O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pleseň v šachte pod WC - skúsenosti?
Potreboval by som trošku poradiť v boji s plesňou. Kúpili sme panelákový byt a pod WC máme takú …
lordxor
Pred 9 rokmi
5
Vstavaná chladnička - model od Siemens alebo Whirlpool?
Mate niekto jeden z tychto modelov, pripadne vie niekto poradit, ktoru zabudovanu chladnicku vybrat…
maminecka2
Pred 8 rokmi
7
Mosadzne baterie
Má niekto skusenost s cistenim a udrziavanim masadznych baterii? http://www.webareal.sk/royalbathr…
alisiana
Pred 9 rokmi
1
Máte skúsenosti s oknami Profil Eforte od firmy Hesta?
Ahojte, máte niekto skúsenosti (pozitívne/negatívne) s oknami profil Eforte od firmy Hesta?
arpe
Pred 7 rokmi
12
Revízia plynovej prípojky Trnava
Viete mi poradiť niekoho kto spraví revíziu plynovej prípojky? Niekoho z okolia Trnavy? Dakujem
radhino
Pred 9 rokmi
1
Prosím kto mi odpovie na otázku cca koľko stoja zmeny v plánoch?
Jedná sa o zmeny v plánoch máme kanalizáciu projektant nám tam ide dokresliť žumpu, ide nám dokresl…
denyno
Pred 9 rokmi
1
Hladám kurenára BA okolie
Dobrý deň Mam kotol viadrus G 27, podlahovku, tuv zohrievanie kotlom a potrebujem preorganizovať s…
bmmedia
Pred 9 rokmi
2
Najde sa tu niekto ochotny kto by mi vedel poradit/pomoct so Sichrom?
Ak by bol niekto ochotny mi pomoct a vie v Sichri robit. Napiste a ja sa Vam ozvem prostrednictvom …
catscan
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Akú medzeru medzi poter a spodok vchodových dverí?
Potreboval by som vediet aka hruba medzera ma byt medzi poterom a spodkom vchodovych a terasovych d…
1gugu
Pred 9 rokmi
2
Ako dlho ste čakali na stavebné povolenie pre dom?
Dobrý večer, prosím Vás o Vaše skúsenosti ako dlho ste čakali za stavebným povolením, keď ste chcel…
tonka555
Pred 9 rokmi
5
Obnovia sa zmrznuté listy na stromoch v záhrade?
Dosledkom nedavnych nocnych mrazom nam v zahrade na niekolkych stromoch (nie ovocnych) zamrzli list…
monika_szalonnasova
Pred 5 rokmi
21
El.pripojka
Prosim poradte....pri novostavbe bola zamientnuta elektricka pripojka cez slovenske elektrarne...je…
benco
Pred 9 rokmi
19
Kupa
Dobry den,vybrali sme si dom na kupu,velmi sa nam paci.lenze zahradu nemaju vysporiadanu,kedze jede…
majki555
Pred 9 rokmi
2
Potreba velkého zasobnika vody pre teplovodný krb?
Zdravým mam otázku idem stavať a chcem mať teplovodný krb ale projektant mi stale tvrdí že potrebuj…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
23
Kotevné tyče alias šupy
Ahojte, potrebujem poradiť, kde sa dajú zohnať kotevné tyče alebo šupy, ktoré sa používajú pri šalo…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Aké závesy a obraz k sedačke vo farbe terakota?
Prosím poraďte aké závesy a hodiaci sa obraz sedačka bude mať nový poťah (terakota.)Ďakujem.
marica888
Pred 9 rokmi
26
Kuchyna z Okay nabytok
Ahojte, nemate niekto skusenosti s kuchynou z eshopu Okay nabytok? Nam uz dva tyzdne meskaju s doda…
sykorka75
Pred 4 rokmi
15
Dalsia skusenost s porfixom
Bral by to cert, ale zdielam moju skusenost s profixom. Pokial Vam a to mi verte ze zostane, zopar …
weggie
Pred 9 rokmi
17
Pozemok Svätý Jur
Zdravim, nevie niekto o nejakom peknom stavebnom pozemku vo Svatom Jure? Velkost okolo 500 m2, mozn…
strycko
Pred 9 rokmi
1
Nebankový register a žiadosť v banke
Ahojte , má niekto skusenost s tymto? Priatel je výborným klientom banky, mal splatene 2 spotreb…
26zuzikam
Pred 9 rokmi
23
Americká chladnička zabudovaná do linky - skúsenosti?
Chcela by som do kuchyne zabudovat americku chladnicku priamo do linky. Mate s tym niekto skusenost…
slavoducar
Pred 9 rokmi
7
Firma na teplovodné podlahové kúrenie - ZA kraj - odporúčania a skúsenosti
Prosím Vás, viete mi niekto odporúčať z vlastnej skúsenosti alebo skúsenosti známych dobrú firmu na…
beatka25
Pred 9 rokmi
1
Stierka v panelaku
Zdravim vas , ide v byte zoskriabat tapetu steny a plafon. Pouzit chcem stierku Optimal (resp. Stem…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Záhradny architekt Košice, ktorý urobí návrh záhrady,poznáte?skúsenosti?Ďakujem
Hľadám záhradného architekta na návrh záhrady no realizáciu budeme robiť svojpomocne.Máte skúsenost…
renantonia
Pred 9 rokmi
2
Nopova folia na perimeter
Ahojte. Viete mi poradiť ako sa správne uchytí nopová fólia (respektíve ukončovacia lista) na perim…
kajo873
Pred 9 rokmi
6
Aké svetlo do kúpeľne nad zrkadlo by ste odporučili?
Prosím Vás o radu. Aké kúpeľňové svetlo by ste mi odporučili? Jedná sa o svetlo nad zrkadlom a je t…
filipendo
Pred 9 rokmi
9
Príjazdová cesta + siete (V,E,K) - projekt + realizácia Zvolen a okolie
Vyhotovenie projektu k príjazdovej ceste v ktorej by viedli aj prípojky (V,E,K). Nutná úprava terén…
predatorzv
Pred 9 rokmi
1
Murárska partia
Dobrý deň, hľadám murársku partiu na vymurovanie obvodových a nosných priečok z tehly porotherm. …
luidzils
Pred 9 rokmi
1
Cementova injektaz firma PO a okolie
zdravim , neviem ci do dobrej kategorie pisem ale poteboval by som poradit nejaku firmu, ktora robi…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Mini domčeky do 90m2
Je tu niekto kto stavia takýto malý domček.My sme práve začali tak som sa chcela inšpirovať hlavne …
fega
Pred 9 rokmi
1
2
33
1
2
…
2119
2120
2121
2122