Male zadverie a ziadna chodba

Ako by ste riesili male zadverie s rozmermi 2,1x2,5m?vid foto..dakujěm za tipy☺️
Odpovedať
@henyka86 nie je to malé, ale naopak je to veľmi veľké zadverie, ale bude dobre plniť svoj účel, chodba je nanič. Určite by som dal aj druhé dvere do obývačky.
Odpovedať
@henyka86 neviem, ci je moznost presunut krb,ale ja by som to riesila vid. obr., aj by bol lepsi vyhlad na krb, a zvacsila by si zadverie. Dvere nejake posuvne
Odpovedať
@blacklady super napad inac👍Len uz mame priecky hore a zas nechceli sme zmensovat obyvacku..
Odpovedať
Profilova fotka
Malé? Mne práveže príde tak akurát. Čo by ste tam chceli mať? Podľa mňa je zbytočné ho zväčšovať
Odpovedať
Profilova fotka
@henyka86 Máme presne tento istý dom postavený a zádverie mi pride akurát. Samozrejme pokiaľ by prišiel autobus Poliakov na návštevu tak to je male. Avšak nepríde mi nejako stiesnené pri "štandartnej návšteve" Prídem domov odložím si veci čo odkladám v zádverí a pokračujem do domu. Zase koľko času by mal človek tráviť na tej chodbe?
Odpovedať
@oldoss ano viem mame rovnaky projekt:) neviem tym ze tam neni chodba,ale priamo vstup do obyvacky tak som myslela ze by to mohlo byt priestranejsie..vy tam mate aj vstavanu skrinu? nemozem poprosit fotku do IP ak o to mate riesene? dakujeem
Odpovedať
Profilova fotka
@henyka86 Bohužial foto nemám. Miesto vstavanej skrine máme "klasickú" na stene oproti dverám a zatial to stačí. Aj keď v budúcnosti tam pôjde asi väčšia skriňa.
Odpovedať
ani by som chodbu nedávala, budete mať takto krásnu priestrannú obývačku, čo je podľa mňa úplne super, zádverie nie je malé ani náhodou, je úplne v pohode, skriňa sa tam zmestí, čiže bude aj kde odkladať veci a topánky :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?