O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Korekční fixka na plastové okna
Ahojte střecháči, chci se zeptat, je možné někde zakoupit korekční fixku, tužku na drobné korekce p…
kurte
Pred 9 rokmi
3
Pozná niekto firmu Dom mont v Žiline?
Dobrý deň všetkým, hľadám firmu na stavbu RD. Máte prosím niekto skúsenosti s firmou Dom mont s.r.o…
ewita11
Pred 8 rokmi
4
Idem na stavebny urad
Ahojte, zajtra chcem ist na stavebny urad. Chceme kupit pozemok, na ktorom nie su IS, nie je tam vh…
pripad001
Pred 9 rokmi
3
Poschodový dom so strechou so sklonom 22°
ahoj prosím Vás máte niekto poschodový dom a na ňom strechu so sklonom 22°? potrebujem vidieť ako v…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
21
Prasklina v krokve
Pri obhliadke stavby som objavil v krokve prasklinu - na priloženej fotke. Krov mi stavia firma. …
chrobak7
Pred 9 rokmi
18
Osvetlenie pre zamkovu dlazbu
Zdravim, chcel by som sa s Vami poradit ohladom aplikacie svietidiel do zamkovej dlazby. Zistoval…
lacino88
Pred 9 rokmi
3
Posuvne dvere na stenu - technicke detaily
Dobry den, chcela by som sa opytat na technicke detaily posuvnych dveri, ktore su "zavesene" pre…
milan209
Pred 9 rokmi
15
Vizualizacia kuchyne
Dobry den..mam zaujem o vizualizaciu kuchyne v rod.dome kde sa este len bude robit elektrina a odpa…
dagaz
Pred 9 rokmi
22
sponzor fóra
Vyber spotrebicov - kvalita a overene skusenosti
Dobry den, do kuchyne vyberame spotrebice: chladnicku, ruru, dosku( rozmyslame nad indukcnou), myck…
sissik
Pred 9 rokmi
19
Ako na šalovanie/debnenie venca?
Hladam navod, ktory by mi polopatisticky ukazal, ako spravne debnit, salovat veniec, ale bez uspech…
jozik123
Pred 3 rokmi
1
2
57
Kuchynske dvierka-folia
Dobry den, Akceptovali by ste taketo dvierka na novej kuch. linke. Jedna sa o drobne jamky v linii…
rado1704
Pred 9 rokmi
14
Dlažba na exteriérové schody
Dobrý deň, chceme vymeniť na exteriérových schodoch a na verande starú dlažbu za novú. Ako by ste…
slnieckolu
Pred 9 rokmi
3
Semmelrock Castello Antico - hnedo oranzova
Ma niekto tuto dlazbu doma? Je s nou spokojnost? Nejake realne, nie katalogove, fotky by mi dost po…
arkadius111
Pred 9 rokmi
5
Moze vznikat plesen na parozabrane, pod ktorou je 20 cm vzduchova medzera?
Ahojte, v projekte mam takuto skladbu stropu: - izolacia (sklena vlna 57 cm) - parozabrana -…
spee16dee
Pred 9 rokmi
4
Hladam Murara/Vodara na prace v byte v BA
Hladam murara a vodara na niekolko prac do bytu v BA. Jedna sa konkretne o tieto cinnosti. - obmu…
avenger1
Pred 9 rokmi
1
Máte niekto skúsenosť s dlažbou PREMAC AQUA?
Zdravím, chceli by sme dávať dlažbu Premac Aqua 40x40 nevieme si ešte vybrať asi kombináciu biel…
kvietok75
Pred 9 rokmi
1
Rozna hrubka podlahoveho eps
Chcel by som sa spytat ci je problem na jedno podlazie dat roznu hrubku polstyrenu? Ide o to, ze po…
durim
Pred 9 rokmi
5
Prepis na katastri.
Ideme kupovať holodom, ktorý je už skolaudovaný. Na katastri je stále zapísaný ako stavebný pozemok…
eva2315
Pred 9 rokmi
5
Zburat, predat alebo zrekonstruovat?
Pred dvoma rokmi sme kupili stary dom, ktory bol z polovice zrekonstruovany - nova elektrika, vodoi…
teta_z_lesa
Pred 9 rokmi
8
Velky bungalov s uzitkovym podkrovim - vlastny navrh
Caute stavbari Po rokoch hladania sme si nakoniec projekt zacali kreslit sami a toto je zatial p…
danculd
Pred 9 rokmi
12
Pripojenie krbovej piecky
Dobrý deň, Uvažujem nad kúpou domu ,kde je na krb pripravený komín DN200 s 45° vyústením. Ja chcem…
syko1
Pred 9 rokmi
3
Chyba umyvacky
Dobry den,chcem sa opytat da sa spravit niaky test kde mi vypise chybu umyvacky?Raz bol u nas servi…
technik007
Pred 9 rokmi
14
Kto daruje vykopovu zeminu za odvoz okres Zvolen , Banska Bystrica ?
Kto daruje vykopovu zeminu za odvoz okres Zvolen , Banska Bystrica ?
mirinnka1
Pred 9 rokmi
1
Hlučnosť chladničky a mrazničky
Poprosila by som o radu niekoho, kto má vedľa seba samostatne stojacu chladničku a mrazničku. Akú z…
radoslavino
Pred 9 rokmi
3
Balkonová výplň
Máte prosím niekto na balkóne ako výplň zábradlia použité kompaktné HPL dosky?Ako sa toto riešenie…
dodo64
Pred 9 rokmi
1
Plavajuca podlaha a lodny lak
Dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s natieranim plavajucej podlahy lodnym lakom? Pr…
anett1986
Pred 9 rokmi
1
Trávnikové hnojivo s postupným uvolnovaním na 6-9 mesiacov.
Ahojte.Máte niekto skúsenosti s Trávnikovým hnojivom s postupným uvoľňovaním na 6-9 mesiacov ? aleb…
mesiac1
Pred 9 rokmi
1
Prosím o názor projekt bungalovu
- hore je sever, na juh je prírodné ochranné pásmo takže sa tam nesmie nič stavať, na západ bude je…
zoja17
Pred 9 rokmi
8
Firma na anhydrit.
Prosím vás poraďte mi firmu na anhydritovy poter. Okolie Martin. ( kto vám robil.)
bella369
Pred 9 rokmi
1
Biokrb - Oplatí sa?
Ahojte, už dlhšie uvažujem nad kúpou biokrbu myslíste, že sa to oplatí? Chcela by som na začiatok n…
stilmaxsro
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
2104
2105
2106
2107
2108
…