Aku zastenu zvolit do vidickej kuchyne

ahojte, chcela by som vas poprosit o radu, zachvilu budeme zariadovat kuchynu a vobec neviem aku mam zvolit kuchynsku zastenu, kuchyna bude vo vidieckom style, v prilozenych fotkach je nacrt tej nasej a zostavana bude kuchynou z ikei.bez vrchnych skriniek, chceme to len take neprepchate skrinkami , iba so zavesnymi polickami a drziakmi na bylinky a kuch.naradie, steny budu vsetky biele a ten stol nebude taky tmavy ale bude upraveny patinovanim do biela a vysuchany, aj stolicky, cela stena za kuchynskou linkou bude so specialnym naterom, umyvatelna, neviem vsak co zvolit za sporak, kachlicky tam nechceme, neviem vobec co by sa hodilo do tohto vidieckeho stylu a bolo zaroven aj prakticke a lahko udrziavatelne.dakujem za akekolvek rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@benkovci takze take kachlicky ako na tom druhom obrazku tam vobec nechces? Spravne som to pochopila?
Odpovedať
Profilova fotka
My máme také biele lesklé kachličky v podobnej kuchyni z IKEA a absolútne žiadny problém s udržiavaním.
Odpovedať
@pupsy a máte k nim bielu špárovačku? Ja to tak strašne chcem a každý z rodiny ma odhovára, že sa nedočistím😩
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som tam asi zvolila take kachlicky a hodi sa to aj do tvojho vybraneho stylu do ktoreho ladis celu kuchynu
Odpovedať
Profilova fotka
@kama47 ze ich nedocistis? myslis, ze keby sa zle cistili tak by si ich tolko ludi davalo? :) to pochybujem
Odpovedať
my máme tiež túto kuchyňu , máme malé kachličky 10x10 a špárovklu tmavošedú. takmer čiernu - ide to k úchytkam, ktoré máme tiež čierne - takže to nebije do očí. nevie,m čo iné do vidieckej kuchyne by sa lepšie hodilo ako kachličky - možno tehlový obklad, ale to je tiež na rovnakom princípe.
Odpovedať
Profilova fotka
@kama47 Áno, s bielou špárovačkou. Aj nás od toho celá rodina odhovárala, ale údržba je rovnaká ako predtým, keď som mala hnedé kachličky.
Odpovedať
@pupsy oki, tak ja do toho asi pôjdem, aj tak to budem čistiť len ja☺
Odpovedať
ahojte, dakujem za rady, nieze nechcem kachlicky aj by som chcela, mne sa napriklad na tej kuchyni velmi pacia, este aj take mensie by sa mi pacili ako vravite, ale neviem ako by som to tam dala kedze vrchne police nebueme mat , ci len do polky steny, ci len na tu stenu kde bude sporak alebo potiahnut po dlzke celej linky, lebo vacsinou ked su takto kachlicky tak su aj vrchne policky a kachlicky sa davaju az pod ne ako aj na tom obrazku, kedze vsak u nas police nebudu do akej vysky by ste kachlicky dali?do vysky odsavaca?
Odpovedať
keby ste davali tie kachlicky dali by ste len tak do polky steny alebo az po vrch ako na tejto dalsej fotke?neviem pekne je ja jedno aj druhe, ale tym ze my by sme potom potrebovali oblozit aj jednu aj druhu stenu neviem coi by to nebolo prekachlickovane :D aach boze s celym domom nemam ziadny problem ana kuchyni ma ide porazit ze si neviem vybrat :D
Odpovedať
Ahoj , my tiež dávame podobnú kuchynu,obklad je šedý, špárovačku ešte nemám , asi bude biela, tak je to krásne, ale určite by som to nedávala takto vysoko hore, ako je na obrázku, to mi už príde ako v závodnej kuchyni, ja by som to dala len po výšku horných skriniek :)
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@benkovci Dobry den! Ako ste to nakoniec vyriesili s tym obkladom? My tiez nebudeme mat horne skrinky, na stene bude len digestor. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@benkovci ahoj, smiem poprosiť foto vašej kuchyne? Pre čo ste sa nakoniec rozhodli? Vďaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?