O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Tekuta hydroizolacia
zdravím, poraďte tekutú hydroizolaciu na sokel DT, takú ktorá nerozleptá XPS...
jr66
Pred 9 rokmi
14
Kotol buderus ano ci nie?
pekny den riesime nove kurenie v domceku. odporucate tento kotol a ak ano aky typ konkretne dom ma …
gabilacko
Pred 9 rokmi
5
"Oddelenie WC od kúpelne"
Zdravím. V byte mám spojené WC s kúpeľnou ale veľmi mi to nevyhovuje, preto som rozmýšľal o zasúva…
2monicka22
Pred 9 rokmi
1
2
39
Aký výkon krbu?
Dom - bungalov 130m2, zateplený. V projekte tepelné straty 9kw. Krb bude v obývačko-kuchyni cca 80 …
janamartish
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
Je možné refinancovať hypotéku, keď mi zostane 8 rokov do konca splatenia
Dobrý deň, súčasná banka nám teraz znížila úrok na 1,69% fix 3roky iba za poplatok 190 eur - mimo …
ihahdh4
Pred 9 rokmi
19
Poraďte overeného projektanta na stavbu v okolí Žiliny
Zdravím, viete poradiť niekto, overeného projektanta na stavbu rodinného domu v okolí Žiliny resp. …
renata321
Pred 6 rokmi
12
Osadzanie okien
Ako je idealne osadit okna z vonku myslim kolko cm z vonku chalupy ked chcem 12cm zateplit.Tak aby …
richard71
Pred 9 rokmi
3
Kuchyňa bez horných skriniek - máte reálne foto?
Ahojte, chcem sa spytat, mate niekto kuchynu bez hornych skriniek? Chcela by som vidiet realne foto…
technik007
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
4
5
142
sponzor fóra
Podlahove kurenie/ chladenie klimatizaciou???
Zdravim. natrafil som na ceskom fore na zaujimavy napad kurenia ale aj chladenia v jednom. Kedze je…
rabies
Pred 9 rokmi
1
2
49
Praskanie presieťkovanych omietok
ahojte. chcem sa spytat, planujeme stojove omietky v dome. rekonstruujeme starsi, cca 40 rocny domc…
j_ank_a
Pred 9 rokmi
8
Kanadske kachle
Zdravim, chcel by som si zakupit do zatial nezrekonstruovaneho domu kanadsku pec, konkretne: Blaze…
cezar27
Pred 8 rokmi
3
Kde na internete kúpim modernú rohovú sedačku?
Prosím vás, potrebujem poradiť, kde na na nete kúpim pohodlnú rohovú sedačku, (ak máte skúsenosť s …
mesarosanton
Pred 8 rokmi
17
Kúpa nebytového priestoru
Dobrý deň, už som sa informovala u hypotekárnej poradkyni, ale chcela by som poznať aj Vaše skú…
mahauve
Pred 9 rokmi
2
Odpudzovac jezov
Ahojte, pls, existuje nejaky odpudzovac jezov?? Kazdu noc pride minimalne jeden jezko do nasej zahr…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
20
Kuchyne na mieru
Poradite?
tusiak
Pred 9 rokmi
6
Dvere iné ako zárubňa
Ahojte, prosím o radu. Rozhodujeme sa momentálne o dverách.. Podlahu máme "dub castello".. Veľmi sa…
gabilacko
Pred 9 rokmi
8
Okná Slovaktual Prešov, firma p. Hanes - recenzie
Dobry deň, prosím viete mi niekto dať recenziu na plastové okná Slovaktual od firmy Plastové okná H…
dusan081
Pred 2 rokmi
21
Schody - kotvit do obvodovej steny ?
Myslim ze v statickom mam, ze medzipodestu treba kotvit do nosnej steny (obvod) Citujem, schodisko…
gabilacko
Pred 9 rokmi
5
Nový porfix vs ytong
Dobrý deň. Pri stavbe bungalovu som bol rozhodnutý pre ytong lebo od porfixu ma odhovorili známy že…
domino24
Pred 7 rokmi
13
Aky bungalov?
Zdravim,aky bungalov by ste poslavili na 20 metrovy pozemok?Nie moderny,dakujem.
pomiuk
Pred 9 rokmi
16
Dreveny obklad + omietka
Ahojte vazeni. Rozmyslam nad obkladom z dreva (alebo WPC, toto nieje podstatne teraz) montovane na…
gabilacko
Pred 9 rokmi
5
Poznate v okoli Trencina dobreho architekta?
taky co vie zakreslovat do uzemneho planu obce?
ivetmar
Pred 9 rokmi
2
Zivotne minimum VUB
Ahojte, chcela by som sa opytat, kedze vraj kazda banka ma zivotne minimum na osobu a na dieta nast…
slabak
Pred 9 rokmi
5
Co by ste vylepsili na navrhu?
ahojte, tento tyzden chcem doriesit kupelnu. co poviete na navrh, vylepsili by ste nieco? odtien dr…
lucy1311
Pred 9 rokmi
24
Vaňa Estap Gaia
"Model vyrobený zo smaltovanej ocele najvyššej kvality o hrúbke 3,5 mm. Minimalistický dizajn v zá…
rolandik
Pred 9 rokmi
1
Ahojte, som tu novy :-)
ahojte, som tu novy,v buducnosti planujem stavat, dufam,ze tu ziskam vela cennych rad :-)
tricolores
Pred 9 rokmi
13
Kupa domu a pripojky VODA, ELEKTRO, PLYN
Ak clovek kupi dom a dohodne sa, ze ku dnu 30.4.2016 povodny majitel musi vypratat dom a novy majit…
marta2610
Pred 9 rokmi
7
Pomôžete mi identifikovať tieto rastlinky?
Dobrý deň všetkým, rada by som sa na vás obrátila s prosbou o pomenovanie nafotených rastlín (kríč…
majina.b
Pred 4 rokmi
1
2
36
Junior 427 domcek
Dobry den.Mate niekto domcek junior 427 od euroline? My sme sa v decembri nastajovali.mmame hotovy…
timuska55
Pred 9 rokmi
1
Globex group - skúsenosti
Zdravím všetkých. Má niekto nejaké skúsenosti s firmou Globex group? Má totiž dosť zaujímavé ceny s…
branique
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2122
2123
2124
2125
2126
…