O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám architekta v BA - interiér, sčasti exteriér
Ahojte, vedeli by ste mi niekto prosim odporucit architekta v BA kraji? Najma na interier (budeme k…
eekie
Pred 9 rokmi
6
Rekonštrikcia a výmena elektr.hodín
Dobrý deň, kupili sme starý dom, vrchné poschodie aj strechu budeme burat, viem ze najskor treba o…
megdesign
Pred 9 rokmi
3
Dnešna doba -globalne oteplovanie .Je viacej potrebné riešit kurenie alebo chladenie?
Je už vdnešnej dobe až take dôležite riešit kurenie ked su slebe zimi a extremne leta ked sa stavaj…
mareeek
Pred 9 rokmi
18
Silikónová omietka-dobrá cena na kľúč
Ahojte, vie niekto poradiť, či je dobrá cena 11,5EUR/m2 (bez dph) silikónovej fasádnej omietky? …
gopo
Pred 9 rokmi
10
Zateplenie Trencin
Dobry den, vedel by mi niekto doporucit majstra na zateplenie RD v Trencine?
skalo
Pred 9 rokmi
8
Predaj bytu a nezmenene trvale bydlisko
Je nutne mat zmenene trvale bydlisko na KATASTRI pre to, aby som mohol prdat byt? Mam inu adresu uv…
akvi
Pred 9 rokmi
7
Výkaz výmer
Mám spravený projekt domu a potreboval by som k tomu urobit výkaz a výmer. Vie mi s tým niekto pomô…
represent1985troska
Pred 6 rokmi
12
Kuchyna biely lesk + dekor prirodne drevo resp. siva (seda).
Ahojte, rozmyslame nad kuchynou. Mam predstavu biela v kombinacii s dekorom prirodneho dreva alebo …
vero_nka
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Navýšenie hypotéky
Ahojte.Máme hypotéku a chceli by sme si ju navýšiť nakoľko nám pôvodný rozpočet nevýnde.Dá sa to?Id…
angie099
Pred 9 rokmi
2
Kde kupit tekutu zlozku do tekutej lepenky
Nedavno sa mi podarilo vyliat tekutu zlozku na tekutu lepenku a chcem sa opytat ci je mozne niekde …
loksiklubos
Pred 9 rokmi
1
Dvojzásuvka v rámiku v PL nieje problém. A u nás?
Zdravím všetkých, hlavne skúsenejších elektrikárov. Nedávno sa mi v PL do rúk dostala dvojzásuvka, …
sysell
Pred 9 rokmi
6
Dať parapetnú dosku pred omietkou alebo po omietke?
Neviem sa rozhodnúť či dať parapetnú dosku pred omietkou alebo až po. Viete poradiť?
kristian333
Pred 9 rokmi
19
Pozemok, dom - Limbach
Ahojte, pozerame pozemok, pripadne ak by sme nasli aj vyhovujuci dom v Limbachu, na moje prekvap…
iwuskaa
Pred 9 rokmi
3
Kvety do kvetináčov na slnečnú stranu, ktoré znesú aj dažde
Ahojte, vie mi niekto poradiť, aké kvety si mám dať do kvetináčov na nezakrytú slnečnú terasu? Kto…
justina
Pred 9 rokmi
8
Garaz na Bojnej
Vie mi niekto doporucit serioznych murarov na stabbu murovanej garaze v okoli obce Bojna :-)
olin
Pred 9 rokmi
1
Prvé povolenia- vzory
Ahojte. Dúfam že nám poradíte. Sme mladá rodina a ideme stavať náš domček. Ale stratila som sa v tý…
majkoj
Pred 9 rokmi
13
OPRAVA umývačky riadu zn Bosch
hľadám súrne pozáručný servis, pokazila sa nám umývačka riadu zn Bosch, nečerpá vodu pri zapnutí...…
gabika53
Pred 9 rokmi
5
Hrubá stavba pohoda 170
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či mi postačí na hrubú stavbu + okná + strecha 30 000 eur. Dom má rozme…
kosko
Pred 9 rokmi
11
Potrebujem suhlas spoluvlastnikov pozemku, na ktorom stoji moja budova na opravu, buranie, atd?
Vlastnim budovu, ktora stoji na pozemku v podielovom spoluvlastnictve. Som aj vacsinovy spoluvlastn…
lufa11
Pred 9 rokmi
1
Ako a čím ručiť pri hypotéke za drevodom?
ahojte, potrebujem poradit, brali sme si spotrebný uver na pozemok po roku si chceme zobrat hypotek…
adius
Pred 9 rokmi
23
Kotvenie polystyrenu
Ludia zdravim vas. Mam na vas jednu otazku. Je potrebne kotvyt 20cm. polystyren na dom... Chystame…
sousedekovci89
Pred 7 mesiacmi
20
Aké dvere k podlahe a nabytku?
Prosim poradte mi aké dvere zvoliť, ked parkety su blede typu borovica uplne podobne ako na obrazku…
2monicka22
Pred 9 rokmi
11
Zahradny dizajn
Dobry prosim je tu niekto kt. by vedel za nejaku symbolicku cenu urobit nejaky projekt navrh na roz…
stowasser
Pred 9 rokmi
4
Ako opravit vonkajsok komina
Prosim, ako je mozne opravit vonkajsok komina? Vid foto. Obrusit, vysparovat, nalakova? Alebo n…
malinhot
Pred 9 rokmi
7
Lesklý film po penetrácii sadrových omietok?
Zdravim všetkých.. Idem maľovať sadrové omietky a ako prvý náter mi bolo odporúčané dat penetrak. D…
palito123
Pred 9 rokmi
28
Poraďte dobrých staviteľov krbov v nitrianskom kraji
Vedeli by ste mi poradit nejakych sikovnych krbarskych majstrov alebo firmu, ktorá by neboli prílis…
strejdo001
Pred 7 rokmi
17
Kto v Košiciach robí exteriérové žalúzie?
Vie mi niekto poradiť kto v KE robí exterierové hlinikové Z žaluzie za rozumnú cenu? Dik
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
4
Drez do kuchyne - biely alebo šedý
ahojte strecháči, idem Vás poprosiť o pomoc pri riešení mojej dilemy. Máme kuchynskú linku biel…
stolverka
Pred 9 rokmi
13
Turkménsky brest alebo niečo podobne na bezpečný živý plot
Ahojte, ma niekto vlastnu skusenost s tymto druhom ziveho plotu? Rastie skutocne tak rycho? Je …
jabadaba
Pred 9 rokmi
28
Riešenie prístupovej cesty do kopca - výškový rozdiel cca 7m
Dobrý deň, ako je možné riešiť prístupovú cestu na pozemku s výškovým rozdielom cca 7 m, šírka p…
mimi1983
Pred 8 rokmi
4
1
2
…
2120
2121
2122
2123
2124
…