O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Terasa- kameninový koberec
Ahojte. prosím, poraďte. Chceme urobiť terasu, ale nevieme sa rozhodnúť, s čím. Ja som za kvalitnú …
bambula626
Pred 9 rokmi
10
Čalúnenie nábytku v okolí Ban. Štiavnice?
Ahojte,ak mi viete poradiť,prosím o info ,kto by mi prečalúnil manž. posteľ. Je takmer …
majki555
Pred 9 rokmi
2
Pokladka interierovej dlazby
Zdravim, hladame niekoho na pokladku dlazby do interieru (dlazba s imitaciou dreva) a zaroven na…
ondrej15
Pred 9 rokmi
3
Presov - Dreveny pristresok
Hladam dodavatela dreveneho pristresku v zahrade.
nikopresov
Pred 9 rokmi
1
Prešov - vonkajsia dlazba.
Hladam zhotovitela vonkajsej dlazby v zahrade.
nikopresov
Pred 9 rokmi
1
Dlazba do zahrady. v Prešove
Kupili sme zahradu a chceme polozit dlazbu. Rozhodujeme sa, ci kamennu, ci zamkovu, alebo ten kamen…
nikopresov
Pred 9 rokmi
3
Plot na kamennom základe
Dobry den. Mal som na pozemku stary dom kde jedna stena tvorila sucasne aj hranicu pozemku. Po zbur…
viktor811
Pred 9 rokmi
4
Motiv - kuchynska sklenena zastena
Dobry den, nemate niekto k dispozicii obrazok vo vysokom rozliseni resp. vektorovy obrazok. Pripad…
mirec2x
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Strešná krytina La Escandella vhodná na slovenské podmienky?
Dobrý deň, počuli sme od viacerých strechárov, že La Escandella - španielska krytina nie je vhodná…
mirom113
Pred 9 rokmi
4
Prerobenie prekladu
Dobrý deň prajem, chcel by som poprosiť o radu ohľadne zmeny "nadpražia". V pôvodnom otvore boli st…
bavor
Pred 9 rokmi
3
Predaj nehnuteľnosti s exekúciou
Dobrý deň. Potreboval by som poradiť. Manželov otec daroval polku domu na neplnoletého vnuka(7rokov…
majki555
Pred 9 rokmi
3
Ako sa starať o trávnik?
Dobry den, poradíte mi? Zasiali sme pred týždňom trávu. Par krát trocha pršalo,ale uz asi tretí den…
markpp
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
84
Travnik pod borovicami
Dobry den, ma niekto skusenost s vysadbou pod borovicami? Su to uz niekolkorocne krasne obrovske bo…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
3
Ako schovať robotický vysávač?
AHojte, chcel by som sa opytat. Planujeme do predu. Nemate niekto skusenost alebo postreh ako schov…
miryino
Pred 9 rokmi
17
Travne osivo stare viac ako dva roky
Akurat mi dosla objednavka travneho osiva, kde sa pise, ze to bolo balene April 2014. Teraz je May …
accounter
Pred 9 rokmi
3
Skrytý digestor
Dobrý den, prosim vas, mate skusenosti so zabudovanými digestormi do skrinky? Páci sa mi to, vybral…
abobo
Pred 9 rokmi
1
2
36
Hľadám partiu na fasádu: Trenčín a okolie
Ide o bungalov cca 200m2 (je zateplený EPS+sieťka,lepidlo), podbitie 90m2 (je potrebné aj zatepliť)…
mia.
Pred 9 rokmi
4
Máte skúsenosti s kotvením polystyrénu?
Pekny den vam prajem. Chcem sa len opytat ci tu ma niekto skusenosti s kotvenim polystyrenu s kotvo…
lucka_d
Pred 9 rokmi
19
SPP, súhrnná technická správa od projektanta
Ahojte, pytali pri rekonstrukcii domu aj Vas tuto spravu? ideme rekonstruovat dom a potrebujeme k …
clean
Pred 9 rokmi
1
Prerabka starsieho domu
Jedna mila osobka mi to pomohla do tejto fazy navrhnut. Mali by ste este nejake napady? Za kazdy da…
zuzuka66
Pred 9 rokmi
6
Ako spravne zuzit otovr domurovanim
Zdravim, mam vytiahnutu hrubu stavbu teraz murujeme priecky a jedna priecka by mala byt presne ako …
petka456
Pred 9 rokmi
18
2dvere v kupelni-poradte
Ked sme davali projektovat miestnosti,manzel nechcel najskor do kotelne aby boli dvere aj vnutri,al…
durim
Pred 9 rokmi
4
Presun kosacky v aute
ahojte, nova kosacka, zabalena, krabica velka, nevojde do kufra otazka: mozem ju preniest na zadny…
sysell
Pred 9 rokmi
10
Poraďte práčku a sušičku
Ahojte strecháči, prosím Vás o radu. Vyberáme spotrebiče, o.i. aj práčku a sušičku. Privítala by…
bambula626
Pred 9 rokmi
1
2
33
Váš názor je dôležitý
Ahojte, aj ja by som si rád vypočul vaše pripomienky, návrhy, vylepšenia k nášmu projektu. Viacej h…
brunodumo
Pred 9 rokmi
17
Železničné podvaly na stupňovité terasy okolo domu
čaute, chcem sa popýtať na radu ohľadom podvalov. Kúpil som za domom svah a chcem z neho vymodelova…
viktoria1710
Pred 5 rokmi
22
Zásobovanie elektrikou - prípojka z dieselagregátu
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či mi vie niekto poradiť a pomôcť. Vybavujem stav. povolenie a nemám z…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
5
Výška podlahy - pomoc :)
Ahoj, poprosil bych Vás o Váš názor k naší skladbě podlahy dle projektanta viz. příloha, zda je tak…
bmmedia
Pred 9 rokmi
7
Led-stropy skusenost
Ahojte mate niekto skusenosti s tymto: http://www.led-stropy.sk/show-free.htm?fid=30 ? Bohuzial…
rad878944
Pred 9 rokmi
6
Digestor FABER alebo FRANKE?
Ahojte, poprosim o radu ci dat digestor Frankie FBI 537 AX http://www.franke-shop.cz/franke-inca-fb…
cernusik
Pred 9 rokmi
19
1
2
…
2099
2100
2101
2102
2103
…