Čierna špárovacia hmota

Mate niekto ciernu alebo antracitovu sparovku? Chcem sa opytat,cim ju cistite? Pripadne nejaky trik,aby ostala dlhsie pekna cierna? Lebo staci,ze voda uschne a uz je seda. Jasne,ze nova bola krasna,ale casom akoby mukou posypana zrejme od vodneho kamena.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak najlepšie by asi bolo niečo proti vodnému kameňu nie? :) Alebo keď to čistíš tak pridať do vody niečo na zmäkčenie
Odpovedať
@hoblinka13 vypucovat cisticom na spary, myslim, ze nieco take ma HG v sortimente. Po dokladnom vysuseni zobrat obycajnu sviecku a kazdu sparu dokladne zavoskovat. Nie, ze by to problem vyriesilo na vzdy, ale vyrazne predlzi intervaly kym sa tam kamen usadi
Odpovedať
@kliepa praveze som cistila proti vodnemu kamenu a vobec nepomaha @zita19 sviecku som skusala na kusku,ale ostalo to take nie pekne,to skor funguje na svetlejsie spary. Na ciernej zanecha biely povlak ta sviecka
Odpovedať
@hoblinka13 tak potom skus olej
Odpovedať
Profilova fotka
To máš ako keď máš čisto bielu špárovačku, tiež ju musíš neustále drhnúť, aby nebola žltá. Podľa mňa aj keby ju neviem čím prečistíš, tak sa na nej proste ten vodný kameň usadzovať bude.
Odpovedať
nasla som tento zazrak asi ho vyskusam, ked najdem mensie balenie http://www.isomat.sk/priehladny-polyu...
Odpovedať
@hoblinka13 V tom linku co si dala si vies navolit kilove balenie
Odpovedať
@maminecka2 viem,ale aj to sa mi zda vela
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor na laky .. oni sice pisu, ze dodava matny vzhlad, ale nie vzdy je tomu tak. Urcite najskor odskusat na nejakom mensom priestore, aby to nebolo nahodou leskle a vyzeralo to umelo. Mozno by pomohol ,,Lukofob,,.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?