Vazba muriva + preklad

Ahojte, chcem sa s Vami poradit ako poriesit ulozenie prekladu nad oknom. Okno mame na vysku 1500mm co je presne 6 radov tehal. Kvoli vazbe zaciname plnou tehlou na piatom rade, pri striedani polovicnych a celych tehal nam vychadza 10. rad na polovicnu tehlu a tam nam treba ulozit preklad, ktory by mal spravne lezat tiez na celej tehle. Nad preklady ide uz len veniec a strecha, strop bude dreveny a polozeny na venci. Myslite si, ze to mozeme tak urobit alebo by ste skusili nejak posunut vazbu v ostatnych radoch tak aby nam pod preklad vysla cela tehla?
Odpovedať
My sme to tak isto robili len preklad nemame na celej tehle ale naviac ako polovice a je to dobre,ale ty to mas este lepsie sak to ti nema kde ist lep zatvrdne a to sa ti nepohne.
Odpovedať
Profilova fotka
@janyke ten preklad je tam v podstate zbytocny.... mozes ho spravit zaroven s vencom. ked budes robit veniec aj tak to bude musiet podstojkovat.. potom bude uz nosny veniec..preklad pod nim bude niest iba sam seba.. teda ak ho tam aj osadis bude stacit aj ked bude na polovicnej tehle
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?