Motiv - kuchynska sklenena zastena

Dobry den, nemate niekto k dispozicii obrazok vo vysokom rozliseni resp. vektorovy obrazok. Pripadne neviete kde v BA vedia tlacit cca 260x60 cm najlepsie s laminatovanim zo zadnej strany. Dovod je ten, ze budem mat sklenenu zastenu z cireho kaleneho skla uchytenu v takychto listach ( http://obchod.interierstudio.sk/resiz... ) no a chcel by som za to sklo, bud tesne za sklo vramci druhej/zadnej casti listy dat vymenitelny motiv a teda fototapeta by by mala byt na nejakom relativne pevnom podklade (bud nechat zalaminatovat alebo nalepit na nejaku tenku umelu platnu). Neriesili ste niekto nieco take ? Za kazdu radu dakujem. Miro
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, aj my riešime tapetu za kuchynskú sklenenú zástenu. Chceli sme tam abstraktný motív, takže som si ho navrhla sama ako vektorový obrázok v programe Inkscape. Ja tapetu budem objednávať z tapetymix.cz/tapetymix.sk. Už som s nimi komunikovala a návrh mi najprv pošlú a až potom vytlačia a odpovedajú na maily rýchlo. Ja si budem objednávať asi samolepiacu, nalepím to na stenu a potom na to sklo, ale ja ju asi meniť nebudem chcieť, aspoň zatiaľ to neplánujem. Mňa by zaujímalo, či by ste si tam dávali fototapetu leskú alebo matnú, lebo momentálne riešim tento problém? Inak vektorové obrázky sa dajú stiahnuť za poplatok z nejakých stránok na internete, je ich veľa, napr. shutterstock.com.
Odpovedať
Dakujem za radu, neviete mi prosim poslat vas navrh? O inkscape som sa vcera docital asi vyskusam sa na to pozriet a nasiel som i nejake free veci na freepik.com resp na dryicons.com. Co sa tyka lesku, neviem ale asi by som skor siel do matnej kedze to nebude priamo na skle a pri leskej by asi mohlo dojst k odrazom od kaleneho skla. Miro J.
Odpovedať
Profilova fotka
@dianka48 podľa mna matnu a antireflex sklo
Odpovedať
Profilova fotka
@dianka48 skor by som tiez bola za matnu. Pretoze pri lesklej budes kazdu chvilu na nervy ked sa nebude paradne lesknut ;)
Odpovedať
asi nemate niekto pristup na shutterstock. Potreboval by som http://www.shutterstock.com/pic.mhtml... v supersize kvalite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?