O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Klampiar okres Nové Mesto nad Váhom
Ahojte, idem sa k Vám poradiť. Nenašla som tu tému z týmto zámerom, preto zakladám novú diskusiu. H…
lusinda2000
Pred 9 rokmi
1
Akceptovali sme cenu za kupu bytu a chceme ho kupit, a oni ho ponukaju dalej-kto da viac..možu?
Ahojte, Mame zaujem o jeden byt, hned ako ho vyvesili na internet, tak sme volali majitelom-lebo…
peta_petruska
Pred 9 rokmi
25
Bzucanie istica
dobry den. po zapnuti varnej kanvice mi bzuci istic. je to prosim zavada alebo to je bezne a netreb…
lukino77
Pred 3 rokmi
29
Uz si neviem sama rady ake kurenie :-(
Vopchala som si tuto otazku do starsej diskusie, ale radsej otvorim novu, nakolko nazov tam velmi n…
roboza
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
3
4
103
Samonasavacie cerpadlo
Kam ulozit samonasavacie cerpadlo? Máme nádrz 12,5m3 asi v strede záhrady do ktotej je zvedena voda…
mirec1
Pred 9 rokmi
3
Grasstex - skusenosti
Ahojte, mate niekto skusenosti so zatravnovacou textiliou Grasstex? Nenasiel som na nete ziadne rec…
dgerzo
Pred 5 rokmi
24
Aké svietidlo nad zrkadlo do kúpeľňe?
Prosím o radu, ktoré z týchto svietidiel by ste si vybrali do kúpeľňe nad zrkadlo? Srdečne Vám ďak…
ernesttyukos
Pred 9 rokmi
11
Aké kúrenie? vaše názory a rady
Dobrý deň, poprosím Vaše rady a názory. Prerábame dom nakomplet, aké kúrenie dať? Vykurovaná ploch…
bmmedia
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
HLiníkový plot
Da sa kupit hlinikovy plot s branou v Polsku lacnejsie ako na Slovensku?
clean
Pred 9 rokmi
4
Dvojgadáž z izieb
Dobrý deň, prosím Vás veľmi pekne kto má nejaké skúsenosti alebo by mi vedel poradiť? na fotke n…
sc4th
Pred 9 rokmi
2
Vyuctovanie energii
Ahojte, je tu niekto kto robi rozuctovanie energii? Chcela by som sa nieco spytat.
sysell
Pred 9 rokmi
4
Koľko je cena práce za kuchyňu?
Chceme novú dlažbu, obklady, demontáž murovanej kuchyne, osvetlenie, maľovka, no prosto kompletka..…
teriqe
Pred 9 rokmi
2
Plávajúca "plávajúca podlaha".
Zloženie podlahy : plávajúca podlaha 7 mm, podložka 5 mm, OSB 1 cm, styrodur 3 cm. Po 5 mesiacoch …
parkett_mann
Pred 9 rokmi
4
Zmrstovacia hadica - ano, alebo blbost
Ahojte, maju v kauflande zmrstovaciu hadicu. Nas pozemok je malicky, takze dlzka by stacila na cely…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
28
Hladam firmu/ludi na instalaciu sadrokartonu do bytu v BA a instalaciu osvetlenia
hladam niekoho, kto sa venuje instalacii/montazi sadrokartonov (aj omietka/malovanie) a rovnako vyk…
osteraich
Pred 9 rokmi
3
Skusenosti s firmou Nanovo
mate niekto skusenosti s firmou NANOVO vyuzivaju recyklaciu lodnych kontajnerov na vystavbu rodinny…
agisu
Pred 9 rokmi
2
Bezsparova (bezobkladova) kupelna
Co by ste poradili do kupelne na steny a podlahu namiesto obkladaciek? Dakujem
aaalena
Pred 9 rokmi
5
Vedel by niekto urobiť rozpočet na stavbu (rekonštrukciu)?
Chcel by som sa spýtať, či je možne urobiť rozpočet na stavbu, je to pre známu, ktorá by mala vraj …
fabo123
Pred 9 rokmi
5
Stavba domu na kľúč
Nevie mi niekto poradiť nejakú dobrú a cenovo dostupnú firmu v okolí Serede ktorá stavia domy na kľ…
matotimo
Pred 9 rokmi
3
Cim opravit podlahu v sprchovom kute?
Strechaci poradite prosim, cim opravit vypadnute sparovadlo v sprchovom kute? Po roku a pol mi to …
sissik
Pred 2 rokmi
8
Kde kupim takuto podlahu?
Uz som z toho jelen. Lietam kade tade, surfujem po nete a nikde neviem zohnat takuto laminatovu pod…
manilla
Pred 9 rokmi
11
Priveľká spotreba vody - nerozumiem.
Ahojte. Žijem s manželom, čiže sme dvaja a máme spotrebu vody: teplá 95 m3 za rok a studená 83 m3 z…
igigi
Pred 9 rokmi
21
Penetrácia betónového poteru
Chcel by som penetrovať betónový poter s podlahovým kúrením. Má niekto skúsenosti s Duvilaxom BD-20…
dedo758
Pred 9 rokmi
4
Stavebný úrad - a jeho "podpásovka"
Zdravým všetkých, mám takúto dilemu, riešim územné konanie v extraviláne obce, momentálne čakám na …
17juraj17
Pred 9 rokmi
1
2
46
Žiadosť na zmenu územného plánu - vzor
Prosím o radu, potrebujem napísať žiadosť na zmenu UP na mesto stupava v znení, - všetci majitelia …
marta11
Pred 9 rokmi
1
Strecha prosím pomôžte
Ahojte prosím všetkých čo dávali robiť strechu alebo idú dať robiť o kontakt na šikovných strechár…
juzek361
Pred 6 rokmi
24
Daju sa zafarbit/prefarbit svetle bambusove parkety na tmavsie?
Ahojte, ideme kupovat byt kde su svetle bambusové parkety,da sa zmenit farba? Prefarbit ich? Pozn…
ivka_marek
Pred 9 rokmi
1
Napojenie zamkovej dlazby a sokla z kamena
prosim vas ako ma byt spravne riesenie napojenia chodnika zo zamkovej dlazby a kamena na sokli. Kam…
rmu
Pred 9 rokmi
1
Prirodnydom.com - mate s nimi skusenosti?
Ahojte, vyberame dodavatela na stavbu domu, a firma prirodnydom.com je v uzsom vybere, mate s nimi …
han27
Pred 9 rokmi
1
Praska ZD
-minuly rok cca august sme zalili ZD - cely cas od zaliatia bola prikryta velkou celtou a pod nou s…
scot
Pred 9 rokmi
22
1
2
…
2126
2127
2128
2129
2130
…