Ako dlho ste čakali na stavebné povolenie pre dom?

Profilova fotka
Dobrý večer, prosím Vás o Vaše skúsenosti ako dlho ste čakali za stavebným povolením, keď ste chceli stavať nizkoenergetický domček.Chceli by sme stavať vo Finticiach pri Prešove. Všetkým Vám vopred ďakujem za odpovede.
Odpovedať
Zacali sme stavat na druhy den od pravoplatnosti stavebneho povolenia. Za tri dni sme mali uz zaliate DTcka :) Ak sa pytate ako dlho nam trvalo stavebne povolenie, tak to nam trvalo dostat mozno dva tyzdne ak sme dolozili vsetky potvrdenia a vyjadrenia (plus k tomu cakat cca 20 dni na ziskanie pravoplatnosti). Ziskat vsetky tieto vyjadrovacky vratane vynatia pozemku nam trvalo skoro mesiac.
Odpovedať
Profilova fotka
@mareqm Ďakujem krásne za vašu reakciu dúfam že nám to nebude trvať dlhšie :-)
Odpovedať
:-) ak mate vsetko co treba, teoreticky to vybavite za 30 dni + cakanie na pravoplatnost. Ak sa vam niekto odvola alebo stavebny urad nariadi doplnit dokumentaciu (aj svojvolne a bez odovodnenia), tak to bude trvat aj pol roka, ci rok. Nasa skusenost je ze od podania vsetkych (kompletnych vopred overenych ako uplnych) papierov dňa 31.12.2015 až do 25. 5. 2016... (rekreacna chata, tj. jednoducha stavba!!!)
Odpovedať
@mattkav niekedy to môže byť aj niekoľko rokov, veľa záleží od "dobroprajnosti" susedov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?