O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dvere do sprchového kúta - aký typ
Ahojte, mám dilemu, aký typ posuvných dverí do sprchového kúta zvoliť čo sa týka praktickosti a est…
yetinb
Pred 7 rokmi
21
Krbove kachle teplovodne + varna platna
Zaujali nas krbove kachle teplovodne s varnou platnou, mate s nimi niekto skusenost? https://www.pe…
jojohela
Pred 7 rokmi
1
Krbove kachle teplovodne s varnou platnou
Zaujali nas krbove kachle teplovodne s varnou platnou, mate s nimi skusenosti? https://www.pece-kr…
jojohela
Pred 7 rokmi
1
Aku hrubku zateplenia na starsi rodiny dom?
Zdravim, aku hrubku zateplenia by ste zvolili na zateplenie starsieho rodineho domu s hrubkami stie…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
4
Kozene stolicky Boconcept
Dobry den,mate prosim niekto skusenost s kozenymi stolickami od Boconcept? Bud Zarra alebo Adelaide…
kristi25
Pred 7 rokmi
1
Ako najst dom/pozemok
Ahoj 😊Ako ste hladali dom, pozemok? Sa mi zda ze vsetky domy a pozemky co by stali zato su predane …
ssp
Pred 7 rokmi
24
Praskliny na betonovom plote
Ahojte, mam montovany betonovy plot a na niektorych stlpikoch sa mi objavili v spodnej casti jemne …
tomek108
Pred 7 rokmi
1
Zbúranie steny- použiť podpery?
Dobrý deň, kúpili sme dom stavaný v r.1913, celý stojí, je zachovalý, strecha taktiež, nenamoknutý …
zita19
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Zasklenie s najmenším stĺpikom
Viete prosím poradiť ktorý systém zasklenia má čo najmenší stĺpik? Chcem oddeliť obývaciu časť a lo…
bezramovezasklenie
Pred 7 rokmi
1
Osadenie kombi WC
Zdravim, idem "instalovat" kombi wc so spodnym odtokom (jika tigo vario odpad). napojenie na vodu …
dorwin
Pred 7 rokmi
5
PERONDA obklad kúpeľňa
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či by nám niekto nevedel poradiť s farebným prevedením obkladu Peronda…
18bealen
Pred 7 rokmi
1
DM plast okná TT
Ahojte, aké máte skúsenosti s firmou DM plast okná v TT čo sa kvality, ceny a služieb týka? Ďakujem
ekoprofilpro
Pred 7 rokmi
2
Praskliny na stene opraviť či zakrit polystyrénom pri zatepľovaní
Praskliny na stene opraviť či zakrit polystyrénom pri zatepľovaní? A môžem zatepľovať aj bez štarto…
gargamels
Pred 7 rokmi
7
Vodné stocné popletky
Ahojte! Mám problém nasledovny: byvame vo stvordome, kazdy ma svoj vlastny merac, vonku jé fakturac…
ruren
Pred 7 rokmi
14
Prístupová cesta - projekt
Zdravím vedel by mi niekto urobiť nejaký jednoduchý projekt, skicu, pripadne nejakú vizulaciu na o…
dracik333
Pred 7 rokmi
1
Refinancovanie hypo
Refinancovali sme hypoteku do postovej banky ale vobec nie sme spokojni, kedy najskor mozme odist …
yasna
Pred 7 rokmi
9
Otvor v stene
Viete poradit, ako co najsetrnejsie vyvrtat otvor priemee 100 mm do tehlovej porotherm steny, tak a…
lookas1985
Pred 7 rokmi
5
Bungalov euroline 1379
Ahojte vyberáme projekt a favorit zatiaľ je http://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/rodinne-domy…
ewula192
Pred 7 rokmi
9
Rýchly projekt sedlovej strechy
Musíme urobiť rekonštrukciu sedlovej strechy. Nový krov (a falcovaný plech). Zaujímam sa, v akej ce…
novana
Pred 7 rokmi
18
Zapojenie Lan kabla
Dobry den potrebujem pomoct zo zapojenim tohto kabla do legrand zasuvky.. Vobec neviem ktory kabel…
sgi320
Pred 7 rokmi
6
Stropné debnenie Trnava
zdravím, nemá niekto kontakt na šikovných stavbárov, ktorí vedia spraviť stropné debnenie (PERI MUL…
bekso7
Pred 7 rokmi
1
Penové sklo
Zdravím všetkých. Chcela by som sa opýtať na skúsenosti a názory na využitie penového skla pri reko…
lookas1985
Pred 7 rokmi
10
Vyjadrenie SPP distribucia k stavebnemu konaniu
Zdravim, viete mi niekto povedat ci plynari vydaju vyjadrenie k projektu plynarenskej stavby, t.j. …
klara321
Pred 7 rokmi
12
Rim free WC_WC bez splachovacieho okruhy
dobrý den. mate niekto skusenosti s WC bez splachovacieho okruhu? odporúcate to? dakujem
sakalik
Pred 7 rokmi
5
Návrh kuchynskej linky - varianty
Čaute, potrebovala by som poradiť ohľadne návrhu kuchynskej linky, z kuchynského štúdia nám poslali…
zuzinta89
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
80
Vstavaná práčka so sušičkou do kuchyne
Ahojte, som tu celkom nová a trochu sa ešte musím zorientovať, ale už teraz viem, že tu strávim nej…
manilla
Pred 5 rokmi
12
Čistenie podzemnej nádrže na dažďovú vodu
Ahojte, na záhrade mam zakopanú podzemnú nádrž na dažďovú vodu (3 kubíky). Chcem sa spýtať tých,…
zita19
Pred 7 rokmi
10
Hlada sa partia murarov RK
Ahojte, viem ze dost neskoro ale zhanam partiu murarov na august. Potrebujeme potiahnut hrubu …
michalrk
Pred 7 rokmi
1
Hladame partiu murarov
Hladame partiu murarov na pracu v BA...Viete mi poradit?
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
RASTUCE STOLY OD FIRMY MAYER.CZ
Dobrý den, chcela by som sa spýtať na stoly Mayer PROFI 3 a Racing. Vačšina predajcov odporúča Pr…
456456
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1451
1452
1453
1454
1455
…