O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stavebné povolenie na murovanú garáž
Zdravím,plánujeme k domu pristaviť garáž,aj keď bude mať do 25m2 aj tak potrebujeme stavebné povole…
danielka1982
Pred 9 rokmi
12
Zateplenie "od suseda"
Este k tomu neprislo ale schyluje sa a tak chcem este pred diskusiou so susedmi vediet co sa moze …
vrajmantak
Pred 9 rokmi
28
Vypracovanie osadenie RD na pozemok plus pripojok
hladam, niekoho, co mi vypracuje situáciu osadenia projektu RD na pozemok - vypracovanie PD situac…
patriky
Pred 9 rokmi
2
Typy klebrov - puzitie
riesim otazku kde , naco ake typy klebrov pouzit aby to bolo spravne.. zatial som sa osobne stret…
pby
Pred 9 rokmi
1
V ktorej fáze je najlepšie prerušiť hrubu stavbu z finančnych dôvodov?
Chcem sa opýtať, že v ktorej fáze je najlepšie prerušiť hrubú stavbu, keď dôjdu financie,resp.ak zi…
radlerbier
Pred 5 rokmi
1
2
48
Do kedy je vlastnik vlastnikom?
Predavam byt a potrebjem vediet do kedy som jeho vlastnikom a mam teda pravo pouzivat vlastnicke pr…
zemie
Pred 9 rokmi
22
Ráta sa do hrubej stavby aj zakladova doska?
Chem sa opýtať,ci sa do hrubej stavby rata aj cena základovej dosky, poprípade, co je vlastne hrubá…
scot
Pred 9 rokmi
6
Skúsenosť
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s montovaným domom s oceľovou konštruk…
magduska11
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Suche wc na zahrade a susedia
Chceme postaviť suche wc (latrinu) na záhrade v zahradkarskej osade.Jedna suseda ale nesuhlasi.Ak m…
rasdva
Pred 9 rokmi
19
Ako esteticky zakryt stenu susedovho domu ked ma dom na harnici nasho pozemku?
Ahojte chcela by som poprosit o radu, ideme prerabat domcek a zahradu a nevieme si poradit ako este…
ettel
Pred 9 rokmi
2
Materiál na obvodové a vnitřní zdivo
Tak jsem si vypočetl obv, nosné vnitřní a příčky z různých materiálů na stavbu NED bungalovu Němec…
realistanr
Pred 9 rokmi
17
Darček do záhrady pre dedka
Ahojte, skúsení záhradkári. Môj starý otec bude oslavovať 70tku. Má rád prácu v záhrade, trávi tam …
gubiko
Pred 9 rokmi
10
Pomoc pri výbere vhodného kurenia
sry, za založenie témy ale už si neviem rady. Mám projekt na RD ale vôbec sa ho nedržím a teraz n…
fulo323
Pred 9 rokmi
12
Pokladka meister laminatu
Nemate niekto skusenosti ako sa pokladaju tieto parkety?
rado220
Pred 8 rokmi
3
Projektant/architekt PB a okolie
Ahojte, zháňame architekta/projektanta z okolia PB, ktorý by nám čo najrýchlejšie upravil proje…
darinka152
Pred 9 rokmi
2
Obili mi vanu - co s tym? :(
Pri montazi mi obili smaltovanu vanu. Zistila som to pri preberani bytu. Vymenia mi ju celu alebo s…
lamela
Pred 9 rokmi
18
Vyhotovenie plynovej prípojky
Ahojte. Prosím vás, viete mi niekto poradiť partnerské firmy SPP, ktoré zhotovujú plynové prípojky-…
helloukitty
Pred 9 rokmi
5
Porfix - selé zle, zlý materiál, zlé služby!!!
Ahojte Týmto by som chcel podeliť o veľmi negatívnu skúsenosť so spoločnosťou PORFIX! Po pre…
kejsix
Pred 7 rokmi
1
2
49
Montovany dom-zapis rozostavanej stavby na zakladovu dosku
Chcel by som sa spytat, dostal som informaciu, ze pri drevostavbe - montovanom dome ak mam v staveb…
ajkava
Pred 9 rokmi
15
Mozam mat pivnicu
Ahojte, prosim, na pozemku, kde ideme stavat je urobeny geologicky prieskum, podla ktoreho je n…
slavoslav
Pred 9 rokmi
4
Hladam projektanta, ktory mi urobi osadenie domu
Ahoj Hladam projektanta, ktory mi urobi osadenie domu, mam projekt od firmy promiprojekt a povedali…
1alex
Pred 9 rokmi
2
Zakladove patky pre pristresok pri zakladoch terasy.
Pozdlz tej terasky na fotke by som chcel vybetonovat 3 patky pre stojky pristresku. Patky, ktore bu…
gashtaan
Pred 9 rokmi
8
Zabudol som štartovacie hnojivo
Dobrý deň všetkým Chcel by som sa poradiť pretože som cez víkend zakladal nový trávnik. Pripravil …
danculd
Pred 9 rokmi
2
Zateplenie a fasáda RD
Ahojte chcem sa spýtať chceme zatepliť starší Rodinný dom polystyrén 10, +fasáda, môže mi niekto po…
pistikus
Pred 9 rokmi
9
Poplatky ohladom stavby
dobrý den prosím poradíte mi čo všetko obnáša stavba domu?plánujeme už dlhšie stavbu no bojíme sa t…
jabadaba
Pred 9 rokmi
4
Betonové skruže na studňu
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť kde kúpim betonové skruže aj s dopravou v okolí Trnavy, rozmer …
sisullik
Pred 9 rokmi
3
Osadenie RD na pozemok
Ahojte, prosím vás, chcem sa spýtať, v skratke, keď som si objednal u Euroline, komplet všetky ic…
1alex
Pred 9 rokmi
7
Posudenie ceny za garaz
Ahojte rad by som sa opytal na posudenie ponuknutej ceny za vystavbu murovanej garaze. Rozmer…
slavoslav
Pred 9 rokmi
10
Stavba a byvanie do roka
Da sa postavit dom aj vybat v nom do roka? Napr aj sa zacne na jar, da sa na vianoce uz byvat? Ma n…
aknelusenka
Pred 9 rokmi
6
Môžem dať pod varnú dosku (indukciu či sklo-keramiku) umývačku riadu?
Zariaďujeme nanovo kuchyňu a nijako ináč mi to nevychádza, len že by som dala umývačku pod varnú do…
wivik
Pred 1 rokom
12
1
2
…
2128
2129
2130
2131
2132
…