O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Presov - Zahradne sady
Ahojte. Novy projekt v Presove Mate niekto neake info k tom?nie su tam neprisposobivy?paci sa nam…
stefan222
Pred 7 rokmi
1
Žumpa ako zásobareň vody
Dobrý deň, potrebujem poradiť ako zo starej betónovej žumpy spraviť zásobaren užitkovej vody, strác…
jan45
Pred 7 rokmi
8
Priprava stavby na predsadenu montaz
Ahojte, Podelite sa o skusenosti ako ste riesili pripravy na predsadenu montaz ak ste to riesili…
jurajsrnka
Pred 7 rokmi
1
Zháňam zamkovu dlazbu
Dobrý deň zháňam súrne v priateľskej cene zamkovu dlažbu 60m2 , ďalej dlažbu na terasu a kameninovy…
slabak
Pred 7 rokmi
3
Bývate niekto v mobilnom dome?
Ahojte zaujímalo by ma či niekto bývate v mobilnom dome...či ste k tomu potrebovali stavebné povole…
danielitika
Pred 7 rokmi
15
Dinštačná podložka pod preklad
Ahojte pod nenosný preklad KPP12 potrebujeme 5cm domurovať. Murujeme z tehly POROTHERM 14tky prie…
evatothova
Pred 7 rokmi
6
Postup prác po ukončení hrubej stavby
AKY JE POSTUP PRAC PO UKONCENI HRUBEJ STAVBY
magdusbe
Pred 7 rokmi
14
Samostatne stojaca vaňa - skúsenosti s ňou
Poradte ci je dobre dat do domu samostojacu vanu mate nejake skusenosti
sgi320
Pred 7 rokmi
22
sponzor fóra
Znalec v okoli Prievidze/Bojnic
Dobry den, viete mi prosim odporucit znalca nehnutelnosti, ktoreho by akceptovali vsetky banky?…
barbara89
Pred 7 rokmi
1
Ukotvenie striešky nad vchodové dvere
Dobrý deň, potreboval by som poradiť čo najjednoduchší a zároveň samozrejme aj bezpečný spôsob ukot…
milan_vt
Pred 7 rokmi
9
Zapojenie tepelneho cerpadla
Prosim Vas mate niekto skusenosti zo zapojenim tepelneho cerpadla? Ci sa to nedalo spravit s menej …
gkrivanek
Pred 7 rokmi
3
Voda (dážď) z základovej špáre
Stala sa mi taka nemila vec. Po vykopani zakladovej spary prisla prietrz mracien a voda v nej zosta…
lordxor
Pred 7 rokmi
16
Fotky z realizácie stropu PREMAC
Ahojte mám záujem o fotky z realizácie stropu PREMAC. Zaujíma ma viac konečná fáza po uložení ž…
jan45
Pred 7 rokmi
6
Plyn vs elektrina v 100-ročnom malom tehlovom byte
Dobry den. Prosim poradte. Uz som precitala nespocetne vela for ohladom tohto ale vacsinou a to t…
juanex
Pred 7 rokmi
3
Kam dať práčku - na prízemie alebo poschodie?
Ahojte :) Staviame poschodový rodinný dom. Na poschodie máme naprojektovanú kúpeľňu s vaňou aj sprc…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
1
2
48
Do koľkých dní má prebehnúť kolaudácia?
viac ako pred mesiacom som podal žiadost o kolaudáciu, nikto sa mi neozval a na úrade len odvrkú, ž…
kam72
Pred 7 rokmi
11
Prenájom bytu a poplatok za kom.odpad
Ahojte. Ako je to s platením smeti, keď vlastním dom a aj byť? Bývame v dome, tam máme trvalý pobyt…
akvi
Pred 7 rokmi
9
Stavebný dozor po kupe hrubej stavby
Ahojte, prosím vás ako je to so stavebným dozorom, keď človek kúpi hrubu stavbu a ide to dokončovať…
janetbla
Pred 7 rokmi
3
Zachranit alebo vysiat novy travnik
Ahojte,kupili sme tento rok dom. A na jar po takom vacsom koseni nas cakalo taketo prekvapenie :-/ …
steffan33
Pred 7 rokmi
8
Chladnička Candy-recenzie
Ahojte,chcem sa spýtať či má niekto negatívne skúsenosti s chladničkou Candy.Predajca v Datarte nás…
stefania7
Pred 7 rokmi
3
Vrtak do pevneho obkladu?
Neviete poradit nejaky vrtak do pevneho obkladu? Skusal som viacere a vsetko sa zahrialo a odislo..…
majkoj
Pred 5 rokmi
9
Vyúčtovanie - koľko platíte v novostavbe za jednotlivé služby?
Ahojte, presťahovali sme sa do nového bytu v rámci BA, veľkostne rovnakého ako sme bývali predtý…
lucretia7
Pred 7 rokmi
6
Hydroizolácia purenitu - treba ho aj pretrieť?
Chystám sa pred zateplením pretreť prvý rad muriva gumoasfaltom. Vchodové a balkónové dvere mám pol…
donvaler
Pred 2 rokmi
26
Prepojenie rohove a spojenie košov plus betonaz venca.
Hľadám niekoho na pospajanie košov a rohov bo venci plus betonaz čisto práca v Novej Dedinke. Ďakuj…
panco951
Pred 7 rokmi
1
Nasávanie a výfuk rekuperácie.
Ahojte.Ako je najlepšie umiestniť nasávanie a výfuk?Zateplujem strechu a uvažujem že teraz dám spir…
bozsky_kaja
Pred 7 rokmi
9
Riešenie špaliet pri starom dome.
Zdravím vás,vymenil som okná na starom rodinnom dome,jedá sa teraz o to,že netuším kedy sa bude zat…
jabbahutt
Pred 7 rokmi
1
Dá sa odkúpiť obecný pozemok?
Dobrý večer, prosím o radu. Idem robiť plot okolo pozemku. Dá sa povedať že z jednej strany pozemku…
atak77
Pred 7 rokmi
8
Pomôžete s identifikáciou stromu?
Vedel by niekto identifikovat tento strom? Listy podobne agatu, ci jasenu, no kvitne zjavne v lete,…
karima3940
Pred 7 rokmi
12
Okná a dreve vo farbe Dub polárny od výrobcu Salamander
Rozhodujeme sa akú farbu okien dáme na domček. Veľmi sa mi páči Dub polárny na vzorke od výrobcu S…
mmatica
Pred 2 rokmi
2
Dlažba vs. plávajúca podlaha - skúsenosti
Ahojte 😀staviame domček a už ideme robiť podlahy...ale neviem sa rozhodnúť čo máme dať do kuchyne o…
ascidand
Pred 7 rokmi
18
1
2
…
1456
1457
1458
1459
1460
…