Odstraňovač starej "malty" , "cementu " alebo čoho z kachličiek

Existuje také niečo? Kúpili sme starší dom, zatiaľ sa nám nechce meniť kachličky na zemi v suteréne, ale sú zaprskané nejakým stavebným svým tvrdým "oným". Nejde to dole práškom ani nožíkom. Diky!
Odpovedať
"sivým"
Odpovedať
Profilova fotka
Ocot .Kyselina octová rozpúšťa cement. Hrubé nečistoty mechanicky .Následne najlepšie nejakú handru alebo špongiu namočiť do octu a priložiť na 10 minút na cementové flaky. Prípadne opakovať. V stavebninách sa dajú kúpiť aj špeciálne prostriedky na cementové flaky.
Odpovedať
@mesarosanton diky....skúsim tým octom. Ale je toho strašná kopa, tá chodba je dosť veľká a ušpinená snáď celá :) aké napríklad prostriedky dostať kúpiť? A máš (máte aj ostatní) skúsenosti, ktoré naozaj fungujú a ktoré sú len biznis?
Odpovedať
Profilova fotka
Keď zašpiníme umývame len octom .Ak je toho moc tak klasicky nalejte do vody octu a umyte tak ako sa umývajú podlahy .Len to treba nechať pár minút pôsobiť. Keď potriete cementovú škvrnu octom tak trošku syčí a pení. http://www.denbraven.sk/povrchovo-akt... http://www.heureka.sk/?h[fraze]=odstr... http://www.retrogeria.sk/eshop_produk... HG chémiu odporúčam viacero ich výrobkov som vyskúšal , zo všetkými max. spokojnosť.Dá sa kúpiť vo Farby laky, v niektorých stavebninách , bol v Baumaxoch.
Odpovedať
@mesarosanton objednala som si. Radšej si kúpim chemický odstraňovač, je to staré niekoľko rokov. Ďakujem za čas :)
Odpovedať
Je aj odstranovac betonu? Pozical som miesacku a vratili mi ju celu spinavu od betonu.teraz ju mozem predat a kupit novu.uz nic nepoziciam.
Odpovedať
poodbijaj kachličky neboj sa toho
Odpovedať
@originalx Keď nepožičiaš tak si sv..a a keď požičiaš takto to potom dopadne..A teraz bábo raď.. ;-)
Odpovedať
Čaute, tak nejde to ničím :) asi to bude tým, že je to už staré, určite niekoľko rokov, a zrejme kvalitne zažraté. Kúpila som si ten HG odstraňovač cementových škvŕn, pribalili mi k tomu aj odstraňovač vodného kameňa, nakoniec som skúsila aj ten ocot a nič. Tak už je asi diagnóza fatálna - rozbiť kachličky a dať nové. Vlastne som chcela varovať - upratujte si po sebe fŕkance, lebo neskôr to už nepôjde :))
Odpovedať
@justina toto by mohlo ist zo spachtlou oskrabat, mas tam hladky povrch.potom s ocelovou vlnou vycistit.
Odpovedať
@originalx , fakt to nejde oškrabať. To som skúšala ako prvé.
Odpovedať
@justina @justina kyselinou chlorovodikovou sme davali dole, potom oplachnut vodou..kupite v drogerii dobrej, ja som kupovala http://www.retrogeria.sk/eshop_produk..., skuste mne zatiekla skarovacka lepidlo na tehlicky obkladove, pomohlo..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@roxana280 tak ešte skúsim, diky :)
Odpovedať
@justina urcite vyskusajte, my sme to mali po dazdi cele biele zatecene a aj nieco sa naslo prsknute..krasne su, len satka cez nos, smrdi to a rukavice ale zasyci a vycisti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?