O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Drez v rohu kuchynskej linky
ahojte, čo hovoríte na umiestnenie drezu v rohu? jedná sa mi najmä o to, že tam nebude veľa miesta …
hoblinka13
Pred 8 rokmi
12
Hrubka a uchytenie hranola na fasade pre pergolu
Zdravim vsetkych majstrov a kutilov Uz som kedysi postavil jednu drevenu ale volne stojacu stavb…
staco
Pred 9 rokmi
1
Zahradna chatka
caute chcem sa opytat chceme si postavit šopu tzv. zahradnu chatku do 25m2.Budeme to musiet ohlasit…
erika33334
Pred 9 rokmi
3
Daju mi hypoteku?
Ahojte. Uvažujem nad hypotékou, chcela by som domček do hodnoty max 70000, moj čisty prijem je 650€…
leilak1
Pred 9 rokmi
5
Strojové potery
Dobrý deň prajem. Nemá niekto kontakt na firmu, ktorá robí strojové potery v okolí Dlhá nad Oravou.…
daniel0007
Pred 9 rokmi
2
Extravilan, orna poda, obec bez UP...
Ahojte, poprecitaval som to tu ale mam specificky pripad... ...mam parcelu 4000m2 na okraji ob…
draik
Pred 9 rokmi
2
Zdvihnut preklad nad dverami
Obraciam sa na vas machrov , prosim o radu. Majstri mi dobabrali poter, upravovali ho dalsou vrstvo…
daniel0007
Pred 9 rokmi
6
Agent kupujúceho
Dobrý deň,rada by som sa spýtala,či má niekto skúsenosti s realitným agentom pre kupujúceho nehnute…
iwet25
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Zalievanie pivnice
Zdravím. Chcem vás poprosiť o radu ohľadom zalievanie DT v pivnici. Treba zalievať ručne každý jede…
palik215
Pred 9 rokmi
12
Kluc na otvaranie elektrickej skrine
neviete podla coho kupit na nete kluc na otvaranie elektrickej skrine? kupila som vraj univerzalne.…
mamakaja
Pred 9 rokmi
9
Skusenosti s REAL RENT INVESTMENT s.r.o
Ma niekto skusenosti s firmou Real Rent Investment zo Sturova?
miredo
Pred 9 rokmi
1
Najuzsi mozny pilier z porfixu, vie niekto ?
Vie niekto, aky je najuzsi mozny pilier z porfixu v obvodovej nosnej stene? Co som hladal v listoch…
stowasser
Pred 9 rokmi
4
Penetrácia muriva pred zateplením
Ahojte, mám tehlové múry, budú zateplené 20cm polystyrénom, lepené Pur Tytan Styro. Akú penetráciu …
sle
Pred 9 rokmi
9
Kam ulozit nosny vnutorny mur ?
Dobry den. Prisli mi zalozit rohy, a hned prvy tvarnicu vysunuli o 5cm za platnu, tj. urobili soke…
dusantt
Pred 9 rokmi
10
Osadenie vane na obklad
Ahojte..potrebujem poradiť. Mozem osadiť vaňu na obklad tak, aby odklad presahoval nejakých 5 cm za…
ferryno
Pred 9 rokmi
19
Protikorzna ochrana plynu
Vedel by mi niekto povedat co vedie k tomuto zariadeniu? Vedla planovaneho pozemku vedie nejake nap…
nicicka
Pred 9 rokmi
13
Anhydridový poter - ako začať kúriť
Ahojte, 11 novembra nám robili anhydridový poter. Doteraz sme však nekúrili, nakoľko v obci robili …
linear324
Pred 9 rokmi
1
Pomoc pri exekucii
Dobry den, mam problem dostala som exekuciu na ucet 790 eur a zaroven mi exekutor ustanovil zrazky …
technik007
Pred 9 rokmi
2
Hydroizolacia - protiradonova ?
Akú hydroizoláciu ste dali keď ste chceli aj protiradónovú ochranu ? Mne ponúkli KVK Parabit ASPA …
jblaze
Pred 9 rokmi
6
Hľadám firmu na výstavbu drevodomu
Hľadáme firmu, ktorá nám navrhne individuálny projekt, a neskôr aj zrealizuje výstavbu nášho drevod…
jakubkoadamko
Pred 9 rokmi
26
Udrzba dreveneho plotu od suseda
Ahojte, chcem sa spytat, ti ktori mate dreveny plot, ktory je vas (nie spolocny plot), ako ho udrz…
tonoamiska
Pred 9 rokmi
10
Posun zásuviek
Dobrý deň. Budúci týždeň nám má prísť nábytok do detskej izby. Mám ale problém so zásuvkami, ktoré …
tomi66677
Pred 8 rokmi
13
Spoluvlasnicke podiely kupnej zmluve - viac kupujucich - manzelov
Ahojte, vie mi niekto prosim poradit ohladne rozdelenia spoluvlastnickych podielov, ak pozemok kupu…
maxi22
Pred 9 rokmi
1
Vazba muriva + preklad
Ahojte, chcem sa s Vami poradit ako poriesit ulozenie prekladu nad oknom. Okno mame na vysku 1500mm…
richard71
Pred 9 rokmi
3
DRAZBA
Zdravim, som tu nova ..chcela by som sa opytat ako je to ked si vyhliadnem dom v realitke a pise ze…
mateson
Pred 9 rokmi
3
Z okna do veľkokapacitného kontajnera
Zdravím. Potrebuje poradiť. Nemáte typ, ako staré tehly a stavebný odpad presunúť, čo najľahšie do …
j_ank_a
Pred 9 rokmi
7
Neviem najst relaciu o byvani/ prerabke
Prosim vas, mozete mi poradit ako sa vola ta relacia o byvani, kde prerabaju dom aby ho mohli lepsi…
danielahamar
Pred 9 rokmi
6
Majstry na zateplenie stropu + sadrokartóny
Ahojte, máte niekto kontakt na šikovných majstrov na zateplenie stropu, spravenie parozábrany a spr…
srlinka
Pred 9 rokmi
2
Čo skôr - ryha okolo domu alebo fasada?
Ahojte, co robit skôr - ryhu okolo domu (to vykopane a vysypane kamenmi a ohradené obrubnikom) a…
gashtaan
Pred 9 rokmi
5
Vystavba v Bernolakove - p.Kaholek
Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s panom Kaholkom? Je to developer, stavia bungalovy v roznych…
hyperzuzik
Pred 7 rokmi
13
1
2
…
2125
2126
2127
2128
2129
…