Aky bungalov?

Zdravim,aky bungalov by ste poslavili na 20 metrovy pozemok?Nie moderny,dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som postavil taky, aky vyhovuje mojim potrebam a potrebam mojej rodiny.
Odpovedať
tak urcite,ale nejaky napad by to chcelo,popripade foto,lebo momentalne,co je v katalogoch ma nezaujalo.
Odpovedať
podla potrieb rodiny, niekto potrebuje 5izieb iny iba 3. Asi mas predstavu co potrebujete , to povedzte architektovi a nech kresli.
Odpovedať
tazko poradit, zalezi od rozpoctu, velkosti a potrieb rodiny, ktora tam bude zit, od orientacie pozemku a jeho rozmerov a tak... napr. mne zalezalo na tom, aby izby boli priestranne a svetle, cize velke okna. tuzila som po "francuzkych oknach" na terasu aj z obyvky, aj z kuchyne, aj zo spalne. tak som si dom navrhla sama a architekt mi to hodil na papier :) skus si spisat na papier, co v dome urcite chces a od toho sa odraz. alebo zoznam daj architektovi a ten by uz mohol vediet spravit priblizny navrh.
Odpovedať
@rosio a aku mas zatial predstavu? pre kolko ludi? aka uzitkova plocha? kolko izieb potrebujes? atd.
Odpovedať
@rosio sirka pozemku je len jeden z faktorov ktory ti ovplyvnia to ako tvoj dom moze/bude vyzerat. dolezita je rozloha celeho pozemku, jeho orientacia, susedne budovy a orientacia ich okien a potom tvoje potreby - chces mat garaz pre 2 auta pre 1 auto alebo bez garaze, a dalsie rozhodnutia tykajuce sa dispozicnych rieseni. To ze niekomu povies ze mas pozemok siroky 20m je malo na to aby ti vedel ulahodit a minimalne ta inspirovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
taketo temy ro je uplny odpad, malo by sa to mazat so ziadostou o napisanie normalnej temy, s normalnymi otazkami a faktami. To iste ako keby som siel ja na nejaky auto web a dal by som otazku: Ake auto? a text: k nam domov ide normalna 3m cesta, vo dvore mame priestor, poradite mi ake auto si mam kupit? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Asi tak :) Hlavne ma ešte fascinuje, že nič z katalógov sa nepáči ... Uff, viete koľko je na webe katalógov ? Koľko firiem má spravené katalógové projekty ? Veď toho je také kvantum, že neviem, kedy by som to stihol prelúskať ... Nič tu nepoviete, ani len to, aké máte podmienky a čo potom vlastne čakáte ?
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk0 ono sa to aj vola internetove trollovanie, taketo pisanie blbosti ako dany nick
Odpovedať
Ale on asi ma podzemok 20na20m2 a tam postavy pekny domcek na poschodie alebo bungalov.Len ako pisu aj predo mnou treba viac napisat co od toho ziadate a ci chcete aj garaz alebo niaky pristresok altanok a tak dalej.Ale najlepsie to je riesit s projektantom a poviete mu co chcete na podzemku postavit a on bude kreslit a rozmyslat za vas a vy mu potom len zaplatite za jeho pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 neviem aky ma pozemok, mozno 20x20 a mozno 20x100, preto hovoril, ze to je cisty trolling
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk0 nechapem z toho a to ozaj.. my asi naozaj nie sme v 21.storoci ale este niekde pre opicami :-D ved na nete sa da najst tolko fotiek, tolko napadov len sa staci posnazit. Ach ako my ludia lenivieme :/
Odpovedať
Článok sa načítava...
@clean mas pravdu mozno ma 20 sirku a dlzku nenapisal tak ja som si myslela ze ma asi stvorec ked druhu dlzku nenapisal
Odpovedať
Profilova fotka
@rosio postavte si tam tento http://www.djsarchitecture.sk/projekt... alebo niečo, čo sa páči vám... 8-)
Odpovedať
Taký ktorý ma prekritu terasu a najlepsie aj garaž, dostatok uložneho priestoru na veci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?