Obili mi vanu - co s tym? :(

Pri montazi mi obili smaltovanu vanu. Zistila som to pri preberani bytu. Vymenia mi ju celu alebo sa to budu snazit "akoze" opravit? Na co mam prosim narok? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Nic ine ako výmenu by som ja neakceptovala !!!
Odpovedať
@lamela chcem vidieť toho machra čo opraví smalt, nevravím tým, že sa to nedá presmaltovať aj celé - dá sa, ale chcem vidieľ toho machra. :-)
Odpovedať
@lamela plnohodnotna oprava co ja viem nie je. Zatru to len farbou. Ziadat vymenu.
Odpovedať
Ja by som trval na výmene,ale oni Vás budú prehovárať na opravu aby nemali veľké náklady s tým.
Odpovedať
@lamela Ahoj, stalo sa mi to iste a pritom som si myslel, ze v pohode chalan. Isiel som umyt vanu a dve 1cm diery az po zelezo, s tym ze to len bielou farbou pretrel aby si to niekto nevsimol. Osobne nemam nervy sa s nim hadat a ani mu neviem dokazat ,ze to spravil on, ked som to zistil az 2 tyzdne po robote. Skusim si to nejak opravit a silno pochybujem ze aj keby ho konfrontujem ze by to isiel menit = nova vana, nova obmurovka , nove dlazby, stalo by ho to aspon 400. Mozes skusit ziadat vymenu, ale ked sa nepriznali hned podla mna sa uz nepriznaju.
Odpovedať
@jurajm17 zistila to pri preberaní bytu. Je tým pádom jasné že to neurobila ona. Výmena bez diskusie.Ani by som sa nebavila.
Odpovedať
Otázne je, či pri výmene nepoškodia aj okolosúvisiace zabudované predmety /obklad, dlažba a podobne/ a ak je to hotový byt aj dvere, podlahy /pri presune hmôt a materiálu/ Ak vanu zatrú, náter po čase odpadne /stalo sa to i nám, muž to systematicky zatieral asi 15 rokov, potom nás to prestalo baviť/ Držím palce k vyriešeniu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lamela podla mna to zavisi o miery poskodenia. Viem ze take nieco zamrzi, uz nove a poskodene. Ak sa to da "prezit" nebude vam vadit maly opticky nedostatok (neviem na ako mieste to je a v akom rozsahu) isiel by som formou znizenia ceny tak aby ste boli spokojni (predpokladam ze ste este nezaplatili vsetko) . Alebo trvat na vymene - moze sa to natahovat, objednanie vane, montaz... neviem treba to zvazit .Nie tvrdohlavo trvat na vymene
Odpovedať
Profilova fotka
@lamela vsetko zavisi aj od toho aky budu ochotny a ci budu hnusny a iba ti to opravia alebo budu ochotny ti to vymenit.. a otazne je ze ci este teba neobvinia ze si si to nejako obila sama.. ale jednoznacne by som trval na vymene
Odpovedať
obvinit ma nemaju ako, kedze to bolo pri preberani. a je to kaldewei. co viem tak oni maju nejake opravne sady tak ale opravi to poriadne a natrvalo? je to na dost viditelnom mieste hore. a je to az do plechu.
Odpovedať
@lamela to určite závisí aj od rozsahu poškodenia, t.j. či je to len jamka, alebo je "pavučina" z praskliny tiahnúca sa ďalej. tie opravené sady sú vlastne ako keby akési tmely, ktoré sa nanesú na poškodené miesto, nechá sa to vytvrdnúť, dobrúsi sa to na jemno a potom ešte prelakuje, nech to je ako pôvodný smalt. ale pri pohľade zblízka to bude aj tak máličko viditeľné.
Odpovedať
@lamela ako sa to vyriešilo?
Odpovedať
Článok sa načítava...
neviem, este sa mi neozvali odvtedy
Odpovedať
Profilova fotka
@lamela a prečo by sa ozývali? Je v tvojom záujme mať toto poriesene. Bombardovala by som ich telefonátmi, e-mailom... každý druhý deň ;)
Odpovedať
lebo som este byt neprebrala ;)
Odpovedať
@lamela ale určite to netreba nechať len tak. Treba byť dotieravý a riešiť to. Lebo určite sa budú snažiť z toho vymotať.
Odpovedať
@huter takze vraj mi to opravila rovno kaldewei firma... takze namiesto novej vane mam mat opravovanu :/ s tym teda nesuhlasim. no neviem co teraz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?