Ahojte, som tu novy :-)

ahojte, som tu novy,v buducnosti planujem stavat, dufam,ze tu ziskam vela cennych rad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj vitaj medzi nami😉 tu sa naozaj dozvies vsetko od stavania az po zariadenie domacnosti😉 budes spokojny ved casom posudis sam. Pekny den😉
Odpovedať
Dakujem za privitanie :-)
Odpovedať
Mal by som zaujem o nejaky takyto domcek, uzitkova plocha cca 100m2 bez garaze, 4 izbovy, pozemok mam. Da sa takyto podobny domcek svojpomocne postavit do 70 tis €? Svojpomocne znamena, vacsinou obvolavanie a zhananie znamych zivnostnikov, elektrikarov, murarov, strecharov atd, s nejakou nasou zakladnou pomocou. Viem, ze pravdepodobne treba viac veci aby sa to dalo lepsie posudit, rad by som vsak vedel ci to je realne, alebo uplne nerealne. Dakujem za kazdu reakciu :-)
Odpovedať
da sa postavit aj lacnejsie ked si technicky typ a poznas geometriu nemas ziadny problem
Odpovedať
Profilova fotka
Každé jedno rohové okno ti navýši cenu, zváž ich zmenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb suhlasim, v kazdom rohu okno? financny nezmysel pri limite 70 000e
Odpovedať
Profilova fotka
@tricolores ako povedali nado mnou - na rohove okna zabudni. rovnako pozeram strechu, tu mas nacrtnutu bungalovacku - ihlanovu... na tu tiez rovno zabudni, a daj strechu na dve vody - cize klasicku sedlovu. Takyto krov co mas tam ti to predrazi nie len v materiale, ale aj v praci. stresne okno - zabudni, zbytocny tepelny most. radsej sprav okno nad dverami a daj si tam svetliky, alebo si daj dvere so sklom aby si mal denne svetlo.
Odpovedať
Dakujem za reakcie, bol to len taky nacrt, co sa tyka dispozicie, vhodny je na moj pozemok. Tie rohove okna urcite nebudem davat a ani stresne,dakujem za upozornenia :-)
Odpovedať
@tricolores trochu z vykladoveho slovnika, svojpomocne znamena ze si vsetko postavis ty sam s bratom ocom zenou deckom ktore za fo nic nepyta. Ze lo iem robosom postavte mi dom neni svojpomoc. Za 70 s robosmi ak to zjednodusis ako radia to mozno vyda.
Odpovedať
@tricolores inak to tam nie je znazornene stresne okno, ale povalove schody ;-) ak nebudes davat drahe materialy, mozno tych 70 bude stacit, ale rataj, ze ak si aj stanovis limit, tak ho urcite o 10 presiahnes :-) inak podorys je dobry, len myslim, ze v podstate rovnako velky bungalov sa da najst aj taky menej cleneny v interieri.
Odpovedať
Profilova fotka
@tricolores kedy planujes zacat stavat?
Odpovedať
@vero_nka do roka keby to bolo bol by som rad, preco?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?