O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Je cena 6800€ za kuchynskú linku so spotrebičmi OK?
Ahojte riešime kuchynu a chceme sa poradit , mame ponuku kuchynskej linky biela leskla , prac. Dosk…
lenka41
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
3
4
99
Sprchove dvere
Ahojte, vie mi prosim Vas niekto poradit, ktore sprchove dvere si vybrat? Budeme mat dost malu …
simurko
Pred 9 rokmi
9
Neostal niekomu 1.25m x 0.85m kúsok lepenky v Žiline?
Zdravím prosim neostal niekomu kusok lepenky IPA alebo tej asfaltovej hrubsej v Žiline resp. blí…
milan209
Pred 9 rokmi
2
Rozostavany RD a následne pridanie vchodu do pivnice z vonku
Ahojte potrebujeme poradit, staviame chalupu, uz ju mame pod strechou a riesime elektriku a odpady …
motuzko
Pred 9 rokmi
4
Protokol o skúške pitnej vody
Zdravim, chcem sa spytat je tu niekto kto sa vyzna v protokole o skuske pitnej vody?? Mame v nom n…
smotek7
Pred 6 rokmi
18
Kam umiestniť detský nafukovací aquapark?
Chceli by sme malemu kupit detsky nafukavaci aquapark a chcem sa spytat kde ste umiestnovali?Manzel…
sissik
Pred 9 rokmi
1
2
43
Laminátová podlaha Woodstep z Diega
Ahojte, hľadáme vhodnú laminátovú podlahu do 15€ za m2. Mala by byť vhodná do celého bytu vrátane …
2v1
Pred 9 rokmi
3
Odporucenie profesionala pre vodo+elektro instalaciu pre kuchynu - novostavba, BA
Dobry den, Vie mi prosim niekto dat pozitivnu referenciu a kontakt na firmu/individuala ktory by…
miskosvk
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Ako zrekonštruovať starú strechu?
Ahojte. Chcel by som sa spýtať na rekonštrukciu strechy na chalupe. Ideálne by bolo dať úplne novú …
richard71
Pred 9 rokmi
3
Poradte s umiestnením bodových svetiel.
Ahojte strecháči, budúci týždeň idem robiť sadrokarton. Poradte ako umiestniť čo najoptimálnejšie s…
durim
Pred 9 rokmi
14
Podlahove kurenie na poschodi
Dobry den, pri rekonstrukcii domu chcem instalovat vodne podlahove kurenie na poschodie. Kedze ide…
peter0
Pred 6 rokmi
10
Antracitové vchodové dvere
Prosím kde by som zohnala antracitové vchodové dvere za dobrú cenu? Ďakujem :-)
budko
Pred 9 rokmi
5
Poraďte firmu na realizáciu záhrady a závlahy
Dobry den, viete mi niekto poradit overenu firmu, ktora by nam pomohla s realizaciou zahrady, mysli…
matazi
Pred 9 rokmi
2
Prístrešok pri obytnom dome
Ahojte, bývame v staršom panelákovom dome s 8 vchodmi, ktorý má vlastný uzatvorený pozemok bez mož…
miad45
Pred 9 rokmi
5
Je to dobre zalozene ?
Robili mi Ytongovy stupienok na zkladovu dosku pod dlhe terasove dvere mal byt vo vyske 20cm od pod…
fotox3
Pred 9 rokmi
1
Odkiaľ je najlepšie kúpiť novú kuchyňu do bytu?
Ahojte, chceme novu kuchynu do panelakoveho bytu.TAk by ma zaujimali vase skusennosti,kde si dat u…
stolverka
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
106
Ako stavať vstupné schody do rodinného domu?
Prisiel cas na realizaciu vstupnych schodov do RD v casti kde je francuzske okno dlhe 3m. Dom mam v…
klumpertierko
Pred 7 rokmi
30
Poraďte firmu na potery z Prievidze, Partizánskeho.
Hľadám firmu/majstrov na potery, ktorí majú dobré recenzie. Najlepšie okresy Prievidza, Partizánske…
lubomird
Pred 9 rokmi
4
Výber kombinovanej pece na drevo a peletky
Prosím Vás poraďte mi pec, ktorá je aj na peletky aj na drevo a ideále ak je možné využiť aj dotáci…
eva2203
Pred 9 rokmi
6
Tatranský profil, dodávateľ
Mate overeneho dodavatela z internetu, ktory dodal kvalitu? Mate fotky a mozete zdielat? Ako ste …
akrsjak
Pred 9 rokmi
3
Drevena rodinka do srdiecka
Dobry den, zhanam niekoho, kto vyraba doplnky z dreva do domacnosti, potrebovala by som z dreva uro…
kamilka09
Pred 9 rokmi
22
Rekonstrukcia dvojpodlazneho domu na bungalov
Dobry den.chcem sa s vami poradit,bola by som vdacna za kazdu radu.Chystame sa na prerabku starsieh…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Vnutorne špalety
Poprosil by som o radu.ake spalety dat z v nutornej strany okolo okien.Tvrdeny polystiren alebo to …
terry25
Pred 3 rokmi
6
Dobry dom s.r.o
skusenost s touto firmou
ivanna77
Pred 9 rokmi
2
Poraďte vonkajšie zatienenie atypického okna/dverí
Dobry vecer, trapime sa nad moznostou, ako zatienit nase atypicke okno. Je podkrovne, cize do spica…
lucia4573
Pred 9 rokmi
7
Izolacia podlahy v byte (specificky problem)
Ahojte, takze v ramci komplexnej rekonstrukcii bytu na prizemi bytoveho domu nastal nasledujuci pro…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Mozu poskodit tuje plynovu trubku
Ahojte.potrebujem radu.vysadil som tuje vysku maju zatial 30cm rovno do zeme pod ktorou my ide plyn…
milan209
Pred 9 rokmi
11
Bojler s Tepelnym cerpadlom
Ahojte, Nema niekto skusenosti s boilerom Tepelné čerpadlo Eliz Climatica EURO 150 TCA++?
vikisilvia
Pred 9 rokmi
1
Rozpocet bungalov 127m2
Ahojte, Viete mi problizne poradit kolko by stala vystavba bungalovu cca 127 m2 /11,25*11,25/ uzi…
atlant
Pred 9 rokmi
9
Dopravny inzinier BJ, PO, oklolie
Caute, potrebovala by som poradit. Zhanam dopravneho inziniera na Projekt napojenia na cestu. Ab…
viva84
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2102
2103
2104
2105
2106
…