Vyber spotrebicov - kvalita a overene skusenosti

Dobry den, do kuchyne vyberame spotrebice: chladnicku, ruru, dosku( rozmyslame nad indukcnou), mycku, digestor. Viete mi odporucit overenu znacku spotrebicov, ktore sa najmenej kazia, maju dobre parametre, a patria k tym najmenej kazovym? Manzel by chcel mat vsetky spotrebice jednej znacky, pohrava sa so znackou Concept...ale to nemame vobec odkusane. Budem tada za kazdy tip
Odpovedať
Profilova fotka
@kavalli o tej značke som veru ešte poriadne ani nepočula. Teraz je veľmi ťažké poradiť značku ktorá je najmenej kazová, pretože si myslím že všetky tie spotrebiče sú vyrábané na pár rokov a potom sa začnú kaziť
Odpovedať
@kavalli to ale nie je casto predava znacka, ci?
Odpovedať
To je presne typ spotrebičov čo by som nekúpil. Značka Concept sú to lacné šmejdy nič viac. Keď už, tak Gorenje alebo AEG. Po predchádzajúcich skúsenostiach s práčkou a mikrovlnou rúrou by som do domu nebral ani Whirpool.
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko zalezi na tom kolko chces investovat, od toho sa mozes odrazit. A to si vobec nenapisala.
Odpovedať
@erytro Zaujímavé, ja mám práčku Whirlpool 9.rok mikrovlnku 8.rok a zatiaľ som nezbadal žiadny problém..Týždenne ide práčka 5-6x nakoľko perieme aj rodičom..Mikrovlnka denne.. ;-) Ak sa pokazia tak znova idem do spomínanej značky...No a aby som nezabudol UMR tejto značky ide bez problému už 14.rok.. :-)
Odpovedať
ja som za umyvacku siemens, tu maju vyskusanu aj rodicia. Od Siemensu mam aj ruru, dosku a chladnicku.
Odpovedať
Na SIEMENS a BOSCH sa málo kto sťažuje. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kavalli najdolezitejsie je si povedat kolko penazi do spotrebicov chces vrazit a potom sa mozme rozpravat o znackach. Niektore su drahsie, niektore lacnejsie a kedze nevieme kolko chces vrazit tak ti nevieme poradit
Odpovedať
dakujem za odpovede. cenovo sa pohybujeme vo vyssom strede. nechcem najlacnejsie, ani najdrahsie. skor mi ide o kvalitu, a aradsej si za to priplatim, ale aby mi to aj par rokov vydrzalo. potrebujem preto vediet ktore znacky radsej pozerat. takze podla prispevkov skor aeg, gorenje, siemens, bosch
Odpovedať
@technik007 : Mal som práčku Whirpool umrela mi. Strýko ju mal tiež, umrela mu. Keď som zavolal technika /nezávisleho/ vravel mi nech si kúpu Whirpoolu dobre zvážim. Že to už nie je čo bolo. Ďalej. Mikrovlnka. Kúpil som najdrahšiu, na druhý deň som ju bol vrátiť. V predajni mi ju hneď vymenili za druhú. Problém pretrváva dodnes, dvierka nedoliehajú, zohrievanie je tragické. A je to rok stará mikrovlnka. Polievku mi zohrieva 5-7 minút. Bavíme sa o jednom tanieri, nie o celom hrnci polievky. Keď som sa v obchode pýtal či je to normálne, tak mi bolo povedané, že áno. Spomínaný technik mi odporučil kupovať vyslovene od Gorenje, AEG, Electroluxu. Pýtal som sa na Siemens. Vravel že sú to super veci pokiaľ sa nepokazia. Nekazia sa často, ale ak áno, častokrát dlho trvá zohnať náhradný diel. To isté Samsung. Značky ako Concept, Beko a iné pokusy na ľuďoch mi vyslovene neodporúčil. Takže asi toľko. Ak klamal klamem aj ja, ale skúsenosti s Whirpool mám vyslovene zlé. Tiež idem zariadzovať dom, a všetko dám od AEG, máme s tým výrobcom dobré skúsenosti. Je treba priplatiť, ale zatiaľ som spokojný. Ak sa niečo zmení, dám vedieť :)
Odpovedať
@technik007 ešte niečo, moji rodičia mali mikrovlnku Whirpool 16 rokov. A išla. Bol to nezmar, preto som si kupoval mikrovlnku od nich. Ale veľmi ma sklamala.
Odpovedať
@erytro Ja Ti Tvoju skúsenoisť neberiem...Počul som aj od iných na iné svet.značky že sú 100% vynikajúce..No oľutovali...Ja sa nemôžem sťažovať, zatial táto značka čo som uvádzal ja som s ňou spokojný na 100% a keď aj mne umrú spotrebiče znova pôjdem do tejto značky..Ja v prípade ND nemám problém zohnať a rýchlo si to dať do poriadku...Aj ceny sú primerané..Takže tak. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@erytro nech mi nikto nehovori, ze niektore znacky sa nekazia. Podla mna sa kazia ktorekolvek znacky, akykolvek spotrebic. Dnes uz clovek proste nezozenie nejaky spotrebic ktory by vydrzal dvadsat rokov ;)
Odpovedať
elektrospotrebiče dnes vyberať skôr podľa parametrov, , vyslovené šmejdy nie sú žiadne a môže byť neviem aká vychýrená pokazí sa ti práve tá tvoja jediná zo 100. naviac v tejto sfére ide tak rýchlo zmena že o 5 r, bude s každej dnešnej TOP už nepredajné.
Odpovedať
@tomto ja som niekde tvrdil, že sú značky čo sa nekazia? Kde? Cituj. Ja som len tvrdil, že turecké BEKO a podobné pokusy na ľuďoch mi bolo doporučené NEKUPOVAŤ. Cena je jedna vec, ale druhá vec kde to má servis a koľko ma ten prípadný servis bude stáť. A to si ľudia nechcú častokrát uvedomiť. Kupujte si čo chcete, pre mňa za mňa aj Tatramatku z roku 84. Keď si kupuješ opicu, najprv rozmýšľaj nad banánmi ;-)
Odpovedať
@tomto Keby vydržali výrobky dlho ako sme boli zvyknutí, 15-20rokov čo by robili výrobcovia spotrebičov??? :-D :-D
Odpovedať
@erytro Pozri, Turci vyrábajú napr. Renault-Thalia...Tiež by som ho nekúpil a keby som ho dostal, tak ho ihneď predám..Poznám človeka ktorý si ho nevie vynachváliť...Tiež mu bolo doporučené včetne mňa, aby ho nekupoval,pretože neuvažoval nad benzínom.No ale, nekúp ho za tú cenu!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som po 2 umyvackach zanussi kupila beko. lebo mi vydrzali 5 rokov a potom isli do srotu. kedze mame extra tvrdu vodu, upchava sa napustaci system, ktoreho vymena stoji 150-200 eur, takze som povedala, ze kupim najlacnejsiu umyvacku. ale pracka zanussi vydrzala 10 rokov (potom zacala pretekat voda z bubna cez nejaky spoj a oprava sa zase neoplatila) a pracka aeg drzi uz 7 rokov. ak vydrzi aj ta 10, tak super. tiez pochybujem ze sa v dnesnej dobe najde spotrebic, ktory vydrzi 20 rokov. mozno miele, ale to je ina cenova hladina ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?