O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rozpocet bungalov 127m2
Ahojte, Viete mi problizne poradit kolko by stala vystavba bungalovu cca 127 m2 /11,25*11,25/ uzi…
atlant
Pred 9 rokmi
9
Dopravny inzinier BJ, PO, oklolie
Caute, potrebovala by som poradit. Zhanam dopravneho inziniera na Projekt napojenia na cestu. Ab…
viva84
Pred 9 rokmi
1
Podlahové kurenie - cena, postup prác
ahojte chceme dať podlahové kurenie zaliate cementovým poterom na prízemí, na poschodie radiatory a…
bmmedia
Pred 9 rokmi
6
Smeti
Dobrý deň potrebujem poradiť. Kúpila som si pred rokom dom. No zatiaľ V ňom nebývam lebo sa preráb…
henotom
Pred 6 rokmi
1
2
47
Aku zastenu zvolit do vidickej kuchyne
ahojte, chcela by som vas poprosit o radu, zachvilu budeme zariadovat kuchynu a vobec neviem aku ma…
janahu7
Pred 5 rokmi
15
Je cena rovnej strechy lacnejsia ako skridlova?
Potrebovala by som radu ohladom strechy. Mame project bungalovu a k nemu je pripojena garaz dopredu…
jaropetrik
Pred 9 rokmi
5
Zahradny dreveny domcek
Hladam niekoho z okresu KK, PP, SNV kto mi urobi navrh a vykaz vymer na drevo na dreveny zahradny d…
jochua
Pred 9 rokmi
7
Bleskozvod do zakladov ano či nie
mam otazočku dat zemiacu pasovinu do zakladovych pasov či radčej mimo zakladov??
kajo873
Pred 9 rokmi
30
sponzor fóra
Tahanie elektr. kablov v zemi s ethernetom, vodou? v HDPE chranicke?
Zdravim vas, budem kopat jamu na elektrinu a uvazujem ze by som tam rovno hodil bud chranicku - vac…
lukino55555
Pred 8 rokmi
9
Zateplenie sedlovej strechy - čo je výhodnejšie?
Zdravím všetkých Chcem sa opytat ohľadom zateplenia strechy 35 rocneho domu so sedlovou strechou.V…
strapo
Pred 9 rokmi
2
Dobry den, mate skusenosti s tatransky profilom a dodavatelmi?
Mate overeneho dodavatela, ktory dodal kvalitu? Mate fotky a mozete zdielat? Ako ste osetrili tatra…
akrsjak
Pred 9 rokmi
1
Oplatí sa mať aj elektrinu od SPP?
Už viackrát ma kontaktovali od SPP, že majú dobrú ponuku aj na elektrinu, od nich by bola lacnejšia…
duzu
Pred 1 rokom
1
2
59
Podlahové kúrenie do izieb - aký je váš názor?
Ahojte, coskoro zacneme riesit podlahove kurenie. Chcem sa opytat ci ste davali aj do izieb t.j. sp…
evenduska
Pred 9 rokmi
31
Kuchyna- tipy a triky k navrhu?
Ahojte vsetci ! Uz ked som riesila kupelne mi pomohlo vela rad a navrhov tu ( az mam "dokonalu" k…
tusiak
Pred 9 rokmi
30
Skusenosti s firmou HPS Mont?
Dobry den chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s firmou HPS Mont. Zasklievanie a renovac…
iwee11
Pred 9 rokmi
1
Spolupraca s dodavatelom
Mozni sa to tu nie celkom hodi....chcela by sa opytat na jednu vec ohladom dodavatelov. Najprv asi …
slavoslav
Pred 9 rokmi
7
Vtáčie "výkaly" na fasáde domu
Milí strecháči, som zúfala, na našu fasádu robia stále nálety vtáci - lastovičky a nechávaju tam po…
riomario
Pred 9 rokmi
1
2
35
Sedacka
prosim vas ma niekto tento 2 a 3 sedak Baltimore ekokoza? ste spokojny?
laurinusa
Pred 9 rokmi
20
Co si sam nespravis nie je spravene dobre alebo za co beru majstri eura
Co na to povedat... Paronepriepustna folia dostava v tomto pripade asi specialny vyznam
technik007
Pred 9 rokmi
28
Ako zakryť prechod stropu a výrezu do podkrovia?
Ako by ste vyriesili tento prechod? Premyslal som nad nejakou listou ale mozno existuje cosi o com …
oldiceq
Pred 3 rokmi
18
Oplatí sa lacný kávovar?
Ahojte, myslíte si, že má zmysel kúpiť aj takýto lacný kávovar ? - http://kavovary-recenzie.sk/de…
jamiro
Pred 7 rokmi
26
Kontakt na vodara BA + okolie
Viete niekto odporučit konakt na vodára v BA, PK, SC a okolie na realizaciu " vody a odpadu " v nov…
galbosko
Pred 9 rokmi
3
Ako odstrániť hrubé steblá v tráve?
Chcel by som Vas poprosit o radu. Minuly rok nam osadzali travnaty koberec a trava sa pekne chytila…
zita19
Pred 6 mesiacmi
1
2
58
Nazor na tento Projekt WAW1014
Ahojte.Chcel by som pocut neake nazory na tento typ domu. Pride nam zaujimavy.Mame sice dlhy uzky p…
rabies
Pred 9 rokmi
6
Ačokča /Cyclanthera pedata/
Ma prosim vas niekto skusenosti s pestovaním rastliny AČOKČA /Cyclanthera pedata/. ako sa tomu dari…
sue1978
Pred 9 rokmi
4
Kam umiestniť žumpu na chalupe?
Ahojte, chcel by som si na chalupu dať žumpu, lebo tam nieje a nebude kanalizácia a budem dom postu…
geolog
Pred 9 rokmi
3
Čím maľovať na stenu
Ahojte, chcela by som namaľovať na stenu v detskej izbe pár farebných slzičiek, aká je na to najvho…
mareksikula1
Pred 9 rokmi
1
2
33
Zatekajuci balkon
Dobrý deň, prosím vás - v septembri 2014 sme kúpili novostavbu. Jedná sa o dvojdom, dvojposchodová …
mareksikula1
Pred 9 rokmi
12
Zmena typu kotla
Dobrý deň, obraciam sa s prosbou o radu. V projektovej dokumentácii projektant uvádza že vykurovan…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
6
Najlepsie kupelnove studia v okoli ZV a BB
Dobry den. Prosim vedeli by ste mi poradit kvalitne studia na kupelne? Dakujem
huslicka
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2103