Kuchyna z Okay nabytok

Profilova fotka
Ahojte, nemate niekto skusenosti s kuchynou z eshopu Okay nabytok? Nam uz dva tyzdne meskaju s dodanim, a dnes nam na zákazníckej linke ponukli, ze ked este 3 tyzdne pockame, daju nam 10eur zlavu a dopravu zadarmo. Akoze cakali sme aspon 10% ... ale 10eur??? Uz mame rozburanu celu kuchynu a male dieta. Ledva chodíme po byte a oni takto jednaju zo zákazníkom??
Odpovedať
@aleks_30 odstupil by som od zmluvy, alebo by som sa im tym aspon znacne vyhrozil...
Odpovedať
Profilova fotka
@lubomird Ona nam sama povedala, ze ak sa nam nepaci, zrusia nam objednavku. Lenze cakat 3 tyzdne a 8 tyzdnov na novu, neviem sa rozhodnut... tymto svinam by som najradsej zarobit nedala. Len mame v byte akoby tu bomba padla. A k tomu male dieta co sa uci chodit ... A najhorsie je, ze som si recenzie citala az neskor, kazdy druhy co tam pise, nadava na dodanie ... cize oni su nato uz asi zvyknuty a tym padom navrhuju take "palky" ze 10eur a podobne ...
Odpovedať
Profilova fotka
@aleks_30 10 eur? To ako vazne Vam toto povedali? Ved to je smiesne. Mali by dodrzat termin dovozu presne a ked tak by som vymahal nejaku vacsiu nahradu
Odpovedať
Profilova fotka
@kristian333 Ano 10e... sila, ze? a kuchyna je za 700e ... ako nemam slov. Aj vymáhame, ale ci budeme uspesni, to neviem :/. Ale nevzdame to len tak bez boja :-)
Odpovedať
odstúpiť a kúpiť v ikei hned.
Odpovedať
Slovaci, nenechavajte so sebou vydrbavat, lebo tu nebude nikdy dobre!!!
Odpovedať
@aleks_30 Predpokladam, ze to je kuchyna z typizovanych skriniek. Treba zrusit objednavku a kupit kdekolvek inde. Mozno budete prekvapena, ze nakoniec aj za lepsiu cenu. Okay sa ma venovat elektru a nie hladat sa co im viac pojde. Potom maju nespolahlivych dodavatelov. Ale sak za tie ceny co to kupuju sa ani necudujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@matorado tak v tomto mas pravdu, lenze vacsina slovakov si neca skakat po hlave :/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
my mame z okay a je fajn dokonca lepsie nez na nete 😉
Odpovedať
Neviem ake mate naroky na kvalitu resp. vyhotovenie ale v Hornachu maju kuchyne radu BE SMART (vyrobca Decodom). Viete si vyskladat rozne kombinacie a vsetky komponenty (cca 99 percent) maju skladom, cize nemusite cakat. Pracovnik Vam vie urobit vizualizaciu za ktoru neplatite ak sa rozhodnete ju kupit u nich. ZA mna pomer kvalita velmi fajn, mali sme ju v kuchyni 3 roky a bola stale v pohode.
Odpovedať
@evicka3692 Mohla by si prosim ta fotku pridat, ze ako vyzera? Nech mame predstavu o kvalite? Mne sa pacila z tade sedacka, ale nemala som nejako odvahu ju kupit.
Odpovedať
Profilova fotka
To sa mi rozum pozastavuje, ako vobec nieco taketo mohli povedat. To je uz co za zlavu toto? Este ta doprava zadarmo okej, ale to by tiez hadam uz mohla byt samozrejmost pri vacsich nakupoch.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?