel by som pred zalievanim zakladovej ryhy ulozit po vonkajsej strane nopovu foliu aby pri zatepl…
armi24
Pred 9 rokmi
18
Prosim o radu ohladne vystavby NED domceka
Prosim o radu...som uplny amater...len vas tu citam a studujem a preto sa pytam.. Riesime individu…
kattikka
Pred 9 rokmi
1
2
43
PROJEKTANT, ARCHITEKT - najlepsie z okolia BA?
Dobry den, viete mi prosim Vas odporucit architekta - projektanta, najlepsie z okolia BA? Idealne …
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Ma niekto priznanu strechu v obyvacke/kuchyni? Mate foto? :)
Velmi silno uvazujem o ponechani skimej strechy vnutri v obyvackokuchyni, bez viditelnych krovov, v…
tinakoll
Pred 5 rokmi
1
2
37
Mikrovlnka v špajze
Dobrý deň, momentálne plánujeme kuchynskú linku. Keďže na začiatok nebudeme kupovať vstavanú MR (m…
nikavero37
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Kontakt na šikovného krbára Nové Zámky a okolie
Ak poznáte niekoho šikovného :-)
pppetka5
Pred 9 rokmi
1
Nejaky stavbar/strechar? Mam jednu otazku...
Budeme coskoro rekonstruovat starsi domcek do L, jedna cast L-ka bude kuchyna s obyvackou, a mam ta…
demida
Pred 9 rokmi
11
Cena za betónovanú terasu na pilieroch
Zdravím všetkých, Chcel by som sa informovať o cenových ponukách na terasu z 1. NP, cca. 5x3m, z…
valdik1
Pred 9 rokmi
1
Ahojte,potreboval by som poradit prosim,kolko ma moze vyjst HRUBA stavba domu?
Dom bude mat ca 190 m2 uz aj s garazou, jedna sa o 5 izbovy dom,bez pivnice,dom bude poschodovy,poz…
dom06511
Pred 9 rokmi
1
Eko 120 má někdo předběžnou kalkulaci?
Zdravím lidičky od EKO 120 😉 mám 2 otázky? - kdo staví-l EKO 120 máte předběžný rozpočet? Ko…
plevis74
Pred 9 rokmi
7
Obkladač?
Má niekto vo svojom okolí niekoho kto obkladá kúpeľne? Vo včerajšej otázke som sa pomýlil a reagova…
majsterslovenska
Pred 9 rokmi
2
Da sa z rohovej kuchynskej skrinky IKEA zrezat?
Pekny den prajem. Potrebujem radu, ci by sa dalo z rohovej skrinky IKEA 88*88cm http://www.ikea…
domaro
Pred 9 rokmi
6
Kde zohnat najlacnejsiu dlazbu?
Poradte kde zohnat najlacnejsiu dlazbu na podlahu v interieri... Ide cisto len o cenu, dlazba bude…
y2k
Pred 9 rokmi
22
Cena prace - zaklady + platna
Zdá sa vám 2200e za základy a platňu veľa alebo primerane? Cena zahrna: vymerávanie základov,začisť…
pa5786
Pred 9 rokmi
1
2
32
Nevieme vybrat vzhlad domu
Hladam projekt 5 izboveho rodinneho domu,nechceme poschodovy,hladame nieco jednoduche,ale zaroven a…
pripad001
Pred 9 rokmi
7
Refinancovanie hypotéky Slsp alebo VUB
Dobrý deň chcela by som sa spýtať, ako sa máme správne rozhodnúť, ideme refinancovať hypotéku, ponu…
hypouver
Pred 9 rokmi
10
Projektant NR + vybavovanie povoleni
Dobry den, kupil som pozemok pri NR a hladam nejakeho projektanta za normalnu cenu + niekoho co mi …
plamen
Pred 9 rokmi
6
Prenájom bytu v novostavbe mimo BA - Malinovo, Zálesie, Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo
Chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosť s prenájmom bytov (teraz konkrétne byty, nie domy) v tý…
miskahryzka88
Pred 9 rokmi
3
Fotovoltaika kabel
Ahoj.Do buducna planujem Fotovoltaiku na ohrev vody.Momentalne koncim s elektroinstalaciou na novos…
mgx
Pred 9 rokmi
4
Firma Mirano na stavbu domu - aké máte skúsenosti?
S priatelom sme sa rozhodli stavať montovaný domček máme vybrané dve firmy, medzi ktoré patrí Miran…
ommc
Pred 2 mesiacmi
1
2
...
...
7
8
214
Okna inom exclusive
Chcel som sa spýtať aké máte skúsenosti s oknami inom exclusive a s montážov
dagaz
Pred 9 rokmi
5
Rozpočet na bungalov (spálňa, kúpelňa, 2 detské, hosťovská, kúpelňa+wc, kuchyňa, jedáleň a obývačka)
Dobrý večer, prišla som si sem po radu. Plánujeme stavať dom (všetko okrem stavebných materiálov …
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Prenajmy v okoli Ba, je zaujem?
Dobry den, Myslite ze by sa dal prenajat byt pri Bratislave napr Cierna Voda, Hviezdoslavovo a po…
wheel
Pred 3 rokmi
17
Akumulatorovy priemyselny vysavac?
Ahojte, neviete poradit ci existuje akumulatorovy priemyselny vysavac? Potrebujeme si povysavat gar…
volt
Pred 9 rokmi
16
Terasa - beton, alebo zhutneny povrch?
Ahojte, este ani nestaviam, ale....potrebujem vediet, ci je vhodne (ked chcem ASI zamkovu dlazbu) n…
jarusrot
Pred 9 rokmi
26
Chcem si zútulniť balkón
Potrebovala by som poradiť,čo je lepšie ako prekrytie balkonoveho zábradlia - bambusova alebo rákos…
norbeert
Pred 9 rokmi
19
Mám kúpiť spotrebiče Gorenje alebo drahšie Siemens?
Ahojte...uvedomujem si ze podobne témy ohľadom spotrebicov tu je niekoľko......ale mam dilemu s kuc…
majinka_p
Pred 9 rokmi
1
2
49
1
2
…
2133
2134
2135
2136