O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
RASTUCE STOLY OD FIRMY MAYER.CZ
Dobrý den, chcela by som sa spýtať na stoly Mayer PROFI 3 a Racing. Vačšina predajcov odporúča Pr…
456456
Pred 7 rokmi
1
Projektant Prešov.
Nejaký šikovný projektant v Prešove, najlepšie čo robí aj stavebný dozor? Ďakujem
mipet
Pred 4 rokmi
16
Vŕtaná studňa 115 alebo 125?
Ahojte, mám kontakty na dve firmy / živnostníkov ,ktorí vŕtajú studne. Jeden vŕta za 45€ / m - v…
sgi320
Pred 7 rokmi
25
Lepena vinylova podlaha - vhodne na laminatovu povodnu podlahu?
Ahojte, v byte mame klasicku laminatovu podlahu. Na par miestach sa jemne rozchadza a su tam mal…
solidway
Pred 1 rokom
9
Odvodnenie základov
Dobrý deň, potreboval by som poradiť, chcem stavať garáž do svahu a po vykopaní jamy sa mi v rohoch…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Susicka na kosele
Ahojte, je mozne susit kosele v susicke tak, aby ich nebolo treba potom vobec zehlit? Planujeme mat…
technik007
Pred 7 rokmi
1
2
33
Chodník z betónových platní a kamienkov
Chcem sa opytat na skusenosti s takym typom chodnika, ked su velkoformatove dlazdice ulozene medzi …
piezo
Pred 5 rokmi
1
2
42
Prerábka elektriny v 3-izbovom byte
Dobrý deň prerábam 3izbový byt a dal som elektrikárovi potiahnuť všetko na novo (káble, zásuvky ,vy…
merak
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
64
sponzor fóra
Výlez na strechu
Je potrebný výlez na strechu? Máme plechovú strechu Povala nie je pochôdzna Na streche nie je žiadn…
lenikkk4
Pred 7 rokmi
21
Dlažba z Hornbachu- áno či nie?
Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s podlahovou dlažbou z Hornbachu? Konkrétne ide o túto, chceli by…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
4
Technická dokumentácia
Ahojte vypracuváva sa zvlášť dokumentácia - technický výkres pre rozvody internetu (LAN káble v ste…
sgi320
Pred 7 rokmi
6
Garazova brana na 100 otvoreni denne
Dobry den, hladam dodavatela garazovej brany do bytoveho domu na cca 100 otvoreni denne.
livia345
Pred 7 rokmi
7
Mimo uzemneho planu obce
Dobry den, prosim vas chcela by som sa spytat mozem stavat dom na pozemky, ktory je mimo uzemneho p…
karlotka21
Pred 7 rokmi
22
Jednofazova cisticka na b16/3 istic
Zdravím, keď som dával kábel na čističku, tak som dal rovno 5 žilový na 3 fázy. Tak je aj zapojený …
petersmd
Pred 7 rokmi
17
Môžu vchádzať muchy do RD komínom?
Prosím, Vás, viete niekto poradiť? Už som nešťastná z múch. V lete varím dolu a s hrôzou som zistil…
dusan72
Pred 7 rokmi
5
Bambusove zaluzie
chceli by sme bambusove zaluzie,poradte dodavatela ,okolie Orava.
zuzanakatrakova
Pred 7 rokmi
1
Nerezové zábradlia, plotové výplne
Viete mi odporučiť dodávateľa na nerezové ploty a plotové výplne, či už hliník alkebo ťahokov? Naj…
dobryplot
Pred 7 rokmi
3
Uzemné rozhodnutie
Kto vybavý uzemne rozhodnutie a stavebne povolenie v HC?
michal11150
Pred 7 rokmi
1
Konzultacia k projektu a k pozemku
Dobry den, uvazujeme nad kupou pozemku, avsak predtym by sme sa s niekym radi poradili. Pozemok …
jan84
Pred 7 rokmi
9
Krepové posteľné prádlo
Ahojte, zariadzujem chalupu... Potrebujem viac kusov krepového posteľného prádla, najlepšie niečo …
zuzimia
Pred 7 rokmi
14
Lacná biometria
Zdravím, Neviete o nejakom lacnom snímači odtlačku prsta ktoré by som dal elektrikárovi nech nam…
cotibebemore
Pred 7 rokmi
5
Čierna špárovacia hmota
Mate niekto ciernu alebo antracitovu sparovku? Chcem sa opytat,cim ju cistite? Pripadne nejaky trik…
lookas1985
Pred 7 rokmi
10
Branka - otvor v plote ?
zdravim, aky typizovany rozmer mam vynechat v plote medzi stlpmi ne buducu branku ? Nemam prehlad, …
siengo
Pred 7 rokmi
12
Ako urobiť balkón
omietky mám hotové, idem chystať na potery a popri tom asi aj balkón(nech sa poter urobí naraz). A…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Referencie na firmu Quickhouse
Ahojte. Chcem sa opytat na skusenosti s firmou "Quickhouse" - Košice. Nikde som nenasiel poriadne r…
marian26
Pred 2 rokmi
13
Rozmery 3-izbový byt Kosice, typ T06B_B302.2
Dobry den, nemate niekto rozmery takehoto bytu? V Kosiciach by sa mal nachadzat na tychto adres…
strelnica
Pred 7 rokmi
11
Hrubka plafonu
ahojte chcem sa opytat na 10cm hrubku stropu domu nad ktorym je este podlazie cize v izbe to je po…
sgi320
Pred 7 rokmi
15
Drevotec.sk - skusenosti
Ahojte, Chcel by som požiadať o info/skusenosti s touto firmou z Pieštan. Dakuujeem
kliepa
Pred 7 rokmi
2
Plot+navysenie terenu BT ??
zdravim, idem realizovat oploteni okolo RD plus bude plnut ulohu navysenia terenu ale neviem si rad…
jolaus100
Pred 7 rokmi
7
Zamkova dlazba nad odpadovou rurou z asbestu
zdravim, pred domov som spravil vykop pre parkovisko, vykopalo sa aj kus odpadovej rury, na miest…
robertj
Pred 7 rokmi
11
1
2
…
1452
1453
1454
1455
1456
…