O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Termoomietku na exteriér?
Ideme robiť fasádu a rada by som sa poradila ohľadom termoomietky. Máme 50 tehlu porotherm a chceli…
blackomt
Pred 9 rokmi
3
Spojenie darlingu a studne....spad?
Mam vrtanu studnu a v nej cerpadlo. Od nej pojde rura. Teraz co som pocul tak ma byt rura zo studne…
radoslavc
Pred 9 rokmi
7
Poradte stresne okna
Poradte ake stresne okna,kvalitne dat?Pridu ich vymerat,alebo musim nahlasit ake presne rozmery?
ignacza
Pred 9 rokmi
5
Zapojenie dalsiej zasuvky
Dobry den.Zijem v Norsku a chcel by som si v garazi napojit na uz exitujucu dvojzasuvku napojit dal…
takus
Pred 9 rokmi
7
Aky darling - domacu vodarnicku pre 7 clennu rodinu? aj polievanie..
Uvazujem ako poriesit domacu vodarnicku. Mam vrt, tam pojde samostatne cerpadlo. Odtial pojde evide…
mirec1
Pred 9 rokmi
4
Ako primurovať k stene(kominu) 10+10cm?
Ahojte, prerabame kupelnu a chcem tuto stenu rozsirit na 120cm-alebo 115cm pre dvojumyvadlo. Ide ta…
dev
Pred 9 rokmi
1
Vypocet spalin spalovacich motorov.
Co sa povazume za splodiny horenia? Splodiny horenia vznikaju vo vnutri motora alebo ja za ne povaz…
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
Zrkadlo ako zastena v kuchyni .
Skusenost ak niekto ma,ako sa to udrziava atd...
pachi12
Pred 3 rokmi
1
2
52
sponzor fóra
Plyn, platby ak X mesiacov bude spotreba 0
Nie je tu sekcia Plyn, tak to dam sem :-D Ideme rekonstruovat. Takze od 30.5.2016 X mesiacov bu…
ettel
Pred 9 rokmi
2
Má niekto skúsenosť s kuchynským drezom zn. Alveus?
Dobrý deň, chcela by som sa vás spýtať, či máte skúsenosť s kuchynskými drezmi Alveus, prípadne …
bambula626
Pred 9 rokmi
2
LG Therma V monoblok skúsenosti
Dobrý deň, chcel by som poprosiť majiteľov, ak niekto má skúsenosti s týmto tepelným čerpadlom, či…
neuschwanstein
Pred 9 rokmi
2
Dvojkomin a vstupy
staviam podpivničený podkrovný dom s A strechou. Kotolňa bude v pivnici, chcem dvojkomín, jeden na …
linear324
Pred 9 rokmi
7
REKLAMA - zufalost-lahostajnost
Dnes je 22.05.2016. Tieto veci sa mi dari aktivne ignorovat, no teraz mi nedalo nespytat sa na vas …
iva71
Pred 9 rokmi
16
Ako riešiť prívod elektrického káblu do domu?
Zdravim. Mozem priviest kabel z hodin do isticov v dome cez obvodovu tehlu? Ci skor cez debniace …
volt
Pred 9 rokmi
1
2
45
Presadenie ovocnych stromov
Ahojte,potrebujem poradit: na jesen sme vysadili 3 ovocne stromy (jablon,ceresna,marhula). Teraz so…
majki555
Pred 9 rokmi
4
Spredu plnená práčka otváranie
Ahojte, existuje práčka spredu plnená, ktorá sa otvára zľava doprava? Lebo v obchodoch som zatiaľ n…
domcicipatcici
Pred 9 rokmi
11
Klimatizacia do bytu - podla coho vybrat.
Ahojte, poradte prosim ako vybrat klimu do panelakovho bytu.Podla coho? Kde ju umiestnit? Mame slne…
neuschwanstein
Pred 9 rokmi
3
Potrebujem posunúť vodu za rozumnú cenu
Kvôli novej kuchyni by som potreboval posunúť vodu o asi 50 - 70 cm (stolár mi to cez týždeň upresn…
smajchel
Pred 9 rokmi
16
Má niekto skúsenosť s drevona.sk?
Rada by som sa pýtala či má niekto nejaké skúsenosti so strankou drevona.sk,ako je to cekovo s dopr…
syslik27
Pred 9 rokmi
6
Problémy z odtekaním vody do žumpy
Dobrý večer.Potrebovala by som poradiť.Bývam v rodinnom dome.Pred pár dňami mi vyťahovali žumpy.Ke…
instalater
Pred 9 rokmi
4
Tramy na murive
Dobry den, Chcel by som sa opytat, je mozne polozit tramy priamo na Termalicu 2MPa 30cm sirka mu…
mesarosanton
Pred 8 rokmi
27
Uver v csob
Caute ludia viete mi poradit? Myslite ze budu robit v banke problem ak by som chcela este jeden uve…
emilia25
Pred 9 rokmi
5
Zburanie a nasledne postavenie garaze 33m2 - je potrebny projekt?
Dobry den, chcel by som sa opytat, ak by som zbural garaz, ktoru mam na pozemku (ma supisne cisl…
plamen
Pred 9 rokmi
6
Váš názor a postrehy na náš projekt
Dobry den. Chcela by som vas poziadat o pripomienky a nazory na nas projekt. Jedna sa o bungalov, o…
miminik
Pred 9 rokmi
13
Aku vonkajsiu omietku na terasu
Potrebujem dat do omietky terasu. Je to otvorena vonkajsia terasa, steny su z iporu a su v sietke s…
mikailo
Pred 9 rokmi
1
Biele dvere vysoký lesk - Dextura alebo Sapeli?
Ahojte, chceme biele dvere vysoký lesk. Rozmýšľame nad Dextura alebo Sapeli. Zaujímajú ma reálne s…
auroraher
Pred 6 rokmi
21
Infra panely na vykurovanie
Dobrý deň,prosim aké máte skúsenosti a infra-panelmi na vykurovanie? Ďakujem za odpovede.
lubos550
Pred 6 rokmi
14
Odporučte plniace valčeky na maľovanie bez fŕkania
Chcem sa opýtať máte skúsenosti s plniacimi valčekmi ktoré vraj nekapkajú či je to tak ako hovoria?…
kriloter
Pred 9 rokmi
12
Hypoteka - čo všetko chcu? a ako aby mala vasa nehnutelnost najlepsi odhadocanu cenu
Zdravim Vas strechaci. Idem sa popytat, o chvilu nas caka cas kedy nam dôjdu vlastné financie a bu…
andreah25
Pred 8 rokmi
28
Stmievač a časovač spolu
Zdravím, ide skombinovať tieto veci dokopy? Stmievač napríklad takýto http://vypinacezasuvky.sk/tl…
peterkob
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2098
2099
2100
2101
2102
…