Aké svietidlo nad zrkadlo do kúpeľňe?

Profilova fotka
Prosím o radu, ktoré z týchto svietidiel by ste si vybrali do kúpeľňe nad zrkadlo? Srdečne Vám ďakujem za všetky rady. x-) Pekný deň. Karolína
Odpovedať
Profilova fotka
pokial sa ti pacia vsetky, tak by som osobne vyberala podla baterii na umyvadle. pokial mas hranate baterie, daj hranate svetlo, pokial oble baterie, daj to oblejsie svetlo..... ;-)
Odpovedať
@milusinka18 Ja mám toto svietidlo..
Odpovedať
@milusinka18 bud to druhe alebo tretie. To prve sa mi vobec nepaci, ale zalezi od toho ake tam mas zdkadlo
Odpovedať
Profilova fotka
To druhé alebo tretie. Ale tiež by som brala do úvahy batérie.
Odpovedať
Profilova fotka
@milusinka18 Tretie. Ja ho mam :)
Odpovedať
Mne sa páči to prvé, aj ho mám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milusinka18 slubene foto:
Odpovedať
Profilova fotka
Prve svietidlo je RENDL Rivier ktore mame v ponuke. Toto svietidlo z vasho vyberu je najvhodnejsie ale kvalita svietidla je nizka. Podstava je z plastu na ktorom je napareny hlinik ktory nieje velmi odolny proti poskriabaniu. Svietidlo ma casto krivu podstavu a su nanho case reklamacie. Dalsie dve svietidla niesu v hodne nad zrkadlo a su urcene skor nad obraz. Doporucujem skor svietidlo LED2 TONDA alebo LED2 QUADRA. Svietidla maju difuzne svetlo co zbezpeci rovnomerne nasvietenie tvare. Svietidlo ma elektronicky predradnik s 24W ziarivkou co zabezpeci dostatok svetla. Podobne svietidla v tomto rozmere pouzivaju len 14W ziarivku co je ale nedostatocne. Svietidlo ma kovovu pochromovanu podstavu. Chrom je odolnejsi proti poskriabaniu pri udrezbe.
Odpovedať
Otázka je či sa chcete v zrkadle vidieť, alebo pekne osvetliť zrkadlo a umývadlo. Osvetlenie zrkadla v ktorom sa chcete vidieť by sa malo približovať osvetleniu v profesionálnej maskérni. Svetlo nemá oslňovať a vytvárať na tvári tiene. Umiestnenie svetla nad zrkadlo je na tento účel nevhodné. Menej kvalitné LED svietidlá naviac skresľujú farby, takže sa vám môže stať, že na slnku budete mať inú farbu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?