O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Koho zavolat na vypratanie domu a odvoz odpadu v Senici?
Dobry den, zomrela mi svokra a zhaname niekoho, kto by vynosil z domu, ktory zanechala a odviezol n…
godfather
Pred 9 rokmi
3
Mate prosim vas skusenost s tymto?
http://www.delimano.sk/digitalna-bateria-na-okamzity-ohrev-vody-delimano-instant-delimano?med=socia…
catscan
Pred 9 rokmi
2
Kondenz z kotla, co s nim?
Máme ČOV. Bolo nám povedané, že kondenz z kotla nemôžeme do nej vypúšťať. Pýtali sme sa dodávateľov…
stowasser
Pred 9 rokmi
1
2
32
Dotácie na zeteplenie rodinných domov
Ahoj, nájde sa tu niekto kto má skúsenosť s realizáciou alebo prípravou projektu zateplenia RD s vy…
michaelak2
Pred 9 rokmi
2
Murári Žilina okolie?
Ahojte, neviete prosím kontakt na dobrých murárov? Takých osvedčených, čo môžete odporučiť (murova…
peter552
Pred 6 rokmi
4
Je to nakrivo ?
Ahojte, chcel by som sa opytat, ze pokial vymurovana stena, ktora je dlha 9 metrov ma v strede odch…
riomario
Pred 9 rokmi
1
2
44
Dom a nadstavba
AHOJTE potrebujem poradit ohladom prerabky domu ktory je 5.5m siroky a 17m dlhy ak mate niekto sku…
michaelak2
Pred 9 rokmi
2
Vynechaná fólia
Ide o novú výstavbu rodinného domu. Už sme skoro pred dokončením stavebných prác(vymaľované izby) a…
blacksr
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Vymeranie hraníc pozemku (resp. potvrdenie, či sedia s nákresom na stavebnom úrade), poradte firmu
Kupil som rstary odinny dom, pozemok tam je ohraniceny miestami pletivom..miestami nicim...a potreb…
majklname
Pred 9 rokmi
6
Dvere
Pokial mam vymurovat otvor na dvere.A aka je idealna vyska aby som nemusela z dveri rezat alebo si …
glopsa
Pred 7 rokmi
5
Aké kvety do spálne, ktoré produkujú kyslík počas tmy...
U väčšiny rastlín prebieha fotosyntéza (počas ktorej sa tvorí kyslík) cez deň (slnko). Naopak počas…
radoslavc
Pred 9 rokmi
1
Domček vo svahu
Ahojte, poprosila by som o radu. Domček (postavený niekedy v 80tych rokoch) je zasadený vo svahu…
kaktusik007
Pred 9 rokmi
1
Okna incon exclusive?
Chcel som sa spýtať aké máte skúsenosti s oknami incon exclusive a s montážov
bambula626
Pred 9 rokmi
2
Sparovacia hmota
Dobry den , mame v obyvacke dlazbu a potreboval by som poradit kvalinu sparovaciu hmotu aby casom n…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Právoplatné SP
Zdravím Vás. Koľkí z Vás dostali právoplatné stavebné povolenie na bungalov po 1.1.2016 a mali nap…
horsey
Pred 9 rokmi
4
Akeho psa odporucate na strazenie domu?
Vhodny by bol priatelsky, verny pes. Urceny navonok, vztah k detom (resp. nehrozilo by ublizenie de…
clean
Pred 9 rokmi
1
2
59
Ktoré trávne osivo odporúčate?
Ahojte, ktoré trávne osivo odporúčate? Potrebujem trávnik, v ktorom bude podla možností rásť čo naj…
cannella
Pred 9 rokmi
1
Terasové dvere v obvodovej stene
Zdravím. Chcem vybúrať otvor na terasové dvere v obvodovej stene staršieho tehlového RD. Stena nene…
slavonix
Pred 8 rokmi
4
Stena plna kvetov
http://www.kvetinace-petal.sk/kvetinove-steny-flowall mate to niekto? perfektneee
atlaska
Pred 9 rokmi
9
Treba strechu?
Chcem sa spytat na nazor ostatnych, laikov ci profesional ci je pri bungalove potrebna klasicka str…
bubulka722
Pred 9 rokmi
17
Kolko osadit okna
Chcem vas poprosit o radu kedze prerabam starsi dom a riesim teras okna ze kolko je dobre osadit ok…
srlinka
Pred 9 rokmi
5
Anhidridovy poter a dlažba
Má niekto skúsenosti kedy sa môže pokladať dlažba na anhidrid? Bolo nám povedané že tak za 28 dní.T…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Nejaki sikovni, ktori mi vedia urobit kvalitne zakladovu dosku a zaklady domu?
zhanam sikovnych ludi, partiu, firmu, kto by mi vedel urobit kvalitne zakladovu dosku a zaklady na …
dom06511
Pred 9 rokmi
1
Odstúpenie od zmluvy, nájdenie lepšej ceny
Ahojte ak mi vie niekto pomôcť budem vďačná. Maminka si dala v pondelok spraviť cenovú ponuku na st…
slabak
Pred 9 rokmi
5
PORFIX za dobrou cenu, poradíte?
Lidičky, kdo kupoval už PORFIX a je spokojeny vč. ceny, můžete nám poradit odkud jste kupovali?? …
mac1nka
Pred 9 rokmi
2
Otvor do kanalizacnej rury 400 - revizna sachta
ahojte, poradte potrebujem vyvrtat do kanalizacnej rury 400 otvor, ktorý bude mať 125mm na napojeni…
richard71
Pred 9 rokmi
8
Plastové okná Pezinok, Modra.
Poprosím poradiť firmu, ktorá robí kvalitné plastové okná v Pezinku, v Modre a okolí.
renatamaros
Pred 9 rokmi
3
Zateplenie dt a soklu s odskokom
Ahojte, práve sme vo fáze pred zateplením, a potreboval by som poradiť, ako vyriešiť zateplenie so…
sle
Pred 9 rokmi
10
Stavba na rozhraní dvoch katastrálnych území
Má niekto skusenost s umiestnenim stavby v dvoch katastralnych uzemiach zaroven? V katastralnom uze…
patrikelias
Pred 9 rokmi
2
Nacrt projektu (poschodovy dom)
Ahojte, nacrtol som si projekt domu 10x8,5m. Nikdy predtym som to nerobil, tak by ma zaujimali naz…
kattikka
Pred 9 rokmi
6
1
2
…
2132
2133
2134
2135
2136
…