O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zasekanie stupacky do obv muriva
Caute vodar chce odpadovu ruru dn110 zasekat celu do obvodoveho muriva porfix 300 a v stene ju taha…
romanc
Pred 7 rokmi
4
Projekt nasho domu
Chcem vas poprosiť o konstruktivnu kritiku tohto podorysu. Ideme stavať dom do svahu, podpivničený.…
matusko48
Pred 7 rokmi
19
Podlaha a vlhkost v byte
Poprosila by som o radu hlavne tých čo prerábali svoju starú chalupu a mali problémy s vlhkostou zo…
lojzo66
Pred 5 rokmi
5
Hľadám overenú partiu na stavbu RD Nitriansky kraj
Hľadám overenú partiu na stavbu RD Poschod.rod.dom 10,5x6,5m.Murivo hr.250 a priecky hr.100. Pro…
housereality
Pred 7 rokmi
2
Cistokrvny pes ci krizenec,bastard?
Mam dom s velkou zahradou. Stale sa neviem rozhodnut. Chcem psa na strazenie nejake velke plemeno. …
patricia
Pred 7 rokmi
20
Elektromerový rozvádzač, rozdiel
Prosím Vás, aký je rozdiel v týchto rozvádzačoch, okrem toho, že jeden je zavesný a druhý nástenny,…
ricir
Pred 7 rokmi
3
Sedacia suprava sivo zlta
Ma niekto prosim doma sedaciu supravu sivo zltej farby?? Ak ano poprosila by som foto. Dakujem
albertone
Pred 6 rokmi
16
Bývanie v zarastenom dome od popínavých rastlín
Hladam ludi,co byvaju v dome,ktory je "vela rokov" zarastenych od brectanu,pavinicu a pod. Ci ste …
sousedekovci89
Pred 2 rokmi
27
sponzor fóra
Hrubá stavba, živnostníci BA a okolie
Ahojte všetci. Viete nám niekto odporúčiť spolahlivých živnostníkov na hrubú stavbu? Za primeranú c…
adka_91
Pred 7 rokmi
1
Zvarane panely+podhrabove dosky vs betonovy zaklad
Zdravim. Vaham ako postavit plot. Sme rozny dom, z dvoch stran je pole. Plot bude do vysky cca 1…
peter934
Pred 7 rokmi
1
Sfarbenie laminatovej podlahy
Stretol sa tu prosím niekto s týmto problémom...mame položenú úplne novú podlahu - laminátová, zn. …
eduardgein
Pred 7 rokmi
19
Montaz plastovych dveri a prevrtanie ramu skrutkami?
Do pivnice mam plastove dvere, cisty otvor sirka 106cm. Uchytil som to uchytnymi plieskami a purpen…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
6
Je garáž čierna stavba, keď nie je v katastri?
Dobrý deň, ak ma niekto garáž na dvore a nie je nakreslena v katastralnej mape, je to čierna stavba?
jan45
Pred 7 rokmi
4
Nabytok Vera
Dobry den chcem sa spytat ci ma niekto skusenosti s nabytkom vera chcela by som od nich objednat se…
majki555
Pred 7 rokmi
2
Ako spevnit stlpiky na pletivo.
Mam kupene pozinkovane stlpiky na pletivo priemer 48. Ked uz ich mam tak ich pouzijem, no chcem ich…
milos35
Pred 7 rokmi
1
2
34
Prerabam obyvacku a potrebujem pomoc
Drahe strechacky idem vas poprosit o pomoc ideme preradat obyvku ale nevieme sa dahodnut manzel by …
kkl82
Pred 7 rokmi
21
Kúpa indukčnej dosky - na čo sa zamerať?
dobrý den, jdu si pro radu. potrebuji si do nové kuchyne koupit indukcní desku. na Alze jsou tyto m…
frina05
Pred 7 rokmi
1
2
49
Vinyl vs. Laminátová podlaha
Zaujímalo by ma váš názor. Budeme mať v dome elektrické podlahové kúrenie a nevieme sa rozhodnúť me…
petkojan
Pred 5 rokmi
24
Akrylatove dvierka
Nema niekto detailnu fotku akrylatovych kuchynskych dvierok? Riesim kuchynu a stolar mi dal na vybe…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
10
Chladnička šírky 70 cm - skúsenosti ?
Prosím, kto má kombinovanú chladničku 70 cm šírky - hoďte sem skúsenosti so značkami, prípadne aj i…
megdesign
Pred 7 rokmi
5
Staveb.firma
hladam stavebnu firmu pre vystavbu murovaného RD-lokalita Martin
lilo93
Pred 7 rokmi
1
Poprosím o radu s podlahou v starom dome
Jedná sa o starý kamenný dom, kde sa prerába jedna z ďalších miestností. Na podlahe bola dosková po…
neprd
Pred 7 rokmi
10
Bleskozvod Nove Mesto nad Vahom
Ahojte viete mi poradiť niekoho kto robi bleskozvody v okrese Nove Mesto nad Váhom, dvojpodlazny do…
patriky
Pred 7 rokmi
2
Male zadverie a ziadna chodba
Ako by ste riesili male zadverie s rozmermi 2,1x2,5m?vid foto..dakujěm za tipy☺️
danielitika
Pred 7 rokmi
9
Kotol Q-Termo
Ma niekdo osobnu skusenost s kotlami Q termo? Zaujal ma konkretne Biosolid Aktiv/ ktory je na pelet…
petermu
Pred 7 rokmi
6
Ma tu niekto dvere od Invado?
Ahojte, je tu niekto kto si objednal dvere cez Invado-shop?
sysell
Pred 7 rokmi
8
Oslava v byte - susedom vadí hluk, aj keď nie sme hluční
Dobrý deň Kúpila som si byt v staršej, prerobenej bytovke. Väčšinou som v práci alebo sa doma venu…
kikuleenka
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
61
Terasa mozny problem?
Dobry den Spravili sme terasu zo zamkovej dlazby a svokrovci ma strasia ze to bude vlhnut a neviem…
oldoss
Pred 7 rokmi
18
Firma na servis plastových okien
Ahojte, prosím Vás hľadám serióznu firmu, ktorá sa zaoberá servisom pl. okien (výmena tesnenia, dot…
laco17
Pred 7 rokmi
3
Konzolové schody
Ahojte, má niekto doma nainštalované votknute konzolové Schody z dřevěnou oblozkou? Rád by som vid…
rrelektro
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1454
1455
1456
1457
1458
…