O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Okná Gealan S 9000 alebo Slovaktual Pasiv HL 6 komorové?
Rozhodujeme sa o oknach do našho bungalovu postaveneho z ytong yq 45 cm. medzi oknami mame cenovy…
jurajivet
Pred 9 rokmi
1
Aké sú možnosti hydroizolácie nepálenej tehly kotovice
Rekonštuujeme chalupu na kopaniciach. Dom je starý 100 rokov. ide o nepálenú tehlu/kotovicu na kam…
shadowmilan
Pred 6 rokmi
10
Akú škridlu na strechu s 15 stupňovým sklonom?
Zdravím. Prosím vás viete mi niekto poradiť akú škridlou mám vybrať na strechu s 15 stupňovým sklon…
mysky
Pred 9 rokmi
9
Môže sa dať ručná pumpa na vŕtanú studňu?
Dobry den,prosim Vas myslite si ze je mozne dat klasicku rucnu pumpu na vrtanu studnu?ak ano tak za…
mirec1
Pred 3 rokmi
12
Časť pozemku na ceste, telekomunikačný stĺp na pozemku
Ako by ste riešili príp. na koho sa obrátiť? Po vymeraní pozemku geodetom sme zistili, že časť náš…
jamk1
Pred 9 rokmi
7
Drevohliníkove alebo hliníkové okná a HS portály?
Prešla som diskusie, nic na tuto tému som nenašla. Mame porovnateľne ponuky na vynikajúce drevohlin…
bambula626
Pred 9 rokmi
9
Ako sa zbaviť červotoča chlebového?
Byvame v byte uz vyse roka. Zacala som si vsimat na linke hnede lezuce chrobaky- vedia aj lietat, v…
eeffka
Pred 3 rokmi
12
Plyn vedľa základov, nedodržaná norma - skúsenosti?
Ahojte.chcem vas poprosit o radu o ked si myslim ze je uz aj tak neskoro.dnes som mal na stavbe jed…
kolombus
Pred 9 rokmi
10
sponzor fóra
Vysoký nedoplatok za plyn - splátkový kalendár od SPP?
Ahojte, ma, prosim, niekto taku skusenost, ze mal vysoky nedoplatok za plyn a poziadal SPP o splatk…
arwen88
Pred 9 rokmi
5
Kúpa bytu cez hypotéku pre mladých a následný prenájom
Ahojte, presiel som zopar tem, kde sa preberala vyhodnost, resp. nevyhodnost kupi bytu cez hypoteku…
jozomrkvicka
Pred 9 rokmi
23
Má význam zónova regulácia podlahového kúrenia?
Realne skusenosti s zonovou regulaciou podlahovky
marcel714
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
3
4
96
Poraďte vhodné vykurovanie do víkendového domčeka
Ahojte.Vzdy som chcela mať na chalupe piecku, ktora by slúzila na varenie a zároveň na vytápanie ch…
marria22
Pred 9 rokmi
18
Môžem urobiť najprv podlahové kúrenie a až potom okná?
Zdravím ,chcem sa spýtať ,či bude veľký problem ,ak urobím najskôr podlahové kúrenie a zalejem ho p…
didistavba
Pred 9 rokmi
4
Pripojiť radiátory rúrkami ako na podlahové kúrenie?
Zdravím ,môžem dva radiatory na poschodí a dva rebríky v kúpelniach pripojiť takými istými rúrkami …
poliacik321
Pred 9 rokmi
3
Zrubový profil - obklad na perodražku
Dobrý deň chcem sa opýtať či niekto z vás objednával tatranský zrubový profil - obklad (vid foto) …
angie099
Pred 9 rokmi
1
Z dvojgeneračného domu jednogeneračný
Dobrý deň, plánujeme z dvojgeneračného domu - dva trojizbové byty nad sebou - urobiť veľký jednogen…
jujusiba
Pred 9 rokmi
1
Chladnička Siemens KI 81RAF30 alebo Liebherr IKB 3510?
Mate niekto skusenost s chladnickou Siemens KI 81RAF30 resp. Liebherr IKB 3510? Myslite, ze sa opl…
sprite001
Pred 5 rokmi
1
2
41
Odporučte projektanta v Bratislave - dom do svahu
Ahojte, viete mi prosím odporučiť projektanta v BA kraji, ktorý má skúsenosti s projektovaním domu …
plamen
Pred 9 rokmi
3
340m2 fasady
Kto by nam vedel nahodit polystyren 10cm a fasadu Weber na nas dom v okoli ZM? A za kolko? Je to 34…
realistanr
Pred 9 rokmi
6
Ručné miešadlo na lepidlo - máte skúsenosť?
Miesal niekto lepidlo rucne? Extol miesadlo ma nechalo na pospas, ked sa po hodine pokazilo, ale na…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
1
2
48
Čím zatieniť balkón - markíza alebo plastové rolety?
ahojte, neviem sa rozhodnut cim zatienit balkon, ci markizu - ktora je estetickejsia, alebo plastov…
jano2007
Pred 9 rokmi
9
Injektáž pod základy 50 ročného domu
Dobry den, hladam firmu na injektaz pod zaklady starsieho jednopodlazneho domu. Sadaju dva rohy…
lubk0
Pred 9 rokmi
2
Musim zaplatit zdravot, odvody 12,5 % aj ked som oslobodená od dani z predaja nehnutelnosti?
Poradte prosim ci treba platit zdravotne odvody aj ked som oslobodena od dani z predaja nehnutelnos…
trevize
Pred 9 rokmi
2
Výber vhodneho stroja
Ahojte. Prosim vas, je tu medzi vami manik, co by mi vedel poradit ohladom vyberu vhodneho stroja p…
megdesign
Pred 9 rokmi
22
Bytové jadro - kontakt
doporučte mi serióznu firmu na rekonštrukciu jadra v okolí Ružomberka za primeranú cenu
martullaz
Pred 9 rokmi
1
Volny murar na Ytong (BB okolie)
ak ste zabehnutý murár v BB okolí a máte nadchádzajúce dva týždne volné dni alebo víkendy, ozvite s…
mc78
Pred 9 rokmi
1
Kde nakupovať elektrospotrebiče do kuchyne?
Ahojte ,poprosim o radu , ideme kupovat spotrebiče - chladnička , vst. rúra, vst. varna indukcia, v…
filipendo
Pred 9 rokmi
12
Zateplenie aj odizolovanie podlahy od hluku
Prerabam byt v tehlovej bytovke, som na prvom poschodi, cize podo mnou je obyvany byt aj nado mnou.…
babajager
Pred 9 rokmi
5
Pleseň v šachte pod WC - skúsenosti?
Potreboval by som trošku poradiť v boji s plesňou. Kúpili sme panelákový byt a pod WC máme takú …
lordxor
Pred 9 rokmi
5
Vstavaná chladnička - model od Siemens alebo Whirlpool?
Mate niekto jeden z tychto modelov, pripadne vie niekto poradit, ktoru zabudovanu chladnicku vybrat…
maminecka2
Pred 8 rokmi
7
1
2
…
2118
2119
2120
2121
2122
…