O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Predaj bytu s uverom kupujucemu ktorý bere uver
Viete mi napisať nejake dobre rady ako postupovať? veľmi nemam prehľad kam ist najprv, či volať svo…
blackomt
Pred 9 rokmi
7
Ako zamaskovať nádoby na odpad.
Ahojte :) Prosím dajte nejaké tipy-linky ako zamaskovať nádoby na odpad - tri vedľa seba. Sú v pre…
2monicka22
Pred 9 rokmi
26
Kamenná kôra
Ahojte máte niekto skúsenosti s kamennou kôrou?ste spokojní?riešime predzáhradku a váhame či invest…
ban
Pred 9 rokmi
4
Olejová podlaha
Ahojte, chcem sa opýtať, či sa dá použiť na olejovanú podlahu lazúra?
alezbeletka
Pred 9 rokmi
1
Rekonštrukcia kuchyne
Ahojte! Nedávno sme kúpili dom. Je v ňom hotová, relatívne použitelná kuchyňa, ktorá má však pár ch…
majka212
Pred 9 rokmi
5
Co sa smie vykonat na stavenisku bez zatial prideleneho stavebneho povolenia?
Pozemok zatial nieje ani stavebny a teda este nieje ani stavebne povolenie. Papiere sa vybavuju. Av…
benco
Pred 9 rokmi
12
Má niekto skúsenosti s prácou firmy Izomer Levice ?
Plánujeme obnovu izolácie plochej strechy a táto firma má dlhodobú reklamu v regionálnych novinách…
kmeto
Pred 9 rokmi
2
Jedno, alebo dvojkridlove okna do detskej a spalne ?
Ako to mate? Ste s takym riesenim spokojni ? Neviem, ci je lepsie 1 alebo 2 kridlove.. A ani rozmer…
originalx
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Pred stavebnym povolenim
Ahojte.mam na vas otazocku. Kupili sme pozekok a akurat sa nam zakresluje projekt.no mame dilemu v …
danculd
Pred 9 rokmi
8
Dá sa trativod zaviest priamo do spodnej vody?
Chceli by sme vedieť či sa dostane alebo či sa prečistí voda z hlavnej cesty čo steká priamo do spo…
sp4jo
Pred 9 rokmi
4
Kvapkanie z kotla-bojlera
Ahojte v 8/2014 sme prerabali byt aj kurenie a teraz nam zacal kvapkat ten poistny ventil ked pusta…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
16
Radiátory alebo podlahové?
Potreboval by som poradiť ktoré kúrenie by bolo lepšie.jedna sa o novostavbu RD ktorý je podpivniče…
kajo873
Pred 9 rokmi
29
Elektrická prípojka 40 cm cez susedný pozemok
Potrebujeme poradiť ako postupovať ak stavebný úrad žiada aby sme zmluvou o budúcej zmluve zriadili…
atlaska
Pred 9 rokmi
6
Zmena zumpy na zbieranie dazdovej vody
Ahojte, po pripojeni na kanalizaciu chceme vyuzit zumpu na zbieranie dazdovej vody, ako to vycistit…
leito
Pred 6 rokmi
17
Mrazuvzdorna gresova dlazba alebo zivicovy koberec?
Ahojte, prosim o radu a skusenosti s udrzbom, ak niekto ma zivicovy koberec. Na dlazbu navod na udr…
kamenny_koberec2007
Pred 9 rokmi
5
Systém DOKA na zapožičanie v Ružomberku
Ahojte okolie Ružomberok - Dolný Kubín, viete poradiť kde je možné zapožičať si systém DOKA? Vďaka
mejdi1
Pred 6 rokmi
3
Co ma ist do rohu von? Pero alebo drazka porobetonu?
No pocul som u kazdeho nieco ine.. Majstri od vyrobcu hovoria, ze drazka.. Inde som cital, ze pero.…
originalx
Pred 9 rokmi
3
Bungalov 1471od eurolinu
Chcel by som stavat tento bungalov.Ma ho niekto postaveni abo nejake skusenosti?Dakujem http://www…
mato3112
Pred 9 rokmi
1
Ciastocne podpivnicenie a prepojenie s ostatnym zakladom
Ahojte, ake je najlepsie riesenie pri prepojeni ciastocnej pivnice (1/3 domu) s ostatnym zakladom? …
stanleykoooo
Pred 9 rokmi
2
Interierovy dizajn
viete odporucit dobru firmu/jednotlivca na interierovy dizajn RD, nitra a okolie ;-)
janazet29
Pred 9 rokmi
2
Odstraňovač starej "malty" , "cementu " alebo čoho z kachličiek
Existuje také niečo? Kúpili sme starší dom, zatiaľ sa nám nechce meniť kachličky na zemi v suteréne…
roxana280
Pred 9 rokmi
15
Svetlo nad zrkadlo
dobry...viem ze tato tema tu uz je spominana ale chcem nieco aktualne.....potrebujem svetlo nad zrk…
safranky
Pred 9 rokmi
1
Rekonštrukcia 3izbového bytu - Banská Bystrica - hľadáme firmu
Hľadáme firmu, resp. ľudí, čo vedia kvalitne zrekonštruovať 3izbový byt v B. Bystrici. Prerábka by …
jankazb
Pred 9 rokmi
4
Obklad do kupelne cena
prosim vas,co moze stat ak chcem obklad do malej kupelne?su tam stare kachlicky,ktore chceme dat pr…
adriana1609
Pred 8 rokmi
19
Cena kúrenia a vody do rod. domu
Chcem sa opýtať koľko Vás vyšlo kúrenie a voda do rodinného domu. Poprípade Váš odhad koľko by nás …
viktor811
Pred 9 rokmi
2
Kvalitná stierkovacia malta
dávam znova do diskusie otázku pre všetkých stavebníkov a hlavne pre fachmanov-fasádnikov,živnostní…
mesarosanton
Pred 9 rokmi
3
Pozemok so stlpom s vysokym napatim aa co dalej?
Po velmi dlhej dobe sa nam naskytol pozemok pre nas cenovo vyhodny a umiestneny pod horou,co chceme…
siriki
Pred 9 rokmi
4
Vymeniť liatinový radiator?
Mám dilemu. Cez zimu sme kúpili starší byt, prerobili ho a plánovala som ešte vymeniť na konci vyku…
zuzana_dobronova
Pred 3 rokmi
9
Farba domčeka
Prosím Vás nevieme sa rozhodnúť akú farbu dáme na domček, mame čiernu strechu a tmavé rámy na oknác…
enkacup
Pred 9 rokmi
4
Čo robiť, ak Geberit nedostatočne splachuje?
Poraďte, prosím, už sa s tým trápime pár mesiacov. V dome bývame 10 rokov, máme 3 geberity. Postupn…
daniela15
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2124
2125
2126
2127
2128
…