Dinštačná podložka pod preklad

Ahojte pod nenosný preklad KPP12 potrebujeme 5cm domurovať. Murujeme z tehly POROTHERM 14tky priečky. Potrebujeme sa dostať prekladom na 230cm; 11radov je 225; preklad ide do 1cm ložka, takže ostáva 4cm. Tehlu napílliť na 4cm zrejme bude komplikované, čo odporúčate? YTONG, PORFIX? z čoho to napíliť? Napadá nás zatiaľ ytong priečkovka 125mm. Vďaka za odpovede, primitívne odpovede si prosím nechajte pre seba :)
Odpovedať
@evatothova už zase? Anciáša, mali ste sa už pri projekte zamyslieť a výšky upraviť podľa tehál ;-) 5cm, to je kvôli tej podlahe? Nasekať tehlu a docápať malty, alebo tých 5 cm nejakým betónom v sáčku vyrovnať, majster čo navrhuje?
Odpovedať
@sgi320 majster navrhuje otvoriť pivo a nechať to na pondelok :) statik to riešenie pri nosnej vnútornej priečke odklepol ale nechceme to tak pri nenosných :) no veru je to kvôli tej podlahe anciáša :)
Odpovedať
@evatothova ako sa hovorí na Liptove "issue solved", na zdravie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak je to nenosné, čo pochybujem, každý preklad niečo nesie , keď aj len sám seba, tak to môžete podložiť aj doskou a myslím to vážne, pretože ak je to do 90 cm a nesie len zvyšok priečšky stačila tam aj doska celkom
Odpovedať
@jan45 dakujeme Jan ano mate vlastne pravdu je to "nosny" preklad ale drzi nad sebou iba 2,5 rady tehal 14tka priecka plus svoju hmotnost :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?