O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Návrh osvetlenia
Pozdravujem, Momentálne riešime koľko bodových svetiel dať a kde. Elektrikári nám povedali že stač…
ernesttyukos
Pred 7 rokmi
7
Ohyb trubiek/podlahovka
Ahojte, prosim iba prakticke skusenosti ohladom ohybu trubiek do podlahovky : Polybutylen PEXa P…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
14
Výmera skrinky pod umývadlo
Ahojte, prosím o radu. Ako sa vymeriava skriňa pod umývadlo v kúpeľni? Meria sa vonkajšia šírka umý…
ascidand
Pred 7 rokmi
6
Sektorove kuchyne Decodom
Ahojte, chcem sa opytat, ci niekto mate niektoru zo sektorovych kuchyn z Decodomu. Pacia sa mi …
andrejocka12
Pred 7 rokmi
1
Dubravy Corwin
Ahojte! nikde tu nevidim diskusiu o tomto projekte, tak som sa rozhodla ju zalozit. Ake su vase naz…
binuska
Pred 7 rokmi
1
Majstrer stolár
nedoporučujem nikomu stolára, u ktorého som si objednal nábytok - ignorant, a klamár - pozor na jeh…
puserla
Pred 7 rokmi
5
Dvere Dextura
mate prosim niekto dvere Dextura? potrebujem vidiet fotku ako vyzera odtien Reinweiss pri dennom sv…
dextura
Pred 7 rokmi
3
Pokladka laminatu - vytrhat stare parkety, alebo polozit na ne?
ahojte, hladam rady a skusenosti s pokladkou podlahy v situacii kde v byte su stare parkety. parket…
y2k
Pred 7 rokmi
17
sponzor fóra
Nova strecha a nadstavba
Ahojte. Viete mi poradit, aspon orientacne kolko by ma vysla nadstavba na dom gazdovskeho typu 110m…
chrobak7
Pred 7 rokmi
7
Tehlovy obklad Rustique
Ahojte, ma niekto z vas tehlovy obklad od firmy Rustique? Ak ano, mohli by ste mi prosim napisat do…
leontina13
Pred 4 rokmi
2
Posunutie okna nižšie
Ahojte, máme okno v kuchyni ako na obrázku. Je to pre nás celkom nepraktické, keďže úplne zamedzuje…
dodok
Pred 7 rokmi
12
Ocelovo - drevenne schodisko
Ahojte mate niekto Ocelove schodisko s drevennymi stupnami ? Ak ano, viete mi poslat referenciu na …
tomcok
Pred 7 rokmi
1
Prosím o doporučenie firmy na realizáciu plochej strechy v Košiciach
Ahojte, realizoval niekto rovnú strechu v KE a bol spokojný s prevedením prác, celkovou kvalito…
darklol
Pred 7 rokmi
6
Obklad kupelne - cena
Dobry den vospolok, chcela som sa spytat na nazor/skusenosti ceny prerabky kupelne. Mame kuplenu 18…
zafirr
Pred 7 rokmi
8
Stojankova bateria: Ano ci Nie? Budem jej otrokom?
Ahojte. Ake mate skusenosti so stojankovou bateriou vedla umyvadla? Stanem sa jej otrokom s vecnym …
bambula626
Pred 7 rokmi
11
Imitácia tehly alebo kameňa na silikonovú fasadu
Zdravím, hľadám vhodnú alternatívu na už natiahnutú silikonovú omietku. Potrebujem tam dať imitáciu…
vajiiicko
Pred 1 rokom
13
Cim prekryt, premalovat, pretapetovat atd. OSB dosky
Ahoj, chcem Vas poprosit, spojte vsetky sily a poradte! rozhodli sme sa, asi v slabej chvili, ze po…
jajabax
Pred 3 rokmi
6
Ako vypnúť elektriku od stĺpa k domu?
Zdravím mam taký problém :) menil som strechu a elektrika mi ide do domu priamo cez skridlu majster…
0lino
Pred 7 rokmi
10
Zápach po myšiach v kuchyni - ako sa ho zbaviť?
Dobrý deň. Pred nedávnom sme sa nasťahovali do domu. Žiaľ, v zime nebývana domácnosť si pritiahla n…
worker_falcon
Pred 7 rokmi
18
Sadrokraton v kupelni, lepenie obkladu, penetracia...
Ahojte, chcem sa spytat ake kvalitne flexi lepidlo by ste doporucili na lepenie obkladu v kupelni n…
madein1974
Pred 7 rokmi
2
Firma Zilinsky Kraj Fasada a zateplenie
Ahojte strechaci. Viete poradit nejaku partiu na fasadu domu? Cca 220 m2, komplet fasada + 20cm…
smolkosk
Pred 7 rokmi
1
Trhy v Poľsku - oplatí sa ísť?
Ahojte,mam na vas otazku ideme na dovolenku do Tatier a do Polska to mame uz kusok cca 50km,tak sa …
emil553
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
66
Bezpečnostné poistky na okná
Dobrý deň! Prosím poraďte mi,kde kúpim nejaké bezpečnostné poistky na drevené okná?
milan_vt
Pred 7 rokmi
2
Veľmi vlhká pivnica
Dobrý deň,poprosím vás veľmi pekne o radu.......máme 40 ročný dom,pivnica je iba pod polkou domu,ži…
andrejjaa
Pred 7 rokmi
1
Drobná stavba - obvodové múry
Rád by som postavil na mojej pred tromi rokmi postavenej pivnici rozmerov cca 3x8m, ktorej vrch tv…
rkorba
Pred 7 rokmi
10
Odstúpenie od zmluvy so Silicate World
Dobrý večer, zaujímalo by ma či niekto z Vás odstúpil od zmluvy s touto spoločnosťou po tom ako bol…
printasol3
Pred 7 rokmi
16
Obklady RAKO- REMIX alebo TRINITY
Dobrý deň, chcem sa opýtať či má niekto kúpeľňu s týmito obkladmi, ideálne v kombinácií biela s mod…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
1
Ochranné pásmo cesty v extraviláne 20m - čo s tým?
Dobrý deň, zvažujeme kúpu pozemku a keďže si predtým všetko zisťujeme, dozvedeli sme sa, že keďže p…
julka1325
Pred 7 rokmi
9
5izb. bungalov - podorys
nakreslil som podorys pre 5izb. bungalov. mate nejake prakticke rady, co by bolo fajn zmenit? dom b…
tomis12
Pred 7 rokmi
29
Cierna matna pracovna doska a cierna leskla zastena
Prosim Vas mate niekto bielu kuchynsku linku s ciernou matnou, nie jednofarebnou pracovnou doskou a…
22macka22
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1457
1458
1459
1460
1461
…