Ako schovať robotický vysávač?

AHojte, chcel by som sa opytat. Planujeme do predu. Nemate niekto skusenost alebo postreh ako schovat vysavac? Moji rodicia ho maju volne na dlazke v obyvacke a toto riesenie sa mi nepaci. Googlil som a googlil a nenasie ziadnu insiraciu. Nieco ako nika v stena na podlahe ale tam zas musi byt prach. Sme v priebehu murovania tak by som chcel vediet o nejakej skrisi na tento vysavac kedze plocha domu bude len 72m. Tak nech nezavadza. Planujeme ho pouzivat denne na jemne vysavanie po psikovi.
Odpovedať
Ahoj my mame zakladnu schovanu pod gaucom. Takze ak planujete mat gauc pri stene, mas idealne miesto (len netreba zabudnut naplanovat tam zastrcku ;) )
Odpovedať
Presne tak, pod gaucom, ani o nom neviem...inac ked roboticky vysavac,tak jedine iRobot Roomba!!! Mam uz III. generaciu, nemenil by som...
Odpovedať
Profilova fotka
@hulvo1990 tiez by som ho bud pod gauc schovala ale do nejakej skrini na chodbe ak budete mat
Odpovedať
Profilova fotka
tiez sme ho kupovali rodicom aby ho mohli len pustit a pobehal kazdy den po dlazkach a upratuju si ho pod gauc a ani nikto nevie ze taky nejaky maju. Pod gaucom je najlepsie mat ulozny priestor :-)
Odpovedať
@syslik27 dakujem pekne za vsetky reakcie. Pod gaucom nieje zly napad. No sme trosku s manzelom perfekcionisti. Zaujala ma ta skrinka. Skrinka by asi nemohla mat dno. Robot by si ju sam otvoril? Dakujem
Odpovedať
@jojosr romba kat 3 . no prave ten :D
Odpovedať
@hulvo1990 ja mam 880, terazm je uz aj 980 s kamerou a moznostou ovladania cez mobil na dialku, ale priplatis si... Ja nedam na tun 880 dopustit, ma hepa filter a velmi vykonny motor + velky kos, ktory nemusis kazdy den vysypat. Skrinka je uplna blbost, ked to mas pod gaucom, vobec nevies ze tam je...
Odpovedať
Profilova fotka
podstatne je ci sa zmesti pod sedacku :) pretoze dnes uz su aj sedacky nizsie a pod niektore by sa len tazko zmestil :)
Odpovedať
Profilova fotka
@feradka ale tak pokial ma sedacky ulozny priestor tak roboticky vysavac by sa tam mal zmestit. Vsak ten byva maly ze sa vopcha snad vsade :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hulvo1990 ako si moze sam robot otvorit? to nie, toho sa bat nemusis
Odpovedať
Profilova fotka
@hulvo1990 taky vysavac sa da supnut hocikde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simka78 to je jasne, ze tam by sa zmestil. Ale z ulozneho priestoru neviem akoby sa dostal k zastrcke aby sa zaroven aj nabijal aj bol schovany.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ak ti nevojde pod gauč (sedačku) tak skus v kuchyni pod linkou, teraz sa robia tie na nožkach tak tam bude dosť miesta, len hlavne nedtreba zabudnut na zasuvku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
hlavne si treba kuknut xiaomi roboticky vysavac... cena/kvalita najlepsie
Odpovedať
tak si daj v predsieni skrinku na nozickach a schovaj tam. my mame tiez pod sedackou. alebo v technickej miestnosti. ked clovek stoji alebo sedi nema sancu ho pod skrinkou na nozickach alebo sedackou vidiet. to by si si musela lahnut.
Odpovedať
@hulvo1990 pod skrinku, pod gauč, do skrini. Takýto vysávač sa dá schovať hocikde:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?