O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch v pasívnom dome
Ako hlavný zdroj vykurovania v EPD o užitkovej ploche 111 m2 pri mernej potrebe tepla na vykurovani…
danculd
Pred 7 rokmi
12
Filtracia vody do bytu
Ahojte,zakladam novu temu,lebo neviem najst tu staru =-) Ak vadi kludne zmazte. Takze moja otazk…
bracho90
Pred 7 rokmi
9
Podlaha Egger arlington/hamilton king size
Ahojte😊chcem sa opytat ci mate niekto tuto podlahu v dome? Velmi by mi pomohli real fotky kedze nem…
tatiana1206
Pred 7 rokmi
1
Obklad Paradyz ATTYIA alebo Tubadzin MORINGA
Ahojte, mate prosím niekto kupelnu spravenu s tymto obkladom? Neviem sa rozhodnut, ktory zvolit. a …
bambula626
Pred 7 rokmi
6
Má niekto skúsenosti z plastovými oknami značky VEKA?
Má niekto skúsenosti z plastovými oknami značky VEKA?
palooo3333
Pred 7 rokmi
3
Co odporucate ako toaletu do uzkeho priestoru
Dobry den, chcem sa spytat ako riesit dispozicne typ zachoda do uzkeho priestoru. Na prilozenom…
crakesvk
Pred 7 rokmi
9
Bezdrotovy zvoncek
ahojte, ja len taku malickost ako zvoncek. poradte, pls, nejaky spolahlivy, bezdrotovy, co nebude v…
jamaica
Pred 4 rokmi
19
Dar majiteľom pri kolaudácii domu
Prosím vás, čo sa zvykne nosiť na kolaudáciu domu ako darček? Okrem teda vína a podobných vecí. Nec…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
1
2
56
sponzor fóra
Co robit ked zaklady na dom maju rozdiel 6cm jedna strana oproti druhej?Ako vyrovnat?
Co robit ked zaklady na dom maju rozdiel 6cm jedna strana oproti druhej?Ako vyrovnat?
vrajmantak
Pred 7 rokmi
7
Systemova doska UHP47 vs UHP55
Prosim Vas aky je rozdiel medzi tymito doskami? https://www.systemova-doska.sk/izolacne-dosky-UHP4…
robo28w
Pred 7 rokmi
6
Roxor prechádzajúci cez hydroizoláciu
Je možné takto vôbec riešiť roxor v zakladovych pásoch?, Roxor ide zo zakladoveho pásu cez 3 rad…
shotocan
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Inžinierske siete - elektrina
Dobrý deň, potrebovali by sme poradiť ohľadom budovanie sietí, zvažujeme kúpu pozemku, avšak pozemo…
endusko
Pred 7 rokmi
6
Plávačka z Merkury Marketu
Prosím vás, máte niekto plávačku z Merkury Marketu a ak áno, ako ste spokojný? Zaujala ma táto Swi…
fantana
Pred 7 rokmi
10
Kúrenie slnečnicovými peletami - skúsenosti
Zdravím nájde sa tu niekto kto kuril zo slnecnicovimy peletamy a aké má skúsenosti snimy alebo mi p…
ma_rek
Pred 6 rokmi
6
Strechár/klampiar GA + okolie
Ak máte šikovných strechárov/klampiarov, ktorí by sa pustili aj do nie celkom štandardných požiadav…
albertm
Pred 7 rokmi
2
Nová Dedinka - Projekt Lastovičky
Dobry den, uvazujeme nad kupou novostavby v Lastovickach. Je tu niekto, kto uz zije alebo zvazuje k…
terry351
Pred 3 rokmi
20
Máte skúsenosť s premalovaním farby fasády
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s premalovaním silikónovej fasády. Dorobil…
mirka2701
Pred 7 rokmi
19
Ako zväčšiť kuchyňu v 3 izbovom byte (účko)?
Dobrý deň. Potreboval by som poradiť, ako zväčšiť kuchyňu v tomto byte? Rozmýšľali sme o prepojení …
haman85
Pred 4 rokmi
15
Vysoká cena za dopravu zo stavebnín vzdialených 10 KM - 168,- EUR - Reklamácia ???
Dobrý deň, v stavebninách vzdialených 10,5 km od stavby som si objednal tovar. 2 palety stĺpov…
stefanl
Pred 7 rokmi
13
Vybúranie svetlíka - potrebujem posudok statika?
V nosných múroch - jeden z pálenej tehly a ďalší z nepálenej - chceme vybúrať svetlíky. Je nutný po…
egresova
Pred 7 rokmi
1
Kuchynska linka do zrobu
Ahojte, potrebujem poradit vhodneho stolara, ktory vie zhotovovat kuchynske linky do "kanadskych zr…
ingrid321
Pred 7 rokmi
1
Kuchyna 3 x 3 m
máte niekto kuchyňu rozmerov 3 x 3 m ? či je moc malá alebo postačuje?
kamilka22381
Pred 7 rokmi
9
Zly sused
Dobrý deň,prosim o radu....kupili sne starší dom ktory si postupne zvonku zveladujeme takže priorit…
vikincbr1000
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Strojove sadrove omietky v okoli pezinka
Dobry den, vedeli by ste mi poradit overenu partiu na strojove sadrove omietky na RD vo Vinicnom…
adka_91
Pred 6 rokmi
8
Založenie prvého radu porobetón akú maltu
Čaute chcem sa spýtať či ste si doma robili maltu na založenie prvého radu pórobetónových tvárnic a…
jumt
Pred 7 rokmi
8
Zahrada trojuholnikoveho tvaru
Ahojte, prosim vas, poradte mi, ako by ste upravili takuto zahradu, chceli by sme tam dat altanok a…
sverdik
Pred 7 rokmi
6
Elektricke podlahove na 130m2 kolko platite mesacnu zalohu resp. Mesacna spotreba elektriny v kw?
Elektricke kurenie..... Alebo plynove podlahove co je lepsie?
quintes
Pred 7 rokmi
4
Elektrikar - Senec a okolie
Dobry den, vedel by niekto poradit kontakt na elektrikara - Senec a okolie, pripadne aj Bratislava …
tomi66677
Pred 7 rokmi
2
Lepenie kanalizacnych a HT odpadovych rur
Zdravim, potrebujem redukciu, rozdvojku z kanalizacnej rury 125 na 2x50 alebo 1x50 a 1x40. V podlah…
dedo758
Pred 6 rokmi
15
Presov - Zahradne sady
Ahojte. Novy projekt v Presove Mate niekto neake info k tom?nie su tam neprisposobivy?paci sa nam…
stefan222
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1455
1456
1457
1458
1459
…