Da sa z rohovej kuchynskej skrinky IKEA zrezat?

Profilova fotka
Pekny den prajem. Potrebujem radu, ci by sa dalo z rohovej skrinky IKEA 88*88cm http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... zrezat 27*27cm? Pripajam fotku priestoru kde je vidiet vycnelok v rohu ktory ma 27*27. Plus este otazka - kolko je miesta za skrinkami? na tej strane kde je odpad a privod vody nebudu sufliky, len skrinky (od rohu postupnost: rohova, obycajna, drezova,..). Treba este skrinky o kusok odsadit od steny, alebo je tam dost miesta? Prac. doska by nebola z IKEA... Dakujem za kazdu radu! PS: ano, mohli to zapustit do steny, nechapem ani ja, ale to uz je neskoro riesit. ;)
Odpovedať
za Ikea skrinkami nie je miesto vobec pokial viem, mali ste kupit sirsiu pracovnu dosku... ak mate klasicku 60cm siroku, bude to problem.
Odpovedať
Rozvody sme mali tak ako mas ty, kuchyna IKEA. My sme to poriesili tak ze sme skrinky odsadili a dali 70cm siroku dosku a vyriesene, priestor nam to dovoloval. Dosku sme objednavali z IKEA (Personling alebo tak nejak), trebalo na nu cakat cca 4 tyzdne. Inak pozor myslim ze dosky IKEA su 63,5, standardne su menej hlboke. Co sa tyka zarezania, nam upravovali hlbku u spodnych skriniek pod kuchynskym ostrovcekom z 39cm na 30cm. Osobne si myslim ze tam by nemal byt problem so zarezanim. Mali sme montaz cez IKEA a plna spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze skrinky ikea su az k stene... teda ta "nadhera" bude prechadzat cez vsetky skrinky... teda sposobov ako to riesit je viec..asi nejjdenoducjsie hlbku prac dosky zrezat na mieru
Odpovedať
zrezat z rohu sa da ale necakaj ze sa ti budu tocit policky. odpad by som zarezal do skriniek,skoda priestoru.
Odpovedať
Profilova fotka
Da sa. Len budes musiet ju potom nejako upevnit pri odrezanej casti na stenu.. hmozdinkou.A zachovat jej rozmer taky ako ma byt - inak bude kriva a dvierka sa budu tazko centrovat. Inak by sa ti rozpadla. A tie ostatne skrinky by som skor riesil zarezom do bocnic vzadu plus do sololitu. Takto ich das pekne na stenu ako maju byt. Neodsuval by som to od steny a potom riesil hlbsiu prac. dosku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?