Zalievanie pivnice

Zdravím. Chcem vás poprosiť o radu ohľadom zalievanie DT v pivnici. Treba zalievať ručne každý jeden rad alebo mám zavolat pumpu a zaliat to na dva razy?
Odpovedať
Profilova fotka
zaleží na výške DT , viac ako 5 radov nezalievaj naraz. Ak sa da tak pumpa je lepsia.
Odpovedať
Presne tak,5siarov,najlepsie pumpa...piaty siar zalievaj do polovice a nech trcia roxory z nich von aspon 25cm
Odpovedať
Profilova fotka
My sme zalievali 10 radov naraz pumpou a zalievali by sme aj druhy raz tak isto
Odpovedať
kludne 8-10radov sa da zaliat na jedenkrát...
Odpovedať
zalezi aj od tvarnic, ak su to kvalitne 40, pripadne 30, da sa zaliat aj viac ako 4 rady. ak su nekvalitne, moze ich tlakom betonu trhat / rozumej tlak vyskou betonu/ samozrejme prelievat dookola na viackrat a zhutnovat
Odpovedať
@scot a ako rozoznám kvalitne od nekvalitnych
Odpovedať
@dppz ja ti mozem odporucit tieto: semerlock,diton,best,abw...tie su v pohode,mam s nimi skusenosti... Z daleka sa vyhni tvarniciam :ekodiel :-) teda ak nechces kajlovat kazdy siar :-)
Odpovedať
@palik215 ďakujem za radu. Pomohol si mi
Odpovedať
kvalitne su hlavne tazke, cize obsahuju viac betonu, ako vylahcenia, su take hutne, nemaju podiel velkeho kameniva a hkavne uz na vyzor vidis, ze niesu krive a popraskane
Odpovedať
Presne ako vravi scot...diton,aj best su plne,bez vzduchovych bubliniek,coz znamena ze su tazdie,pevnejsie jednoducho fajn...sak ked budes dvihat DT 40tku,tu co sa da rozdelit na 2polky,zistis ze to nieje ziadna sranda :-) tazke jak prasa :-) Ekodiel je strasna...lahka,rozpadavaju sa a najhorsie ze na palete su 3rozmery na vysku...24,5cm, 25cm,25,5cm...viem o com hovorim,mam ich este cez 100ks,pojdu do zakladu do zeme,co s nimi :-)
Odpovedať
@dppz nemas zac :-) ved o tom je toto forum :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?